perjantai 28. helmikuuta 2014

Luxurious cravings..


Viime talveen asti (oonpas mä optimistinen et nyt alko kevät :D) mun laukkukokoelma on koostunut lähinnä Guessin (aivan liian monesta) laukusta sekä muutamasta maman vanhasta vintage löydöstä. Päätin kuitenkin viime marraskuussa toteuttaa suuren haaveeni ja ostaa kunnon pitkäaikaisen luottoystävän!Olin säästänyt tähän kaunokaiseen jo jonkin aikaa ja sitten sopivasti osui työreissu Helsinkiin. Koko päivän koulutuksessa pyöri päässä vaan laukku ja kumman kuosin valitsen :D Kyseessä on siis Louis Vuitton Neverfull GM. Alun perin päätin, että haluan vaaleamman Damier Azur kuosisen laukun. Olin siihen iskenyt silmäni jo melkein vuosi sitten ja siitä haave sai alkunsa. Katselin myös tummanruskeaa Damier Ebéne kuosia ja ihastelin sen punaista sisustaa. Heräsi vaan kysmys, että miksi ylipäätään himoan tätä laukkua, koska en tykkää enkä omista yhtään mitään muuta ruskeeta enkä beigeäkään :D No marssin Helsingin liikkeeseen päättäväisenä vaaleasta laukusta…. Hetken pohdiskelun ja mallailun lopputuloksena marssin ulos iso ihana ruskea laatikko kainalossa, joka sisältä löytyi kuitenkin se tummanruskea, punasisuksinen Neverfull :) Laukku on niin mielettömän tilava ja sopii jopa viikonloppureissun tavaroille jos sivuremmejä ei ole kiristetty. Arkikäytössä pidän laukkua yleensä pienemmässä mallissa eikä se tunnu liian isolta…eikä mielestäni näytäkään!

Päivääkään en ole katunut ostosta! Hintaluokka laukulla oli kyllä sen verran suuri, että päätin tämän olevan ainut laatuaan…. Olin väärässä :D
Uusi haave siintää jo (toivottavasti) lähitulevaisuudessa ja Guessin kokoelmasta suurin osa lensi huuto.net koppaan! Tämä tietää vaan uutta päätöstä tämän asian suhteen eli siis yksi kunnon laukku vuodessa eikä kolmea sinnepäin ja päälle vielä jotain kertakäyttö pilipali juttuja kun niissä nyt vaan sattu olee kiva väri yhteen asuun!


 

Seuraava ruskea laatikko sisältää nyt sitten sen vaalean yksilön :)
Eli siis uusin haaveeni on Siracusa MM. Viime vuosina tuollaiset pitkähihnaiset laukut ovat olleet mulle pakkomielle ja tämän yksilön kun näin niin se oli rakkautta ensi silmäyksellä :D <3 Täydellinen ja siro malli, mutta kuitenkin tilava! Ja mun mielestä parhaimmillaan tällä vaalealla Damier Azur kuosilla. Eli siis ei muuta kun säästökuuri päälle ja lisää Guessiä huutoon!


 

Saattaa olla, että haaveen toteutus siirtyy vasta syksyllä kevään ja kesän reissujen syödessä budjettia, mutta kyllähän sitä jo haaveilla saa ;)

                                                                           Siracusa kuvat Googlen hausta.

2 kommenttia:

  1. Näihin jää niin koukkuun ;) mutta niistä haaveilukin on jo kivaa! Toi GM koko on kyllä tosi hyvä, ei yhtään liian iso. Näyttää ihan toiselle laukulle, kun on nauhat tiukemmalla, ja GM koossa laukku on paremman näköinen noin (supummassa) kuin mun MM:ssä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no niin jää! hittovie :D Mä tykkään kyllä joo tosta isosta kun menee sitten moneen tarkotukseen ja jatkossa voi noi seuraavat sitten ostaa hieman pienempiä :) on se sunkin MM ihana!

      Poista