sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Uusi etappi elämässä saavutettu!

Tervehdys! Vihdoinkin saavutin tämän jo kauan haaveilemani unelman: aloittaa bloggaaminen. Blogin pitäminen on ollut jo vuosia suunnitteilla ja aina jollain tekosyyllä, kuten aika, kunnon kameran puuttuminen jne. asia on jäänyt. Kirjoitan tätä blogia lähinnä päiväkirjatyyppisesti ja kaikesta minua kiinnostavasta, ei siis ole mitään varsinaista aihetta. Suurimmaksi osaksi varmasti aiheet pyörivät muodin, ruuanlaiton, musiikin ja koirani ympärillä.


Tässä viimeisen kahden vuoden aikana elämäni on muuttunut melkoisesti; uusi työpaikka, uusi kaupunki sekä uusia ihania ihmisiä on tullut ympärille. Viime kesä oli erityinen monella tavalla,  ensimmäiset festarit tuli koettua (juu kyllä vasta tämän ikäisenä :D ) sekä ihana reissu Kreetalle ja upeita keikkoja ja kokemuksia. Koko ajan kasvava valokuvausinto toi viime vuodelta iPhonen kameran rullaan tuhansia kuvia eikä mitään kanavaa tuoda niitä tai ihania muistoja ja tarinoita niiden takaa esille. No nyt on!


Päätöksen aloittaa blogi juuri nyt tuli, kun ihana poikaystäväni yllätti minut Ystävänpäivänä Canonin järjestelmäkameralla! Kyseessä on EOS 1100D eli aloittelevalle kuvaajalle sopiva laite. Nyt viikon käytössä ollut kamera on kyllä osoittautunut helpoksi käyttää ja minun tarpeisiini varmasti pitkään sopiva.
Sitten ei muuta kuin avaamaan tietokone ja Bloggeriin! Tänne tullessa huomasin, että yksi blogi minulla jo oli tehtynä ilman mitään julkaisuja, tämä oli jo vuodelta 2011, mutta silloin projekti ei kuitenkaan koskaan edennyt kunnon julkaisuvaiheeseen. Tästä kuitenkin sain lisää hyvää fiilistä blogin aloittamiseen, koska kyseessä ei ole hetken mieliteko vaan jo pidempään kypsynyt ajatus.

Varmasti monissa kuvissa sekä kirjoituksissa tullaan näkemään ihanaa ”vauvaani” Nemoa. Nemo on sekarotuinen Rottweilerin ja Lapinkoiran sekoitus, joka on ollut ilonani jo kohta seitsemän vuotta! Koira on minulle kuin perheenjäsen ja koskaan ei olekaan ollut tarkoitus sen kanssa harrastaa sen kummemmin.


Musiikillisesti aivan ehdoton lemppari on HIM ja Ville Valo tietysti! Viime vuoden kruunasi upea keikka tuossa naapurissa Pakkahuoneella. Täysi hurmos päällä vielä viikko keikan jälkeen :D Kyseistä bändiä ja heidän musiikkian tulen siis varmasti myös hypettämään täällä. Ylipäätään kaikki rokahtava iskee minuun ja muita lemppareita on mm. Avenged Sevenfold, Volbeat sekä Reckless Love ja Michael Monroe näin mitä ensimmäisenä tulee mieleen.


Jes, tästä se lähtee! Uusi etappi elämässä ja kuvien täytteisten blogijulkaisujen aika. Tervetuloa mukaan seuraamaan seikkailujani sekä kommentoimaan toimintaani! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti