tiistai 25. maaliskuuta 2014

Helsinki here I come!


Jep eli yks mun arjen ”aikasyöppö” on jatkuva matkustaminen Helsinkiin.
Kaikki koulutukset työn puolesta tapahtuu siellä ja koko kevät on täynnä koulutuksia eli Helsingin hotellit alkaa olemaan melko tuttuja :D

Viime viikolla tuli yövyttyä Scandic Paasissa.. ties monetta kertaa! Meillä on melko paljon koulutuksia Helsinki Congress Paasitornissa eli tuo hotelli on selkeä vaihtoehto. Alkuun en juuri välittänyt kyseisestä hotellista, mutta onhan se ihan kiva paikka :) Huoneet ovat kaikki erilaisia ja hauskasti sisustettuja, toiveet huoneista otetaan erittäin hyvin vastaan ja lähes aina ne toteutuu hyvin! Henkilökunta on myös kyseisessä hotellissa erittäin ystävällistä ja sinne on aina mukava mennä.  Enemmän kuitenkin tykkään olla ihan keskustan hotelleissa, koska sieltä on tietysti helpompi ja nopeampi lähteä ostoksille ja ruokapaikkoja on kaikkeen mahdolliseen makuun.

Meillä oli tämän koulutuksen viimeinen yhteinen jakso, jossa tavataan koko porukalla ja meille olikin katettu illallinen sen kunniaksi samassa rakennuksessa sijaitsevaan Graniittilinnaan. Ruoka oli erittäin upeaa ja maistuvaa! Alkumaljojen jälkeen söimme buffalo mozzarella salaattia ja juomaksi oli valittu valkoviiniä. Pääruuaksi meillä oli ihanaa pihviä ja hyvää punaviiniä.  Jälkiruuaksi sitten vadelma-valkosuklaa jäätelöä. En yleensä syö jälkiruokia, mutta pitihän tätä tietysti maistaa :)

Tämän viikon Helsingin reissu olikin sitten Kamppiin. Yöpyminen on Radisson Blu Royal hotellissa. Täälläkin on tullut käytyä jo muutamaan otteeseen. Itse tykkään tästä hotellista, koska se on näistä perushotelleista siistein ja eniten ”luksus”. Valinnanvaraa löytyy jopa tyynyissä ja kylpyammekin tuli testattua ensimmäistä kertaa!Näiden kahden viime aikaisen hotellin lisäksi on tullut oltua paljon Sokos hotelleissa: Vaakunassa sekä Presidentissä. Vaakunasta olen tykännyt ja siellä on erittäin mukavaa ja iloista henkilökuntaa! Sielläkin otetaan toiveet huoneen suhteen vastaan ja pyritään toteuttamaan. Vanhahan sekin hotelli on eikä kummoinen, mutta tässä huomaa taas kuinka paljon palvelulla on merkitystä. Presidentissä olen käynyt kerran ja toivon etten joudu uudestaan :D hups… en siis tykännyt paikasta ollenkaan ja se vaikutti likaiselta ja tunkkaiselta. Jätin myös huoneeni puutteista ja likaisista esineistä palautetta eikä kukaan minulle koskaan vastannut mitään. En siis pysty suosittelemaan!


Alkuviikon reissulla tuli hieman shoppailtua (hupsista!) vaikka ei pitänyt :D
Tarkoituksena oli maanantaina koulutuksen jälkeen hilpaista Minna Parikka Shoppiin hakemaan korvikkeet mun vanhoille Parikoille, jotka vaihtoivat juuri omistajaa. Noh, enpäs tajunnut että se menee kiinni jo kello 18 enkä kerinnyt ajoissa. Harmitti niin, että kävin Stockalla sitten shoppaamassa ”suruun” :D mukaan lähti MAC:n poskipuna sävyssä Stay Pretty. Tänään aamulla kokeilin ja on kyllä suloinen väri! Samalla huomasin esillä olleen Rihannan huulipunan. Eli Rihanna on tehnyt MAC Viva Glam huulipunan sekä kiillon, josta menee jokainen sentti lyhentämättömänä HIV/AIDS tartuntaa sairastavien hyväksi. Erittäin upean sävyinen ja kestävä punainen huulipuna ja rahat hyväntekeväisyyteen: miten tätä olisi voinut vastustaa?? Ei mitenkään :P


Heti piti testata uutta punaa!

Ihana vessanpeili kuva :DNyt oliskin sitten noin kuukauden tauko Helsingin reissuista ja samalla niin kauan odotusta kenkien suhteen, mutta ihan hyvää tekee ettei tarvii herätä niin aikasin aamulla hetkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti