tiistai 11. maaliskuuta 2014

Viikonlopun riennot ja uudet Jeffreyt!


Mulla on ollu tällaisia Jeffrey Campbell tyyppisiä kenkiä ja oon tykännyt mallista (+ne antaa mukavasti pituutta tälläselle hobitille!), mutta ne ei oo koskaan ollu hyviä jalassa.. aina kesken baari-illan pitäny vaihtaa kengät ja aamulla kyllä varmasti tuntuu kipeeltä muuallakin kun päässä :D No juttelin aiheesta ystäväni kanssa, jolla on näitä aitoja Jeffreytä useammat ja hän kehotti panostamaan näihin kunnollisiin ja sanoi että ei todella tule jalat kipeeksi. Tässä kun on muitakin säästökohteita niin ajatus tällaisiin kenkiin sijoittamisesta on jäänyt, joita ei tule käytettyä kauheen useesti. Kunnes onnistuin erittäin hyvään aikaan kurkkaamaan Zalandon sivuille ja onnistuin saamaan nämä niitti ihanuudet erittäin erittäin suurella alennuksella! Ne mun aikaisemmat versiot oli ihan perus mustat ja sellaisia lähdin hakemaan myös näistä kunnollisista, mutta eihän näitä nyt voinut vastustaa! :D Minä vielä niittien ystävänä olin myyty aivan saman tien! Enkä turhaan! Niin kauniit ja mun tyyliset nämä kengät on! Ja viime viikonloppuna tuli testattua että ei muuten satu jaloissa kesken illan eikä aamulla. Eli siis erittäin hyvä sijoitus vaikka se toikin hieman takapakkia muille säästökohteille :D


Viikonloppuna oltiin ystäväpariskunnan luona istumassa iltaa. Pojat pääsi saunomaan ja loppuillasta huomattiin, että mehän laulettiin porukalla useempi tunti singstaria :D oli sekin kokemus pitkästä aikaa! Kuvamateriaali ei tämän osalta ole kauhean julkaisukelpoista… Jännä!Siitä sitten iloisesti päädyttiin keskustaan vaikka alun perin ajatuksena oli pysyä vain kotioloissa…kuten aina! Lähdettiin testaamaan uusi Rokkibaari Bändäri, joka oli vielä hetki sitten Raideri. Tilaa oli tullut hieman lisää ja itse ainakin koin paikan siistimpänä kuin aikaisemmin eli ei ollenkaan huono kokemus jos yhdillä käy :)

Upeeta kuvalaatua pimeessä ja ilman salamaa kännykällä :DSieltä sitten päädyimme vielä poikien toiveesta Monttuun, jossa viihdyttiin taas niiden yksien verran.  Siellä meininki oli sitä perus Monttua ja porukka myös sen mukaista, ei sielläkään kauan viihdy, mutta aina tulee poikettua kun sattuu siinä kulmilla olemaan. Melko useasti siellä soi kuitenki mun mieleinen musiikki. Tämän jälkeen ajatuksena oli, että mitä jos mentäis kotiin… joo hei mennään kotiin! 5minuuttia myöhemmin löydettiin itsemme Villisian narikasta :D Eli siis se klassinen lopetus illalle! ”Eihän tänään mennä Villisikaan kun siellä tulee aina käytyä?” ”Joo ei mennä, etitään joku muu vaihtelun vuoks” ja silti sieltä aina itsensä aamuyöstä löytää :D Toisaalta mitäs sitä hyvää vaihtamaan ;)


Ensi viikonloppuna tuleekin sitten onneksi vaihtelua kerrakseen. Lähdetään äidin kanssa teatterimatkalle Poriin, joka onkin mun ensimmäinen visiitti kyseisessä kaupungissa. Katotaan mitä tästä naisten reissusta oikein tulee ja monta kertaa eksytään :D


 Tänään oli niin ihanan kaunis ilma, että uskaltauduin laittamaan mun kevät/syksy takin ja aurinkolasitkin löyty laukusta, ihanaa! <3 Pieni masennus vaan tuli, kun luin tota tulevan viikonlopun säätä, mutta nautitaan nyt edes näistä muutamasta päivästä aurinkoa pitkästä aikaa! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti