torstai 10. huhtikuuta 2014

DIY day!

Meikäläinen repäs oikein eilen :D Pinterestin inspiroimana kaivoin ompelukoneen kaapista ja puuhailin koko illan sen parissa. Oon joskus saanut ompelukoneen Mamalta kun (muistaakseni) verhoja ompelin ja sille tielle se on jäänyt! Harvoin sillä tulee mitään tehtyä, mutta hyvä se on olla olemassa jos saa tälläsiä yllättäviä ideoita :D

No ihan alkuun ajatus oli tehdä sellaisia ”hippipantoja”, jotka sais laitettua päähän sillein otsalle. Oon yrittänyt etsiä moisia kaupasta ja en oo löytänyt kun ihan tylsiä ja yksväriä, buu! Sitten sain idean, että eihän nyt panta voi olla vaikee tehdä itse. No eihän se tietty ollutkaan! Joko joustavaa vapaavalintaista koristenauhaa tai sitten kumpparia pätkä mukaan. Ja upeita tuli! Nää pääsee varmasti käyttöön ja varsinkin sopii kesän festarihuumaan ja pukeutumiseen erittäin hyvin! Laitan myöhemmin kuvia käytössä näistä kun siihen asti pääsen ;)
Nooooo tää toinen idea :D hahahaa! Enpäs olis uskonut itsestäni, että tälläistä lähden tekemään! Mutta pikkusta ekoilua on aina hyvä harrastaa ;) Tällä siis olisi tarkoitus säästää niin luontoa kuin rahaa…. Tai sitten nää on vaan kivoja ja tuo väriä keittiöön :P mutta joka tapauksessa löysin Pinterestistä tällaisen idean ja oli pakko päästä toteuttamaan! Eli kankaista ”talouspaperia” tai tiskirättejä tai miten tän nyt haluaa ajatella!Yllättävän nopeasti ja näppärästi ne valmistui tossa illan mittaan! Ainoo mikä on vielä kesken niin napit. Ajattelin tässä kohtaa säästää ja ostin tuollaisia itse ommeltavia nappeja…VIRHE! Enhän mä jaksa tollasta määrää nappeja käsin ommella, huoh! Täytyy siis jossain vaiheessa nöyrtyä ja hakea Eurokankaasta ihan kunnon painonappeja, että saa tehtyä projektin loppuun! Onhan nää tällaisenaankin kivoja ja itse tykkään tuosta liilasta kankaasta! Tää nyt oli yllättävä päähänpisto, mutta jos näitä tulee oikeesti käytettyä ni täytyy sitten näpräillä lisää eri kuosisia! Vaikka en mikään käsityöihme ookkaan niin ihanan rentouttavaa toi ompelu oli! Tosin kun ruokapöydälle kasaa ompelukoneen jne. niin hartiat ei oo ihan samaa mieltä tosta rentouttavasta, kun aavistuksen jumittuivat kolmen tunnin aikana huonossa asennossa :D nooo mitä pienistä!
Että tällästä ekoilua ja käsityömeininkiä tällä kertaa! :)

Kieltäkää multa Pinterest! saan hulluja ideoita ja oon aivan liian koukussa :D

                           Inspiraatiokuva Pinterest.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti