torstai 17. huhtikuuta 2014

My love to Dreamcatchers

En tiedä mistä tämä juontaa juurensa, mutta rakastan kaikkea mahdollista unensieppaajiin liittyvääkin! Jokaiselta reissulta tarttuu vähintäänkin yksi mukaan ja odotankin jo innolla ensi kesän reissua, kun taas saa tuoda muutaman kotiin :DUnensieppari on alun perin Pohjois-Amerikan intiaanien ”taikaesine” ja sen alkuperäinen tarkoitus on suodattaa pahat unet ja ajatukset ja päästää läpi vain hyvät. Itse olen kuullut, että siepparin pitää päästä pyörimään vapaasti eli sitä ei saisi laittaa esim. seinää vasten. Tämän asian todenperäisyyttä en tiedä, mutta uskon siihen silti! 1960-luvulla unisiepparista tuli yleisesti intiaanikulttuurin tunnus, mutta alun perin se on Ojibwa-intiaanien perinnettä. Tarun mukaan maailmanluoja kutoi unensieppaajan karkottamaan ihmiskunnan pahat unet. Unet tarttuivat siepparin verkkoon ja valuivat höyheniä pitkin maahan. Sieppari myös houkuttelee hyviä unia.

Nykyään näitä pidetään lähinnä koristeina ja tuodaan juuri nimenomaan matkamuistoiksi. En yleensä usko mihinkään tällaiseen, mutta tämän voimaan oikeasti uskon ja siksi niihin olen niin kiintynyt :)Eli siis oli sanomattakin selvää mikä on seuraavan tatuoinnin aihe! Sieppari tietysti :) Kohdaksi valikoitui oikea kylki, auts! Olis voinu miettiä vielä hetken :D
Mutta upea sieppari on tuloillaan. Alaosa eli höyhenet meni ihan hyvin ja ihmettelin vielä kuinka vähän se tuntui…no kyllä se tilanne muuttui siinä vaiheessa, kun yläosan kehikkoa alettiin työstämään :D ei saatu kuin ääriviivat ja sekin oli tuskan takana... homma jatkui eilen ja sovittiin, että alotetaan tosta vaikeimmasta eli kehikosta. Yleensä aina odotan innolla uutta tatuointia ja sitä itse tatuoimis hetkeä, mutta nyt odotin kauhulla :D tosin nyt kun se on siinä niin eipä tarvii enää miettiä ja sain sen juuri siihen mihin halusinkin! :)

Ekalla kerralla tyssäsi tosiaan tähän :D

Hieman vaikea oli kuvata kunnolla itse tätä, mutta olen tyytyväinen valmiisen! :) Vielä kun paranee kunnolla ja värit tulevat esille!Tampereelle muuton jälkeen on ollut hieman ongelmallista valita tatuoijaa. Olen sen verran nirso ja tiedän mitä haluan, joten ei ollut helppo päätös!
Ystäväni suositteli kuitenkin Tittaa Free Bird Tattoosta. No kävin kokeilemassa, kun otin uuden HIM tatuoinnin ja tykästyin Titan ammattimaiseen otteeseen ja upeaan jälkeen! Sovittiin sitten saman tien uusi aika tämän unensieppaajan aloittamiseen :)
Pakko myöntää, että olen ollut pitkään jotenkin sitä mieltä, että en halua tatuointeja naistatuoijilta ja olen epäillyt heidän ammattitaitoaan… miksi? Erittäin tyhmää! En edes tiedä mistä tämä johtuu, koska eipä ole edes kokemuksia ollut aikaisemmin… no tässä taas nähtiin miten ei saa koskaan olettaa mitään eikä saa tuomita ennen kuin kokeilee! Tämä ajatus on meinaan todella kaukainen nyt ja oikein hävettää miten sitä on voinut joskus noin ajatella :D Tästä lähin mun tatuoinnit meinaan tekee Titta ;) Sieppari on valmiina ja uusi aikakin jo varattuna, hupsista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti