maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen puuhailut

Jaahas se olis lomat ja pääsiäiset pyhät kohta lusittuna ja takaisin arkeen ja töihin, buu! Vois vielä ens viikon olla ihan helposti lomalla.Torstaina lähdettiin taas maalle pariksi päiväksi ja nyt on kyllä pakko myöntää että kokkailu intoa ei ole ollut lomalla! Enemmänkin tää diy homma on nyt mun juttu tällä hetkellä ja ihan innoissani suunnittelen ja teen kaikkea itse ja tuunaan vanhoja juttuja! Enpä olis tällästäkään vimmaa uskonut näkeväni mut mikäs tässä :D kivaa puuhaa ja saa just sellasia juttuja kun haluaa!


Mulla on ollut jo pitkään tuollainen kukkapenkki tai mikä onkaan. Se on vaan ihan kulahtanut ollu ja menny ihan harmaaks tossa miniparvekkeella kun katupölyä tulee enemmän kun laki sallii. Löysinkin varastosta kun hain muuttokasseja sieltä, niin vanhan liilan seinämaalin! Maalattiin siis yksi seinä tummanliilaksi täällä vanhassa kämpässä ja maalia jäi yli. Tykkään väristä ja kun bongasin maalipurkin varastosta alkoi heti raksuttamaan että miten mä voisin sitä vielä hyödyntää! No tää oli sopiva kohde. Nyt kun saa sen uuden ihanan ison lasitetun parvekkeen niin sinne on kiva laittaakin juttuja kun tietää ettei ne heti oo mustia/harmaita ja mene pilalle! Myöskään ei sade haittaa ja tässäkin tämä seinämaali varmaan pysyy! Ihanan helposti saa nyt sitten väripilkun partsille :)


Seuraava projekti onkin keksiä tapeteista jotain! Pälkäneen autotallista löytyi tapettimalli kirjoja ja napsinkin sieltä sitten kaikki ihanat vaaleat ja hopeiset sekä liilat tapetit mukaan! Näistä siis pitäisi jotain tehdä… vielä ei ole visiota, mutta eiköhän se kohta tupsahda päähän :DSitten löysin Pinterestistä (taas :D) tällaisen ihanan idean! Nyt kun parveke on isompi niin meinasin puuhastella kaksi tällaista rengaspenkkiä! Tolla miehellä sen verta suuri kokoelma vanhoja renkaita, että ne saa näppärästi uusiokäyttöön näin ;) Täytyy vaan värit päättää ja sitten matkata Lammille joku viikonloppu puuhastelemaan tällaiset!Lauantaina ennen kun lähdettiin takaisin kaupunkiin innostuin kuvailemaan pihalla ja koitin metsästää perhosia niin että saisin ne kuvaan :D Yhden kerkesin napsaamaan, mutta kaikki muut oli sen verran vikkeliä kavereita että turhaan niiden perässä juoksi :D 
Päästiin myös yrttitarha projektin kimppuun! :)


Kotiin kun päästiin ja vietiin autoa halliin niin matkalla poikettiin Tigerissa enkä voinut vastustaa näitä ihania pyörän koristeita :D Blingiä pitää olla jopa polkupyörässä vaikka tuo mies yritti toppuutella :P
Lauantaina lähdettiin sitten kotiutumisen jälkeen käymään hieman terassilla! Eihän se enää illasta lämmin ollu, mutta pakko oli istua näpit jäässä Roosterin terassilla niin kauan kun vaan kykeni :D Eilen taas puolestaan päädyttiin lähtemään Tammelaan ”sunnuntai kävelylle”. Ajatuksena käydä muutamat ottamassa sellaisissa pikkupaikoissa, joissa ei olla käyty. Se on kuitenkin niin, että aina sitä menee niihin tuttuihin ja turvallisiin paikkoihin tai sitten lähtee aina ihan toiseen suuntaan ja nuo Tammelan paikat on jäänyt aina unholaan.
Kun päästiin Tammelaan asti niin sain puhelinsoiton kaverilta, joka sitten suositteli kahta paikkaa meille: Amadeus sekä Praha. Kumpikin tuli testattua ja puhuttiinkin, että pitää ehdottomasti käydä uudestaan! Amadeuksessa oli hyvää musaa eli rokki soi sekä mukava henkilökunta. Prahassa taas mukavan henkilökunnan lisäksi juomavalikoima oli erittäin hyvä. Erittäin kokeilemisen arvoisia paikkoja :)
Näin maanantaina päädyttiin sitten kevään ensimmäiseen ja luultavasti viimeiseen piknikkiin puistossa! Oon aivan piknik hullu ja istuisin auringossa hengaamassa hyvän musan ja seuran kanssa vaikka aamusta iltaan jos olisi aikaa :D  Ihana auringonpaiste niin eihän sitä sisällä viitsi koko päivää viettää :) Muutaman viikon päästä sitten piknikit onkin järven rannalla puiston sijaan! Pelailtiin Yatzya kun ajateltiin, että kortit lähtisi tuulen mukana… eihän siellä mitään tuullut, mutta tulipa pelattua tätäkin pitkästä aikaa :)Pakko oli vielä lähteä Tammelantorille jätskille ja nauttimaan lisää auringosta ja nyt pitäis kai alkaa henkisesti valmistautumaan työntekoon huomenna. Buu!

                  Rengaspenkkien kuva Pinterest.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti