maanantai 14. huhtikuuta 2014

The Holiday look!

Noniin tää loma alkaa mennä hämärän paljon ulkonäön ja oman huoltamisen puolelle :D No välillä pitää panostaa itteenkin ;)

Just taisin muutama postaus sitten sanoo etten enää leiki rakennekynsien kanssa…no eilen illallahan mä sitten päätin tehdä pitkästä aikaa lomakynnet :D Vähän harmittaa kun omat niin pitkät ja vahvat niin jos haurastuu taas (viimeistään kun revin kynnet pois…) mutta täytyy toivoa, että selviivät tästä! Löysin mun kynsikätköstä ihanaa pinkkiä glitteriä, joka päätyi koristamaan näitä sormia tällä kertaa!
Tänään pitäis vielä värjätä kulmat fiksummiks ja sitten kävin tossa aamupäivästä yhdessä hoidossa ja sieltä kun käppäilin kotiinpäin oli pakko kävellä Stockan läpi ihan mielenkiinnosta, että ovatko saaneet hullarit purettua :D no olihan ne! Matkaan vaan tarttui (ihan vahingossa!) St.Tropezin itseruskettava, hups! Tää on tää joka keväinen rusketusvimma mikä iskee kun kesä alkaa kolkutella oven takana. Eihän nää meikäläisen diy rusketukset oo aina kauniita ollu, mutta paljon parempi vaihtoehto kun Ruotsissa asuessani samainen vimma päivittäisen solariumin merkeissä. Luojan kiitos oon edes sen verran viisastunu :D Siellä oli joka kulmassa itsepalvelusolariumeja ja aina kauppamatkalla tuli poikettua. Oli tehty ihan liian helpoks se homma!  Pari viimeistä kesää on tullut käytyä suihkurusketuksessa, mutta se tuntuu jotenkin niin vaivalloiselta ja aina alkaa joko sataa tai on hiostavan kuuma kun astuu ulos tuoreen rusketuksen kanssa ja lopputulos ei ookkaa enää kauheen kaunis :D kokeillaanpa siis tätä tällä kertaa!
Huomenna oliskin sitten muutaman kuukauden tauon jälkeen ripsien laitto ja keskiviikkona tatuointi loppuun. Kampaaja osuukin sitten VASTA ens viikolle :D Miten niin tää alkaa kuulostaa pelottavalta ja miten niin oon turhamainen??? :D Noh, mitä pienistä! Pääasia, että on itellä hyvä fiilis ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti