tiistai 13. toukokuuta 2014

Kukkuu!

Jaa mihin tää aika on taas kulunu? Uskomatonta…. Kauheeta hässäkkää ollu taas ja tuntuu, että viime viikkoon oikein onnistu osumaan kaikki mahdolliset stressaamisen aiheet. Onneks on ohi! Viikko siis, mutta ei valitettavasti se kaikki stressi vielä :D Käväsin tosiaan taas vaan töissä alkuviikosta ja sitten Helsinkiin. Onneks oli viimenen visiitti niin jos tässä pääsis keskittymään ihan oikeeseen työhönkin jossain vaiheessa.

Ihana auringonpaiste oli jo aamulla kotoa lähtiessä.

Kyllähän se yks piti ottaa kurssin jälkeen ennen kun siirty lukemaan huoneeseen :P


Perjantaina olikin sitten se hemmetin tentti mitä oon koko kevään pelänny. Lähinnä se kun on yrittänyt lukea ja opiskella jne. mutta kun ei sitä aikaa oikein oo löytyny. Istuin ton vikan Hesan reissunkin vaan huoneessa ja yritin lukee… no mähän juorusin puhelimessa kaikkien kanssa ja hups yhtäkkiä tulikin muka jotain hyvää ohjelmaa telkkarista. Ihan kun sieltä koskaan muuten juurikaan mitään katottavaa tulis. No kerkesin sen verran, että luin yhden koko aiheen kattavan tiivistelmän ja tein muutaman harjoitustentin. Niistä jäi mielettömän hyvä fiilis kun menivät hyvin!

Perjantaina sitten aamulla tein vielä harjoitustenttejä ja niistä jäi sellanen kunnon voittajafiilis! Olin tarmoa täynnä ja innoissani kun lähdin ajelemaan tenttiin. Olin sata varma, että homma menee ihan heittämällä läpi ja saa perjantaiks mukavan fiiliksen alottaa viikonloppu. Noooooo….se jäi ihan toiveajatteluksi :D Ensinnäkin kun suunnistin tonne yliopistolle niin meinas usko loppuu. En meinannu ensin löytää paikkaa missä pitäis olla. Miten noi kampusalueet voi olla noin sekavia??? No sitten se parkkipaikka….voi morjens! En yhtään ihmettele, että tenttikutsussa luki ettei omalla autolla saapumista suositella. Ajattelin kuitenki, että jos lähden bussilla suunnistamaan paikkaan jossa en oo koskaan ollut tai jonka sijainnista mulla ei oo pienintäkään käryä niin myöhästyn varmasti. Onneks se parkkipaikka sitten vihdoin löyty vaikkakin kaukaa ja maksullinen sellainen. Sitten pitäis vielä löytää se oikee ovi miljoonan oven joukosta. Onneks siellä oli mukavia ihmisiä, jotka aina opasti mua käytävä kerrallaan eteenpäin! :) Kerkesin nippa nappa kokeeseen, sain paperin eteen ja masennus iski. Sitä alkaa tossa tilanteessa kyseenalaistaa omia tietojaan ihan liikaa ja analysoimaan kysymystä. Mitä jos tässä ei nyt haetakaan tätä mitä selvällä suomella kysytään? Mitä jos tää on kompa? Ei tää voi olla näin helppo kysymys, pakko miettii vaikeimman kautta. Just. Ei näin! :D Sain sitten iloisesti erittäin epävarman ja masentuneen fiiliksen perjantaille. Perjantaina lähdettiin sitten tän tentin ja töiden jälkeen Pälkäneelle. Sielläkin jatkoin tätä tentti ahdistelua ja googletin kysymyksiä mitä muistin. Ahdistelin myös äitiä näillä kysymyksillä ärsytykseen asti :D jossain vaiheessa iltaa se sitten onneks jäi. Aikaisemmissa tenteissä oikeat vastaukset on kuulemma tullut nettiin samana iltana… Innoissani tästä tiedosta syöksyin sitten porukoitten koneelle ja hittovie siellähän on vaan teksti, että tenttitulokset julkaistaan vasta maanantaina. Buu! Miksi?? Koko viikonlopunko mä tätä nyt mietin. No onneks oli hieman muutakin puuhaa niin kyllä se siinä hetkeks unohtu :) Maanantaina sitten kärppänä kun kello soitti niin kone auki! Eikä tuloksia…jatkoin tätä kyttäämistä tunnin välein eikä mitään. Tietysti sitten kun viimeinen asiakas oli niin sillä välillä tuloksetkin oli tullu. Jännitti niin pirusti tarkistaa omaa riviä, mutta loppu hyvin kaikki hyvin! Ainakin näin oman laskennan mukaan pisteitä tuli kahmittua 65, kun läpipääsyyn vaaditaan 50. Wuhuuuuuu! Nyt ainakin se lukeminen on ohi! Virallisia tuloksia saa odotella kuukauden verran, mutta kyllähän tää tieto jo helpotti kummasti :)

Parasta viihdettä :D


Perjantai meni siis tosiaan siinä Pälkäneellä lautapelien merkeissä. Lauantaina vaihdettiinkin sitten sukulointipaikkaa Lammille ja lähdettiin heräilyn ja syömisen jälkeen siihen suuntaan. Siellähän päästiinkin saman tien lapsenvahtihommiin! Tuo mies on edelleen paikat kipeenä jalkapallon pelaamisesta :D Mä sain sitten hengata pienimmän ja rauhallisimman kaverin kanssa :) Otettiin siinä samalla sitten koko porukalla pikkunen kisa koripalloa. Enpäs muista olisinko kouluaikojen jälkeen heitelly koripalloa. Jos oon niin en montaa kertaa, koska ei edes mieleen tuu. Hauskaa oli ja hieman erilaista puuhaa kun meillä yleensä. Siitä sitten pelien jälkeen lähdin apuun, kun tuo mies siirteli autojaan ja jotain… ei ihan koko homman ydin mulle auennut siinä illan mittaan :D lopulta sain onneksi puhuttua itselleni spray maalin ja valkattiin autoista ne, jotka joutuu romuttamolle! Onneks! Tästäkin on puhuttu ikuisuus ja toivotaan, että nyt toteutuu. 9 autoa minä sain rastittaa ja kun kotiin päästiin niin se luku nousi kahteentoista. Suunnitelmatkin autojen romuttamiskuntoon laittamisesta ja itse romuttajan kutsumisesta on valmiina, joten sitä odotellessa :D
Autot kun oli katsottu kuntoon niin pakkohan se oli Euroviisut kattoa. Kerrankin kun olin aivan varma, että pärjätään ni ei! Tokikin paremmin kun koskaan Lordin jälkeen/ennen mutta silti. Odotin vähän enemmän. Voittajaa en nyt lähde kauheesti kommentoimaan. Ei ollut mun suosikki, mutta varmaan hyvä voittaja :)


Äitienpäivä olikin sitten mulle moneen vuoteen erilainen. Tottunut aina heräämään oman äidin luota ja tietyt aamukahvien viemiset ja ruuanlaitot jäi nyt tällä kertaa pois. Tällä kertaa heräiltiinkin sitten Lammilta ja oli hieman erilaiset meiningit. Hyvää ruokaa ja fiilistä oli se päivä silti täynnä :) Lähdettiin sitten siitä päivän aikana veljen ja hänen vaimonsa kanssa samaa matkaa Pälkäneelle syömään ja kahvittelemaan (kyllä tuli muuten syötyä ja juotua kahvia viikon tarpeeseen yhessä päivässä :D).  Pääsi sitä omaa Mamaa halaamaan siis vielä sunnuntaina. Jatkettiin tätä hyväksi havaittua ”ajetaan jonossa” meininkiä ja lähdettiin porukalla vielä meille kahville (tässä kohtaa mä irtisanouduin jo kahvinjuonnista :D), kun ei tuo mun natoni ollut vielä nähnyt uutta kotia. Ei tosin kyllä veikkakaan kunnolla kun pelkän muuttosekasorron.Seuraavaksi oliskin sitten tiedossa kauan odotettu tyttöjen reissu ja rentoutuminen Tallinnassa! En malta odottaa, että on jo perjantai aamu ja istun bussissa matkalla satamaan! Tässä kun on ollut tenttiä ja koulutusta , muuttoa ja hässäkkää niin tulee kyllä enemmän kun tarpeeseen! :) Perjantaina meillä on kauneudenhoito ja shoppailu ilta Emmin kanssa. Lauantaina sitten otetaan oikein kunnon kulttuuri pläjäys ja käydään KGB:n vakoilumuseossa, Patarein vankilamuseossa ja kuvaillaan hieman ympäri kaupunkia. Näistä lisää kun kotiudun reissusta :)

Nyt pikkuhiljaa unille, että jaksaa vielä kaks päivää töissä ja kait sitä pitäis pakkailla jossain vaiheessa :D 

En oo muuten koskaan tykänny kummemmin Santa Cruzista vaikka muuten tuollainen musiikki on just mun makuun. Joskus oon livenäkin nähnyt, mutta ei oo napannut. Silti tää biisi on jotenkin kiva ja tykkään kuunnella! Onko mut siis käännytetty? :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti