lauantai 3. toukokuuta 2014

Lahti City

Huh, mikä kiire on taas ollu! Huomaa varmaan kun ei mitään tekstiä ole julkaistu hetkeen. Tässä tosiaan napsahti ”pikkusen” nopeella aikataululla muutto kaiken muun keskelle. Jessus, että mä vihaan muuttamista :D ei oikeesti oo yhtään mitään niin ärsyttävää ja aikaa vievää puuhaa, buu! Olis edes niin, että kun saat sen itse muuton hoidettua, mutta ei kun sitten vielä laitetaan niitä kamoja paikoilleen ikuisuus… Tuli tässä hässäkän keskellä suoritettua tuo oi niin ihana somessa pyörivä arkikuvahaaste, jonka sato alla!

Loma loppu ja takaisin töihin, buu!
Lötköpötkö aamulla vieressä ja ripset kuntoon :)


Ja se ihana pakkaaminen alkoi...

Lahti saavutettu ja matkalla huudatettu hyvää musaa ;)

Viiniä ja ruokaa Emmin luona :)


Meillä oli viime viikonlopulle sovittu Lahteen vanhan työpaikan pippaloinnit. Meistä ei enää moni ole kyseisessä paikassa töissä, mutta porukka on aina ollut hyvä ja kaikilla hauskaa keskenään! Yksi meistä ”vanhoista” saikin mielettömän hyvän idean järjestää tapaamisen meille kaikille, kiitos siitä :)
Oli aivan hulvattoman hauskaa nähdä vanhoja tuttuja ja ystäviä, joita ei valitettavasti tule nähtyä kuin kerran kaksi vuodessa… jos silloinkaan!

Missä tää ihana auringonpaiste on nyt???? :(


Perjantaina lähdin hieman aikaisemmin töistä, että pääsen lähtemään matkaan ajoissa ettei kaikki ihana auringonpaiste pääse karkuun siihen mennessä kun Lahteen saavun. Meninkin siis parhaan ystäväni Emmin luokse ja koko ilta menikin juoruillessa ja syödessä ja juodessa. Tuli kyllä niin tarpeeseen tuollainen tyttöjen ilta :) <3 Tosin olihan meillä yks mieskin siellä :D Esko! Esko on aivan sekasin oleva pikkuinen tädin riiviö kissa <3 Oli ihana herätä keskellä yötä erinäisiin ”hei leikinpäs sun varpailla” tai ”tuijotan niin kauan että heräät” leikkeihin :D

iPadin hiiripeli oli kova juttu :D Oon myös aivan rakastunut Emmin asuntoon! Se on vaan niin ihana ja valoisa ja tunnelmallinen. Ihania yksityiskohtia ja niin raikkaat, vaaleat värit <3 Täysin vastakohta värien puolesta mun omaan asuntoon, koska tykkään tummasta :D Niin Emmin näköinen paikka :)


Lauantaina lähdettiin sitten aamusta poikkeemaan vanhalla työpaikalla fiilistelemässä iltaa varten sekä ihanan Mervin luokse kahville ja juoruumaan taas puolen vuoden juorut! Se aina piristää mukavasti :)
Pippaloilta menikin sitten odotettua railakkaammin :D haha! No tulipas pitkästä aikaa juhlittua noin lujaa, kyllähän se aina välillä pitää ;) Saatiin aloitteluihin mukaan meijän ihana ”yks tytöistä” Tumppi! Oli ihan mielettömän ihanaa kuulla kuulumisia ja tarinoita Tumpin häämatkasta. Päästiin myös sekoilemaan vanhaan malliin ja ottamaan urpoja kuvia :D Emmiltä lähdettiinkin sitten jo kohta juhlien ensimmäistä etappia ja ehkä ihan hyväkin, että kuvamateriaali loppui tähän vaiheeseen :D Ilta piti sisällään karaokea ja hulvatonta tanssimista aamuun asti!


Sunnuntaina sitten kovinkin pirteästi kotimatkalle ja koko ilta meni pakatessa, niin alkuviikon Helsingin reissua varten, että muuttoa varten. Juuri ennen viikonloppua saatiin tosiaan tietää, että vappuna on muutto. Noita juhliahan ei tietenkään voinut enää perua, enkä olisi halunnutkaan! Sitten vielä mukavasti maanantai ja tiistai Helsingissä ja keskiviikkona muutto…. Jaa niin että millä järjellä??? :D enpäs oo koskaan noin tehokkaasti pakannut tavaraa! Meinas jo usko loppuu tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kun viimeisiä laitoin kasaan ennen nukkumaanmenoa ja seuraavan aamun työpäivää… Olin tosiaan taas vajaan päivän töissä ja lähdin sitten auttelemaan poikia! Tulihan taas todistettua, että en pärjäis ilman mun ihanaa veljeä! :) <3


Kofeiini tankkaus Hesan päässä että pysyy hereillä junamatkan ja jaksaa pakata :D


Nemokin on innoissaan uusista lenkkimaisemista ja viihtyy täällä hyvin! Hieman eri näkymät, kuin Rautatienkadun pienessä postipuistossa spurgut :D
Kerettiin myös pikaisesti käydä kokeilemassa uudet ”lähibaarit” kun suurin osa tavaroista oli paikoillaan. Käytiin siis Bändärissä, josta tykkään kyllä paljon! Juuri tuollaiseen paikkaan sopiva sisutus ja hyvää musiikkia! Sieltä sitten ennen kotiintuloa kävästiin Kaijakan karaokessa…tällä kertaa en onneksi laulanut :D

Tässähän pitäis nyt sitten valmistautua ensi viikon ja kevään viimeiseen (luojan kiitos) Helsingin reissuun ja perjantaina häämöttävään tenttiin (APUA!).

Täytyy ensin tosin laittaa viimeisiä kamoja paikoilleen ja sisustaa parveke ja ja ja… :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti