sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Likat lenkkeili!

Tämä viikonloppu menikin sitten pääasiassa ”urheillessa” :D Eli siis työpaikan porukalla lähdettiin perinteiselle Likkojen Lenkille. Itselleni tämä oli vasta toinen kerta mukana ja varmasti menen tästäkin eteenpäin joka vuosi mukaan! Hauskaa yhdessäoloa ja hyvää meininkiä vaikka se urheileminen onkin meillä siitä aika kaukana :D

Perjantaina tuli istuskeltua taas tuolla Ratinan puistossa palvomassa aurinkoa skumpan ja Uno-pelin merkeissä. Istuskeltiin siellä töiden jälkeen lähes niin kauan kun  aurinko vaan paistoi. Pakko ottaa kaikki ilo irti ennen kuin taas viilenee! Saatiin tuliaisiksi tuollainen skumppa pullo ja päätettiin se sitten ottaa piknikille mukaan. Oli kyllä hyvää! Kiitos siitä tuojalle :) Tuli mun uus lemppari skumppa ja pakko käydä itsekin jossain vaiheessa ostamassa kun on jotain pippalointia tiedossa! Maistettiin muuten myös Minetin ihanaa jätskiä. Vaikka en oo mikään jätskihirmu enkä muutenkaan makeasta välitä niin Minetin Latte jätski oli ihan super namia! Sellasen vois nappaa vielä tän kesän aikana uudestaan kun seuraavan kerran on lämmintä ja tuolla istuskelee :)
Lauantaina sitten tosiaan oli lenkkipäivä! Kokoonnuttiin pankin saunalle aluksi, josta saatiin lenkkivaatteet, rannekkeet jne. Pankki tarjosi meille urheilupaidat sekä oikein näppärän softshell-takin yhteistyössä Huom! Kiinteistövälityksen kanssa! Takille tosin ei ollut käyttöä lenkillä, mutta aivan varmasti pääsee käyttöön syksymmällä tai viileinä kesäiltoina Nemon kanssa lenkkeillessä :) Saunalta sitten porukalla siirryttiin Ratinaan. Stadionilla olikin melkoisen paljon porukkaa! Viime vuonna oli ihan sama juttu eli ruuhkaa ruuhkaa. Kun päästiin paikalle niin Juha Tapio olikin jo esiintymässä. Jammailtiin musiikkia ja nautittiin auringosta. Täydellistä! Päätettiin sitten vielä ennen lenkkiä käydä nappaamassa matkajuomat anniskelualueella, että jaksaa sitten reippailla ;)

Urheilujuomaa :P

Tehotiimi!!


Lähtölaskennassa oli jo fiilis huipussaan ;)Lähdettiin pidemmälle kävelyreitille Pyynikille päin ja näkötornin juuressa meitä odottikin sitten jo taukopiste. Eli siis Huom!:in ihana porukka oli iloisena vastaanottamassa meitä skumpan, mansikoiden, vaahtokarkkien ja muiden virkistäjien kanssa! Ai että! Tällänen lenkkeily on mun mieleen ;)
Siihenhän meidän porukka sitten arvatenkin jäi loppu lenkin ajaksi hengailemaan! Mihkäs siitä nyt olis kannattanut lähteä? No ei yhtään mihkään! :D Bussi pauhasi musiikkia ja drinksua riitti sekä mansikoita, joiden kaveriksi löytyi vielä kermavaahtoa, nam! Siinä sitten kaikki innostuivat enemmän ja vähemmän nautiskelemaan juomista, joten bussi piti lopulta työntää parkkiin kun alettiin tehdä lähtöä. Pojat nappasi jonkun ohikulkijan rattiin avuksi :D Päästiin taksilla sitten takaisin saunalle ettei mee ihan urheiluksi tuo päivä ;D Itse tosin tulin kodin kautta käyttämään Nemon ulkona ja laittamaan itseni valmiiksi iltaa varten.


Menin itsekin takaisin saunalle heti kun olin saanut kotona hommat tehtyä. Siellä oli kisakatsomo valmiina ja porukka jo saunonut. Melko pieneksi meidän poppoo harmillisesti loppuillasta kutistui. Syynä taisi olla mieletön auringon paahde koko päivän, joka meinasi itseltäkin viedä mehut. Ja varmaan se hyvä nesteytyskin iltapäivästä asti verotti osittain ;) Me viimeiset kykenevät istuskeltiin melko pitkään saunan terassilla juoruten ja viinistä nautiskellen. Tarkoituksena oli vielä poistua yöelämään, mutta se jäi melko lailla lyhyeksi :D Me kolme viimeistä sitten oltiin menossa meidän perinteiseen lenkin jatkopaikkaan eli Ilveksen yökerhoon. Täällä on yleensä aina ollut Huom!:in porukan hommaama vippi meille sekä skumppaa. Itse kun en ole yökerho ihminen niin sitten ihan loppuvaiheessa skippasin tämän ja lähdin Monttuun yhden juoman ajaksi. Sieltä sainkin sitten kammeta miehen kotiin nukkumaan :D Meillä osui siis samaan iltaan tällaiset työpaikan pippaloinnit ja Tuomas oli siellä muutaman työkaverinsa kanssa.  Rankkaa taisi olla pojillakin sekä nesteytys hoidettu hyvin, koska sen verran väsyneessä olotilassa oli sekin porukka :D

Että sellanen toiminnan täytteinen ja helteisen lämmin viikonloppu takana :) Toivottavasti ens viikolla ei ihan kauheesti viilenis vaikka lupailtukin…ainahan ne sääihmiset voi olla väärässä :P Pakko muuten hehkuttaa täälläkin vaikka ei aiheeseen liitykään: Mun mansikantaimessa on jo yks kukka! Oon niiiiiiin ilonen! Aina tapan kaikki maholliset kasvit ja pelkäsin, että näidenkin kanssa käy niin. Siks oon ostanu vaan leikkokukkia, koska niiden kuuluukin kuolla viikon sisällä eikä se oo enää mun hoitamisesta kiinni :D Nyt vaan täytyy toivoa, että kaikki selvii ja alkaa kasvamaan kunnolla ja kukkia mansikkaankin tulee lisää! :)
Nyt sitten valmistautuminen illan peliin alkakoon! Hitsinvitsit kun olis huominen vapaana, että pääsis juhlimaan kultamitalia! (toivottavasti) :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti