torstai 22. toukokuuta 2014

My days off!

Otin Tallinnan reissun jälkeen vielä maanantain sekä tiistain lomapäiviksi. Maanantai olisi muutenkin ollut ”mahdoton” herätä töihin kun sen verran univelkaa kertyi ja kotiuduin vasta puolen yön aikaan. Oli ihana olla vaan vielä muutama päivä… tosin koko tämä viikko olis myös kelvannut :P Onnistui hyvin kaikki päivät ihanan lämpimiksi ja mikäs siinä olis ollu vaan auringossa lölliä.

Maanantaina tosiaan kun kykenin heräilemään niin lähdin ystävän kanssa syömään ihanan Cafe Europan lounaan! Mikään ei oo niin hyvää kun kana-vuohenjuusto kuumaleipä, nam! Lounastettiin pitkän kaavan mukaan ja juoruiltiin. Oli ihanaa kun ei ollut kiire minnekkään. Työpäivinä se 30minuutin ruokatauko ei oikein nappaa, koska kiireessä pitää hotkia jos jonnekkin ulos menee syömään. Hyvässä lykyssä siihen itse syömiseen jää se 10minuuttia ja sitten on huono olo ja vatsa kipeenä koko loppupäivän! Tästä syystä syönkin töissä rahkaa, hedelmiä ja ateriankorvike patukoita. Illalla sitten kotona vasta se kunnon ruoka niin saa rauhassa syödä :)

Muuten maanantai päivä meni aika pitkälti siivoillessa ja pyykkiä pestessä… mä en tajuu miten sitäkin aina reissussa tulee niin paljon! Pääsin myös purkamaan kuvat kamerasta ja aloinkin kirjoittelemaan sitten Tallinnan reissusta. Noita kahta viimeisintä postausta kirjoittaessa tuli kyllä sellanen fiilis, että haluun ehdottomasti vielä tänä kesänä toisen kerran Viroon. Oon aina tykännyt siellä käydä ja nyt vielä kun meillä oli niin ihana reissu ja hieman erilaista puuhaa kun vaan oleskella niin haluisin jo varata uuden reissun :D Se on kuitenkin halpa vaihtoehto matkustaa jos (kun) ei ole mitään mieletöntä matkakassaa piilossa. Kuitenkin kuin mini Eurooppa pienellä alueella ja tuntuu, että kaikkea näkemistä, tekemistä ja tietysti ostamista löytyy kun vaan katsoo ympärille :)

Illalla lähdettiinkin sitten katsomaan Leijonien peli Jack the Roosteriin kun tuo mies kotiutui töistään. Eka erä katsottiin tässä kotona ja kateltiin tummia pilviä, että ei hyvältä näytä. Erätauolla sitten kipitettiin Roosteriin ja just just säästyttiin sateelta. Kerettiin tilata ja katsoa viisi minuuttia kiekkoa kun alkoi jyristä ja sataa. Kuuro tosin kesti ehkä sen 5-10minsaa, että kotiinkin päästiin pelin jälkeen ilman sadetta! Peliä tosiaan mentiin katsomaan, mutta meikäläinen sitten päivistä sekasin olevana ei tajunnut, että siellähän oli Reggaeta&makkaraa avajaiset, jes! Ilmaista ja hyvää chili makkaraa tuli maistettua siinä pelin ohessa :) Yleensä en ole makkaran ystävä, mutta tietysti se chili sai mut houkuteltua jonoon! Teki mieli jäädä Raappanaa katsomaan illalla, mutta ei sitä sitten yksin viittinyt ja ihan hyvä, että jaksoi sitten tiistaina herätä ajoissa!
Kotimatkalla mua alkoi lapsettamaan ja pakko oli päästä kiipeemään tossa Ratinan puistossa olevan renkaista tehdyn ankan/sorsan/mikä onkaan selkään :D Pyöräilen siitä joka päivä töihin ja takaisin ja joka kerta himoilen tästä niin nyt oli sen aika… :D T.Anne 12v.Tiistai menikin sitten ”masennellessa” seuraavaa työpäivää, koska lämpöä riitti ja auringonpalvonta olis kiinnostanut enemmän :D Iltapäivällä oli tosin vaihteeksi kampaaja varattuna, joten se pikkusen piristi! En osannut oikein itse päättää haluanko kuitenkin vähän tummaa tukkaan vai lisää vaaleeta. Päädyttiin viemään vaalennusprosessi loppuun eli lisää blondia tuli nyt kuitenkin! Nätti tää taas on ja vielä kun värit tasottuu niin ihana kesätukka. Saa vieläkin kivemmin sitä Crazy Colorin purppuraa laitettua taas lomalla tukkaan :) Katotaan sitten syksymmällä, että mikä on fiilis :DUuden tukan jälkeen vuorossa olikin sitten uusi tatuointi…taas :D Tämä meidän piti tehdä jo unensieppaajan kanssa yhtä aikaa, mutta kumpikin sessio oli sen verran pitkiä ettei vaan jaksettu enää. Nyt oli sopiva väli ja Tittakin pääsi kuvaamaan ton siepparin parantuneena. Eli tällainen mulle tärkeä ylisöpö pikkutatska tuli. Oon tätäkin haudutellut jo pidemmän aikaa, koska mulle perhe on tärkeintä. Itse teksti ja tuo pieni sydän on ollut valmiina ajatuksena jo ikuisuuden, mutta paikkaa olen miettinyt vaikka kuinka kauan. Muutamia mahdollisuuksia käytiin läpi Titan kanssa jo ekalla siepparin teko kerralla, mutta siinä niiden välillä se paikka sitten vasta varmistui ja oon odottanut tän saavani kuin kuuta nousevaa :) <3 Sovittiin myös, että jatketaan tuota siepparia syksyllä vielä hieman pidemmälle reiteen…jaiks :D nälkä kasvaa syödessä vai miten se oli :D Onneks se on vasta syksyllä! Muuten ei mitään, mutta töissä on inhottava olla sitten joko kelmutettuna ja rasvailla koko ajan tai sitten ilman kelmua ja koittaa varoa ettei vaatteet hankaa ja rasvata joka välissä, arg! Parantuminen ja tää alkuvaihe varsinkin on aina ärsyttävintä. Onneks mulla on kyllä kaikki viimeisimmät kuvat parantunut tosi nopeesti, joten toivottavasti tämäkin. Varsinkin kun menee rintsikan olkain ilosesti tosta päältä niin hankaa tietysti.
Kerkesin myös haalimaan lisää taimia mun parveke puutarhaan! Eli siellä tosiaan valmiina oli jo chili sekä basilika ja uutena tällä hetkellä tomaatti sekä mansikka. Toivon niin kovasti, että noi lähtee kasvamaan hyvin ja oikeesti tuottaiskin jotain. Porukoilla laitettiin tosiaan silloin yksi viikonloppu niitä siemeniä itämään ja niissä oli viime käynnillä jo hyvät alut! Sieltä siis tulee sitten munkin partsi puutarhaan jokaista lajia yksi. Ihanaa, että on sitten kaikkia mahdollisia yrttejä tuoreena käytettävissä. Lisäksi haluisin vielä salaattia muutamaa lajiketta ja jos tuo chilin taimi kasvaa hyvin niin jotain tujumpaa sais myös olla ;)
Oon aina haaveillut, että sain pikkusen kasvattaa jotain, koska käytän ruuanlaitossa paljon yrttejä ja ihan jokaisessa ruuassa on pakko olla chiliä ja tietysti tuoreena! Oon vaan onnistunut aina asumaan kämpissä, joissa on avomallinen parveke ja tossa Rautatienkadullakin kun se oli ihan mustanaan katupölyä niin ei oikein innostanut. Sisällä taas ei oikein oo ollut tiloja moiseen… nytkin vähän tekee tiukkaa noiden keittiönkaappien tilojen kanssa kun kyllä mun mielestä kuuluu olla kymmenen eri mallista kakkuvuokaa ja kaheksan leivontakulhoa ja ja ja… :D
Eli tämmöset vapaapäivät mulla oli ja nyt sitten loppuviikko arkeen paluuta ja aherrusta. Ens viikkokin olisi vielä vajaa helatorstain takia ja sen jälkeen alkaa vasta ne kunnon normaalit työviikot. Jos sitä siinä vaiheessa sais sen kunnon tsempin ja rytmin taas päälle :) Nyt aurinkoon jätskille mars ja sitten peliä seuraamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti