maanantai 28. heinäkuuta 2014

Särkänniemeen, Särkänniemeeeeen!

Meillä on siis hieman erilainen helleviikonloppu takana! Tuomaksen sisko perheineen tuli vierailulle perjantaina ja ihana Mona jäi meidän seuraksi Tampereelle. Perjantai ilta meni ensin koiraa uittaessa ja sitten lähdettiinkin etsimään uimarantaa, että päästään ite viilentymään. Mukavan illan päätteeksi nautiskeltiin vielä leffaillasta Helinä keijun ja merirosvojen kanssa ;)
Lauantaina heräiltiin ajoissa ja lähdettiin suunnistamaan kohti Särkänniemeä! Oli ihan pirullisen kuuma keli! Oltiin sen verran aamusta liikenteessä, että alkuun jonoja ei juuri ollut ja päästiin helposti juoksemaan laitteesta toiseen. No sitten iltapäivän puolella varsinkin vesilaitteet (jännä juttu :D) ruuhkautui ja aina piti jonottaa mielettömän kauan. Selkeesti lauantain suosituin laite oli Tukkijoki ja sen hetkellisesti tuoma viilennys :) Ruokakaan ei meinannut kuumalla maistua, mutta päätettiin rauhassa syödä syödä pizzaa, ettei ihan pyörry ja jaksaa sitten loppupäivän. Siinä samalla tuli mietittyä seuraavat jonotuksen kohteet ja juotua litratolkulla vettä ja vähän limppariakin. Delfinaario oli ruokailun jälkeen suuntana, että sais hetken vielä istua täydellä vatsalla ja aateltiin ettei olis niin kuuma kun ulkona….nooo trooppinen ilmasto sielläkin oli :D ainoo plussa ettei aurinko porottanu suoraan päähän!


Ihana irvistys tolla miehellä :D


Ihan loppuun asti ei jaksettu olla kuumuudenkin takia vaan lähdettiin muutamaa tuntia ennen sulkemista uimaan! Oli kyllä viikonlopun paras päätös! Enää ei olis hetkeekään jaksanu jonottaa tukalassa kuumuudessa yhtään minnekkään :D

Uimisen jälkeen lähettiinkin sitten tekemään matkaa Lammille. Nemo pääsi kyytiin mukaan ja maalle vaihteeks nauttimaan :) Oli mielenkiintonen kohtaaminen/tuijotuskilpailu lampailla ja Nemolla pellon reunassa :D Ei oo toinen tuollasia aikasemmin nähny. Muutenkin varmasti oli ihana reissu koiran kannalta kun pääsi vapaana juoksemaan pihapiirissä ja pelloilla. En kauheesti oo uskaltanu Nemoa vapaaksi päästää kun sillä ei ihan aina oo toi luoksetulo käsky niin selkee (lue:ei koskaan :D), mutta nyt aateltiin tehä pieni luottamustesti. Se meni odotettua paremmin! Koko lauantai illan ja sunnuntai aamun/päivän kaveri hengas vapaana eikä edes suunnitellut karkuteille lähtemistä. Tuli luoksekin aina nätisti kun pyysi. Oon niin ylpee mun vauvasta! <3 Sunnuntaina käytiin vielä lasten kanssa uittamassa Nemoa ja sekin reissu meni tosi hyvin vaikka Nemo ei oo lastenkaan kanssa kauheesti tekemisissä ollu. Sai kyllä koiruus pisteitä viikonlopun käytöksestä ja varmasti pääsee jatkossa enemmän mukaan ja juoksentelemaan vapaana :) Tosin se juoksentelu jäi nyt aika kauas kun kaveri vaan makoili varjossa mun vieressä kun luin kirjaa :D
Sellanen hieman erilainen viikonloppu takana ja tokavika viikko ennen lomaa aloitettu! Enää olis kahdeksan työpäivää ja meikäläisen loma vihdoin ;) Juuri varmistui loman aloitus perjantaille Mikkelin reissu ja HIMin keikka <3 siitä sitten Kreikkaan ja loppuloman vois vaan olla ja toivottavasti nauttia parhaan ystävän seurasta pitkästä aikaa! Can’t wait!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti