tiistai 22. heinäkuuta 2014

Work, work, work!

Jep, eli takaisin töissä! Flunssa on selätetty (yskää lukuun ottamatta…) ja käsikin alkaa olla kuosissa. Nyt nää pari ensimmäistä päivää töissä niin huomaa, että käsi jomottaa iltaisin ja väsyy helposti, mutta eiköhän tää tästä! :) Jos pääsis taas kirjottelemaankin useemmin kun uskaltaa kumpaakin käyttää… riitti sen yhen postauksen kakspäivänen työstäminen meinaan :D

Meikäläisen kahen viikon päivittäiset "kaverit" :D


Saikku meni aika pitkälti sohvalla ja nukkuen sekä lukien. Aluks ajattelin, että no voihan sitä partsilla aurinkoa ottaa hyvin päivällä ja ihan sama jos jää tosta paketista rajat. Flunssa oli kuitenkin sen verran paha että ajatuskin kuumuudesta ja auringosta ahdisti. Iltasin tosin pystyi sitten jonkin verran lukemaan parvekkeella. Eli siis yksi enkku pokkari tuli ahmittua saikun aikana. Jatko-osaa kyseiseen kirjaan metsästän heti tän tekstin jälkeen netistä! Ostin siis kyseisen Sarah Webbin The Shoestring Club (ihanaa tyttöhömppää!) nimisen englanninkielisen pokkarin joskus Rautatienkadulla asuessani kauppareissulla Stockan Akateemisesta. Siitä kun oli (ennen remonttia) pakko kulkea läpi kun kotiin meni ja tuo kannen pinkki väri pomppasi ale pöydältä esille, hinta oli huikeat 2e ja ajattelin et noni, ihan sama millanen kirja, kun kaikkea tykkään lukea niin katotaan mikä tää on…kirppari kasaan jos ei natsaa! Tuolla se on muiden seassa lojunut tähän asti ja nyt se loppui kesken :D Eli siis hyvä löytö ja tarina koukutti aiheuttaen pakkomielteen metsästää jatko-osa mahdollisimman pian käsiin!
Ruoanlaitto oli tietysti hankalaa yhellä kädellä… tulikin siis syötyä ulkona aina kun vain sai seuraa :D Maman kanssa käytiin Koskikeskuksen Daddy’s dinerissa nauttimassa burgerit. Oli ihan pirun hyvää, MUTTA vähän väärä valinta ykskätiselle syöjälle :D Antti ja Jenni taas teki yllätyshyökkäyksen kun lomailivat kumpikin ja tuollainen helpommin syötävä kanahässäkkä päätyi lautaselle Ideaparkin Coyote Bar&Grillistä.  Joka päivän syömisiä ei tullut kuvattua, mutta kyllä on tullut herkuteltua sen verran, että nyt sitten hyvin hyvin paljon kevyempi ruokavalio (syötiin just pizzaa….. :D) lopuksi kolmeksi viikoksi ennen varsinaista lomaa. Kreikassa tulee kuitenkin herkuteltua niin paljon, että tulis ihan tarpeeseen pieni paasto niin ennen kuin jälkeen reissun!
Viime viikonloppu oltiin taas maalla….viimeinen rentoutuminen ennen töihin paluuta ja tuolla on suurempi mahdollisuus ”vaan olla” toisin kun kotona ;) Lähdettiin taas maakuntamatkailua harrastamaan ja ympäryskuntiin kirpputoreille jne. lauantaina. Mulle reissusta jäi mukaan Luopioisten Liekin putiikista ihanat perhostulitikut. Löydettiin pihakirppis, joka oli erittäin kaunis ja upeasti entisöity maatila, jonka pihalla oli kirppis. Sieltä löytyi niin uutta ja vanhaa ja mukava pariskunta tarjoili kahvia, tunnelma oli muutenkin ihanan kesäinen. Tuolta mukaan jäi tuo ihana tuoksukynttilä ja muutamat jutut jäi vielä vaivaamaan… ehkä siis poiketaan vielä kesän aikana uudestaan :) En oo koskaan oikein ollut kirppari ihminen…tai no juu pöytää aina välillä vuokrannut keskustan kirppareilta, mutta juurikaan en ole itse löytänyt ostettavaa ja kierreltyäkin tulee harvoin ja yleensä jonkun seurassa. Se on ollut lähinnä sellaista, että saattaa kiertää läpi, kun omia kamoja vie myyntiin. Pälkäneen porukan kanssa taas on tullut käytyä noissa pikkukylien pihakirppareilla jne. jotka on jotenkin kauheen symppiksiä. Vaikka ei mitään löytyisi niin mukavaa ja erilaista puuhaa se on! Suosittelen kaikille ja varsinkin jos on tylsää niin auto alle, maalle ja avoimin mielin ;) Päätin juuri lomalla lähteä kirpparikierrokselle kaupunkiin ja pyöriä kaikki keskustan kirpparit löytöjen toivossa :DPikkukoira meinas lähtee veneilemään :DParvekkeella hengatessa on tullut huomattua miten paljon kasvanut tuo mun  pikkunen ”puutarha”! Siis käsittämätöntä että noi kaikki ei oo jo kuollu :D Kesäkurpitsa on jo niin iso ettei kohta mahdu mihkään ja sen verran paljon alkuja, että loppukesä syödään kesäkurpitsaa, kesäkurpitsaa paahdettuna, keittona, muhennoksena jne jne :D Chili ja tomaatti kukkii jo ja pieniä alkuja on, mutta mitään kunnollista ei vielä näy. En malta oottaa! Mansikoita taas on tullu jo syötyäkin muutamat :)


Eli tälläsiä kuulumisia saikun lopulta ja nyt sitten vajaa kolme viikkoa kunnon spurttia ja jos sais karisteltua viimeisetkin flunssan oireet ennen sitä varsinaista kesälomaa niin sais sitten nauttia siitä kunnolla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti