keskiviikko 13. elokuuta 2014

Maakuntamatkailua vol.352536

Viime viikon torstai oli mun viimeinen työpäivä ennen kesälomaa. Meillä oli sovittu työporukan kanssa juuri sopivasti torikahvit aamulle ennen töitä! Oli kiva aloittaa viimeinen aamu noin. Aurinko paistoi ja oli ihanan lämmintä. Olin laittanut koko päivältä kalenterin kiinni ja tein vaan rästit pois, selvitin keskeneräiset keissit kollegalle ja sit lähdinkin jo loman viettoon! Ei sitä malttanut tosiaan kauan enää olla :DMamalla alkoi loma samaan aikaan ja olikin tulossa tänne meille yöksi. Kierreltiin ensin vähän kauppoja ja tehtiin alelöytöjä, josta siirryttiin Cafe Europaan lounastamaan. Tällä kertaa lounaan lisäksi otettiin loman kunniaks sangria kannu :P sekin oli namia! Meidän piti tulla rantaa pitkin kotiin ja tarkotuksena oli viedä Mama ravintelilaivojen kautta meille, mutta piru vie sade ja ukkonen yllätti… Lounaan jälkeen sitten pideltiin sadetta vielä Europassa ja otettiin juureslastuja odotellessa. Sieltähän me sitten siirryttiin kaupan kautta kotiin…Tuomaksen iloksi :D Toisaalta ihan hyvä, koska pelotti, että menisi loman alkajais fiiliksissä myöhäseksi ilta ja kuitenkin koko ajan päässä pyöri seuraavan aamun ajoreissu Mikkeliin! Oli kiva saada kuitenkin Mama yökyläilemään ja juoruilemaan <3

Mikkelin reissun jälkeen jäin lauantaina Lammille, koska Tuomas oli sinne myös ajellut. Hieman kiukuttelin pojille, että olis ollut kiva jäädä vielä Mikkeliin ja, että haluan terasille kun on loma ja en oo pitkään aikaan käyny Hämeenlinnassa, että miten ois :D Pojat ei alkuun lämmenny, mutta lopulta kiukuttelu tuotti tulosta…ainakin osittain :D Lähdettiin siis käymään yhille mitä ihmeellisimmissä pikku paikallisissa….kokemus sinänsä! Ensin mentiin ihan täysin mettän keskelle Tuulimylly nimiseen paikkaan. Ajattelin jo puolessa välissä matkaa, että nää huijaa mua eikä täällä edes mitään oo :D löyty sieltä sitten baari kuitenkin! Pelailtiin siinä hetken biljardia, ja mä voitin Teron :P Täältä sitten siirryttiin Hämeenkoskelle…melko karmaiseva kokemus sen kylän paikallinen… jännä! :D ja sieltä sitten päädyttiin vielä Lammin Hovin terassille…eikä parantunu meininki juurikaan :D Mutta no! Meillä oli kuitenkin hauskaa! Ei se paikka, vaan se seura ;)
Kierroksen jälkeen mentiinkin sitten Terolle saunomaan ja mä pääsin taas hengaamaan Alman ja Bellan kanssa! Tuli kauhee ikävä Nemoa…nyyh :/ Nemo pääsi TAAS kesälomalle Pälkäneelle :D Tän viikon on siis siellä sekä tietysti ens viikon kun ollaan reissussa.

Sunnuntaina sain vihdoin tahtoni läpi ja pääsin sinne pirun Hämeenlinnaan! Päätettiin, että mennään syömään ja Antti sekä Jenni liittyi seuraan. Ajomatkalla tein mun perus tsekkauksen ruokapaikoista… eli siis puhelin käteen ja Ravintola.fi apsi auki :D tää on aina hyvä vaihtoehto, kun menee jonnekkin uuteen kaupunkiin niin kurkata onko apsissa mikään kivoja aleja ja löytyykö kyseisestä kaupungista mitään Ravintola.fi paikkaa. No meillä kävi tuuri ja löytyihän sieltä, sekä hyvä ale ;) Päädyttiin siis Hämeenlinnan Villisikaan terdelle syömään. En oo itse asiassa koskaan syönyt edes Tampereen Villisiassa muuta kuin lounasta. Siellä on tullut yleensä oltua sitten iltaisin vaan :P Villisian ruoka oli hyvää ja kokemisen arvoista! Mun lempipaikkoja siitä ei kyllä tullut… hyvää ja täyttävää ruokaa kuitenkin :)
Meillä oli ajatuksena Jennin kanssa vähän shoppailla Hämeenlinnassa ennen ruokaa ja saatiinkin pojilta ”huijattua” erittäin ovelasti shoppailu rahaakin :D Eipä vaan tajuttu, että eihän Hämeenlinnan kokosessa paikassa oo yhtään mikään kauppa auki sunnuntaisin…buu! Loppu hyvin, kaikki hyvin! Lähdettiin vielä porukalla ajamaan ruuan jälkeen Ideaparkiin ostoksille! Mä en meinannut löytää mitään ostettavaa (Tuomasta ei kummasti haitannu… :D). Sitten onneksi Marimekosta löytyi mun pitkään haaveilemat patakintaat. Mun vanhat on ollu aika karussa kunnossa ja oon haaveillu uusista. Nää on kuitenkin melko arvokkaat ja en oo osannu päättää kuosia jne. kun oon keskustan Marimekossa pyöriny. Nyt sitten tuolta löytyi Roosa nauha-patakintaat ja vielä -30% alessa! Pakkohan ne oli ostaa :)

Ihana lomanalkajais viikonloppu siis takana! Maanantai mulla meni vaan makoillessa ja tiistaina sitten kampesin itteni ulos neljän seinän sisältä ja lähdin lounastamaan ihanan Clarissan kanssa! <3 Nyt alkaakin sitten matkakuume olla sen verran kova ja pakkaus stressi päällänsä, että taitaa jäädä seuraavat kunnon kirjottelut reissun jälkeen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti