sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Maalla on mukavaa!

Mistä muualta voit tulla kotiin viikonlopun jälkeen mieletön saalis tuoretta ihanaa ruokaa mukana kuin maalta? Kaikki omasta maasta, puusta tai aamulla saalistettua. Ihanaa! Eipä tarvinnu kaupassa käydä kotimatkalla :P
Näistähän loihtii vaikka millasen illallisen! Tuoretta kuhaa, just nostettua perunaa ja sipulia. Itse kasvatettua valkosipulia ja chiliä. Päärynöitä, omenoita, mustikoita ja punaviinimarjamehua. Morjens!
Vaikka tää kaupunkiasuminen on ihanaa ja helppoa niin kyllä sitä välillä miettii, että olisko se pikkusen kauempana, omalla pihalla varustettu asumismuoto sittenkään hullumpi? Kaupassa huomaa hyvin, miten kaikki tuore maksaa aivan mielettömästi. Sitten kun ite vähän näkee vaivaa niin saa helposti kaikki yrtit ja salaattitarpeet sekä perunat, kurpitsat, porkkanat jne. suoraan omalta pihalta ilman suurta lovea lompakossa. Ehkä sitä pitää ens kesänä alkaa miettiä uudestaan tätä asumista ja listata plussat ja miinukset kaupungista ja vähän kauempaa ;) Musta on vielä tullut sen verran ”viherpeukalo”… tai no… miten sen ilmasis :D Siis yritystä ainakin on, jos ei muuta! Aina oon onnistunu kaikki kukat ja vastaavat tappamaan kun väärin hoidan tai unohdan hoitaa ollenkaan, mutta nyt into oppia ja kokeilla on löytyny, joten siinä mielessä oon löytänyt sisäisen viherpeukaloni. Oman maan tuotteet rocks!

Eli siis meillä syödään kohta uunikuhaa sipulilla ja chilillä höystettynä, keitettyjä perunoita ja jotain vielä keksimättä olevaa kastiketta. Jälkkäriks vois kehitellä jonkinlaisen omena-päärynä hässäkän :P Niillä saakin sitten terveellisen ja hyvän alun uudelle viikolle :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti