lauantai 25. lokakuuta 2014

Hatuttaa!

Tänään piti siis heti aamusta aloittaa pakkaaminen, mutta kun tuon miehen lähteminen viivästyi päätin lähteä samalla kyydillä käymään ensin Koskarissa. Sain eilen purettua nuo kirpparilta jääneet tavarat ja laitettua UFFi pinoihin niin saatiin ne näppärästi samalla reissulla vietyä laatikkoon :) Kivempi sitten alkaa pakkailemaan, kun ei oo turhia kamoja tiellä! Tolle mun huikeen pitkälle shoppailureissulle oli pakko saada tietysti mun uus rakas hattu päähän <3 Järjetön purnaaminen oli, kun pyysin herraa ottamaan kuvia musta hattu päässä… ja tietysti sitä repeilyä :D Mä en käsitä edelleen! Tää on hieno!

Kuvaaja mies :D

Saatiin kuitenkin taistelun jälkeen otettua kuvia ja löydettiin vielä hauska tausta tuolta Sähkölaitoksen takaa. Vielä on kuvattavalla sekä kuvaajalla opittavaa, mutta uhkailin, että joutuu ottamaan useamminkin kameran käteen ;) Viimesiä hetkiä, kun voi nahkatakkia käyttää ja se mun mielestä tasapainottaa mukavasti tota megalämmintä Acnen Canada huivia. Muuten shoppailin ihan niissä perus kengissä, jotka eksyy jalkaan nykyään aina, jotka ostin silloin Elloksen alekupongilla. Nahkatakki sekä leggarit on viime kevään löytöjä Hennesistä ja olalla tietty mun Vuiska. Jännästi sekin vaan sopi asuun vaikka on ihan eri väriä… sopii ainakin mun tukkaan, jos ei muuta :P 


Koskariin lähdin lähinnä sovittelemaan Gina Tricotin sivuilta bongaamaani mustaa, hopealangoin koristeltua haalaria. Halusin sellasen ehdottomasti sitä varten, kun ens kerralla pääsee juhlimaan. Näin sen jo silmissäni mun Jeffrey Campbellien kanssa ja suunnittelin muuta lookkia, mutta ei…ehkä -10kg ja +10cm ni näyttäis hyvältä :D Eli siis ei mun pala kakkua! Ihan jeeshän se oli, mutta ei… Tässä taas nähään, että aina jos joku häiritsee, niin eikun sovittamaan ja yleensä se totuus paljastuu ja on haaveillut turhaan. Piti lähteä suoraan siitä kotiin, mutta piruvie eksyin Hemtexiin. Mulla on roikkunu samat verhot ikkunoissa nyt kuus vuotta…siis on kahet ja niitä oon vaihdellu. Nyt päätin, että uus koti saa kyllä ihan joka ikkunaan täysin uudet verhot! Alkaa jo pikkuhiljaa kyllästyä noihin :D Tähänkin kämppään piti hommata ihan uudet, mutta se jäi…toisaalta hyvä, koska ne olis nyt sitten uuteen kotiin liian pitkät. Löysin siis makkariin tälläiset ihanat ohuet, läpikuultavat vaaleet verhot, joissa on ihana hopeinen säihke. Makkariin on joka tapauksessa tultava pimennysverhot, niin nää menee siinä sivussa/päällä tuomassa vähän blingiä ;) Samalla matkaan tarttui muutama kaitaliina. Sekin on ihanaa, kun saa vihdoin ja viimein ruokapöydän ihan ruokapöytä käyttöön! Nyt, kun siinä on toi iso tietokone, niin eipä siinä tuu kauheesti syötyä. Uuteen kotiin ostetaan tietokonepöytä olohuoneeseen ja ruokapöytä jää keittiöön, joten näitä pääsee vihdoin käyttämään ja pöytäliinoja yleensäkin :)

Vielä lähtiessä eksyin uudemman kerran ja erehdyin ulko-oven ja The Body Shopin oven välillä :P Pakko oli käydä hakemassa muutama uusi huonetuoksu! Oon aivan koukuttunut näihin kyseisen firman tuoksuöljyihin! Niiiiiin ihania ja tuoksu säilyy kauan, vaikka tuoksumaljan tuikku sammuisikin. Heitin just viime viikolla vanhat tuoksupullot tyhjinä pois ja nyt olis taas muutama ihan uus testissä. Tällä hetkellä tuo Aloe & Soft Linen tuoksu kokeilussa ja on ihanan raikas :)

Äsken hain tyhjät laatikot ja Ikean kassit varastosta ja kait se pitäis alkaa tosissaan pakkaamaan…blaaa. Kokkailin itelleni maailman parasta Kana-feta-couscous salaattia. Ihanan täyttävää ja tosta megakulhollisesta syön koko viikonlopun :P Samaa siis mitä tupareissa oli ja taisin silloin ohjeenkin kirjoittaa tänne. Eli siis salaattia naamariin, ryhtiliike ja pakkausrumba alkakoon!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti