torstai 16. lokakuuta 2014

Pure luck!

Miten voi käydä näin hyvä tuuri!! Siis aivan käsittämätöntä! Ollan juostu näytöillä ties monessa asunnossa ja mikään ei ole tuntunut hyvältä. Sitten löytyi tämä asunto ja jo kuvista se näytti täydelliseltä! Odotus, että päästiin katsomaan oli kauheeta ja sillä aikaa muitten kattominen, niin netissä kun paikanpäällä ärsytti. No nyt on se helmi käyty kattomassa ja ai että! Se on siinä ;) Tarjous hyväksytty ja kauppoja suunnitellaan ;) Uskomattoman nopeesti sitten lopulta löytyi, vaikka oltiin varauduttu, että muutto menee keväälle. Eihän tää tietenkään ollut hetken mielijohde, että kyllä niitä vaihtoehtoja on kierrelty ja katseltu pidempään.

Noh, sitten se suurin muutos. Oon aina asunu hieman sivummalla keskustoista tai sitten ”mettän keskellä”, enkä oo koskaan ollut city ihminen…ennen Tampereelle muuttoa :D Täällä oon jotenkin kasvanut tähän keskustaan, eikä millään haluaisi pois. Uusi koti on siis tuolla hieman sivummalla ja joutuu taas opettelemaan TKL:n ihmeellisen maailman. Nopeesti siihen varmaan taas tottuu, mutta on se taas alkuun varmasti hankalaa… Tuomaksen luopumisen aihe taas on sauna…uhkaili saunoa joka päivä ennen muuttoa :D Tosiaan se miinus uudesta kodista löytyy. Kuitenkaan ei oo se meijän viimenen asunto, vaan parin vuoden välivaihe, niin kumpikin voi luopua jostain :)

Arvatkaa osaako nyt edes nukkua, kun odottaa vaan, että saa nimen paperiin ja rempan käyntiin :D Sovittiin meijän rempparyhmän kanssa jo tulevalle lauantaille tutkimusmatkailua rautakaupoissa ;) Asunto on siis siisti ja hyvässä kunnossa, taloyhtiössä remontit hoidettu. Pintaremppa tiedossa ainoastaan ja tarkoitus saada yhden, max. kahden viikonlopun aikana alta pois. Keittiöön ja eteiseen tulee kivilattia ja muuten asuntoon laminaatit. Kaikki seinät maalataan uuteen uskoon ja keittiön tasot sekä allas tulee uutta. Melko pienellä päästään! :) Onneks on vielä niin osaava ja kokenut rempparyhmä niin ei tee tiukkaakaan ;)

Pikkusen eksyin vahingossa myös Ikean sivuille… onneks tajusin poistua nopeesti, koska nyt pääpointti on remppa alta pois ja sitten vasta katellaan tarvitaanko uusia kalusteita ja jos tarvitaan, niin mitä. Jebajee! Oon ku pikkutyttö täällä ja hihkun ympäriinsä :D Pahoittelut siis jo etukäteen, remppa ja koti postauksia tiedossa hetken aikaa ja varmaan pientä viivettä rempan keskeltä, kun tämä toteutuu! Onneks ei ihan pariin päivään tietty vielä :P Odottaminen on kauheinta ikinä!

Samaan onnen tuulahdukseen sain vihdoin sen mun puhelimen! Siis aivan käsittämätön päivä oli eilen :D Ensin sain tiedon, että puhelimen saa marraskuussa ja olin jo tavallaan ”unohtanut” sen…no kyttäsin puhelinta (jos välittäjä soittais tuijotuksen voimalla!? :D) koko päivän ja yhtäkkiä tulikin tekstari, että puhelin on noudettavissa! Siitä sitten hetken päästä välittäjä langan toisessa päässä ja aloittaa keskustelun onnittelemalla. Tälläsiä päiviä lisää, kiitos ;)
Onneks valitsin tän perus kutosen! Tai siis vaihdoin tilaukseni :D tää on just sopivan kokonen! Vähän isompaa puhelinta oon kaivannu, mutta ei mitään jättimäistä ja tää on just siitä väliltä. Jee! Eilen oltiin vielä ihanan Outin kanssa iltapalalla Cafe Europassa ja käytiin hakemassa tää matkalla. Oli ihana päästä juoruumaan pitkästä aikaa, kiitos vielä rakas Outi <3 Iltapalailun jälkeen, kun pääsin kotiin, aloin asentelemaan vanhan puhelimen sisältöä uuteen ja tajusin, että enhän mä uskalla tota laukkuuni laittaa ennen kun on kuoret :P Tuomakselle sitten viestiä, että onko jo tulossa kotiin, että nyt pitäis päästä Pirkkalan Verkkokauppa.comiin. Sinnehän me vielä illasta ajettiin. Olin jo valmiiksi valinnut Applen omista uusista nahkakuorista noi vaaleanpunaiset/beiget ja ne suojaa nyt perus kalvon kanssa mun uutukaista. ”Heräteostoksena” mukaan lähti myös tälle Macbookille tuollainen pinkki suojus, jotta on kivempi ottaa tätäkin mukaan viikonloppuisin jne. :) 

Kivat noi Nemon nenän jäljet tossa pinkissä heti :DJebajee! Viimeisiä viedään tältä viikolta ja oon jo aivan loppu! Pikkusen liikaa ollu ainakin henkisellä puolella nyt tapahtumaa :D Ihan pää sekasin ja epätodellinen olo, että on oma asunto kohta ja remontti alkaa. Nyt vaan muutama päivä ja perjantaina pelkkää löhöömistä ja piiiiiiitkät yöunet, kiitos :P


2 kommenttia:

  1. Olen niin iloinen sun puolesta, kun toi tarjous meni läpi <3 Juuri tuossa kerroin asiasta ja teidän remppasuunnitelmista Ollille, joka tuumas, että vaikuttaa loistavalta, saat varmasti ihan hyvä voiton parin vuoden kuluttua, kun nyt kävi tuuri hinnan suhteen. Nopeasti sä totut bussimatkailuun =D voi melkein vaikka ottaa pikku torkut aamulla työmatkalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Ihanaa, onneks ei oo kauheen pitkä aika, että alkaa remppa! Ei jaksais oottaa enää yhtää :D Torkkuihin en usko että kykenen, mutta kirjaa voi vaikka lukea matkoilla :P Eiköhän se siitä mee tosiaan, kun tottuu vaan :)

      Poista