sunnuntai 12. lokakuuta 2014

"Sportti lauantai"

Juuh, eli hassunhauska viikonloppu takana. Kiitos kaikille ja varsinkin ihanalle Clarissalle <3 Perjantain siis olin kotosalla ja nautiskelin omasta ja Nemon seurasta. Siinä illan aikana sitten Clarissa laittoi viestiä, että lähdenkö kattomaan koripalloa lauantaina. No toki! Ikinä en oo käyny, enkä lajista mitään tiedä enkä ymmärrä, joten hauska kokemus oli. Ei musta silti lajin seuraajaa tuu :P Kyllä toi kiekkoilu on enemmän se mun juttu ;) Onneks sovittiin, että meidän seuraava sportti lauantai sisältää jääkiekko matsin! Lahdessa asuessani tuli käytyä peleissä melko paljon, mutta Tampereelle muuton jälkeen en oo käyny kertaakaan..buu! Nyt se tulee muuttumaan!Ennen Pyrinnön peliä menin Clarissalle juoruilemaan ja kokeiltiin ottaa musta kuvia :D Oon aivan maailman surkein kameran edessä! En siis osaa olla yhtään kuvattavana… oon aina ollut se kuvaaja, joten tuntuu niin hassulta olla kuvissa ite ja yrittää poseerata ja näyttää normaalilta ja äääää :D Se meni siis vänkäämiseks ja urpoiluks suurimmaksi osaksi. Ehkä mä opin pikkuhiljaa! Tännekkin, kun olisi kiva laittaa joskus muitakin kuvia kuin irvistely selfieitä tai ruokien kuvia. Muutama edes jollain tasolla julkaisukelpoinen tuolta onneksi löytyi ;) Pääsin siis testaamaan heti mun uutta huivia! Se on aivan ihana <3 niin pehmee ja lämmin ja muhkee! ja kyllä toi väri oli hyvä valinta, tykkään! Sitten toinen uutukainen ostos eli Eva pääsi mukaan. Muutenkin mun lauantain asun pääpointti oli mukavuus ja lämpö. Hullariostokset pääsi myös päälle samantien ja tykkäänkin kovasti tosta pitkästä villatakista. Vähän alkoi harmittamaan etten ostanut useampaa väriä, kun oli niin halpa. Jalkaankin laitoin noi melko uudet syksy saappaat ja ne on vaan ihan parhaat! Ei tuu jalat kipeeks kun ei oo korkeet eikä liian lättäpohjaiset. Ulkonäöllisesti taas rennot, mutta siistit. Nappi ostos nuokin :)

Tää on se mun perusilme aina :D Vein tuliaisina kinkkupiirakkaa ja mehua Clarissalle :P

Pelin jälkeen tultiin palauttamaan ajoneuvo ja herättelemään edellisen illan reissusta rähjääntynytty miestä :D Täällähän se sohvalla makoili, eikä jaksanut lähteä enää minnekkään. Päätettiin tyttöjen kesken lähteä meidän sportti lauantain kunniaks vielä juomaan lasilliset viiniä. Käppäiltiin keskustaan ja päädyttiin Masuun viineille. Saatiin hyvät suositukset ja tiedot viineistä ja kummankin valkkaamat viinit oli oikein hyviä :) Muutenkin Masu vaikutti kivalta ja viihtyisältä paikalta juoda drinkit tai syödä pitkän kaavan mukaan. Itse en oo ruokapuolta vielä kokeillut, mutta ehdottomasti täytyy mennä joku kerta. Lasilliset kun alkoi tyhjentyä, saatiin seurueeseen vahvistusta ja nautiskeltiin vielä ihanat drinkit. Suunnitelma oli viinien jälkeen poistua kotiin, mutta jatkettiin Masusta vielä iltaa hyvässä seurassa jonkin aikaa ja kaikenkaikkiaan meillä oli mahtava sportti lauantai <3 Toi meijän sportti lauantai on ehkä aavistuksen harhaanjohtava… Noh, penkkiurheilu lauantai jos ei muuta ;)

Tää päivä onkin mennyt pienessä otsalohkon jomotuksessa… jännä :D ja on tullut suhattua ympäriinsä. Käytiinhän me Pälkäneelläkin sunnuntai brunssilla, kun rakas mama oli tehnyt lohikeittoa, kiitos <3 Olo on kuin Nemolla alla olevassa kuvassa… :D ei muuta kun Posse ja Putous tallennuksista pyörimään ja kohti uutta viikkoa! :)


2 kommenttia:

  1. Toi huivi on ihan helmi ja tosi kiva, kun laitoit asukuvia :) Kivoja! Niihinkin tottuu ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Juu jos sitä pikkuhiljaa opettelis :P kauheeta se vielä ainakin meinaa olla... :D

      Poista