tiistai 4. marraskuuta 2014

Buzzador

Ajattelin kirjoitella välissä hieman jostain muusta, kuin remontista. Sopivasti postista tuli juuri Buzzadorin uusi paketti, joten miksen sitten kertoisi siitä :)
Mut on ”värvätty” Buzzadoriksi vuonna 2008 ja siitä lähtien oon päässyt testailemaan kaikkia uutuuksia tämän kautta. Buzzadorina oleminen ei velvoita mihinkään. Saan aina sähköpostiin kampanjakutsun, jossa on linkki jota kautta pääsee ilmoittautumaan kiinnostuneeksi kampanjasta. Ilmoittautumisen jälkeen odotellaan hetki ja sitten tulee tieto, onko tuohon päässyt mukaan vai ei. Jos kampanjaan pääsee mukaan, lähtee paketti postiin ja sieltä tulee tuote testattavaksi. Riippuen hieman tuotteesta, tulee miniversioita muille jaettavaksi ja itselle isot/normaali kokoiset purkit jne. Ite oon päässyt testamaan esim. Doven suihkusaippuaa, hiusten tehohoitoa, koiranruokaa, post-it lappuja, Pepsodentin hammastahnoja ja sähköhammasharjan vaihtopäitä. Kampanjakutsut tulee siis sen mukaisesti, mitä on itse Buzzadorin sivuille laittanut omiin perustietoihin ja kiinnostuksen kohteisiin.

Kampanjan tarkoituksena on aina Buzzata tuotteesta tutuille. Jakaa siis näytteitä ja kertoa tuotteesta. Bloggaaminen on tietysti myös hyvä tapa! Aikaisemmin en ole täällä vielä kertonut testattavista tuotteista, mutta nyt osui niin sopivasti tuo paketti, että mikä jottei ;)

Omilla Buzzador sivuilla tai puhelimen appsilla pääsee tekemään salamaraportteja tuotteesta, joka on testissä. Ne on täysin vapaaehtoisia ja sinne saa myös laittaa kuvia. Loppuraportti on ainoa pakollinen asia tässä ja se on näppärä tehdä myös omien sivujen kautta. Itse oon tykännyt olla Buzzadorina! Mikäs siinä, pääset testailemaan uusia tuotteita ilmasiks ja kertomaan niistä täysin oman mielipiteen, oli se hyvä tai huono! Mikään ei velvoita tuotetta ”hehkuttamaan” turhaan, vaan tämän tarkoitus on saada tuotteesta todellisia arvioita.Mun tän kertainen kampanja on siis AirWickin Multicolor tuoksukynttilät. Voisko enää paremmin osua mulle? :D Oon kynttiläfanaatikko ja rakastan tuoksukynttilöitä ja -öljyjä yli kaiken <3 Oon itseasiassa testannut jo viime talvena tuota Black Edition versiota. Siinä on ihanan jouluinen tuoksu: Mulled wine and Cinnamon Apple. Tulee ihan joulupiparit mieleen tosta! Tuoksua näissä on myös reilusti, eli oikeesti tuoksuu. Joskus tuntuu, että ostat tuoksukynttilöitä ja ne tuoksuu siinä paketissa vähän ja kun laitat palamaan niin ei mitään. Näissä ei oo kyllä sitä ongelmaa :) Ja hauskin juttuhan kyseisissä kynttilöissä on toi väriä vaihtava ominaisuus. Pimeessä mielettömän hienoja ja tekee kivoja kuvioita tasolle missä on. 
Mulle täysin uusi tuote oli tämä uusi Silhouettes versio. Tämän tuoksu on Golden Winter Wood ja tuoksu hieman raikkaampi kuin tuossa mustassa versiossa. Tykkään kovasti myös tästä! Talvinen on tuoksu tässäkin, mutta ei ehkä ihan niin jouluinen :) Kynttilän kuosi on myös hieno! Ja värien vaihtelu näkyy selkeämmin, kun pohja on vaalea/läpinäkyvä. Jopa Tuomas sanoi, että tää on hieno ;) Nyt kun on muuton alta kaikki kynttiläkipot ja -jalat jo pakattu, niin tää tuli oikein sopivaan väliin! Pikkusen tuoksua, lämpöä ja väriä tänne pahvilaatikoiden keskelle. Muuton jälkeen pääseekin asettelemaan näitä hieman paremmin ja muutkin tuoksuttelemaan. 
Jos siis tykkäät tuoksukynttilöistä tai tuoksuista ylipäätään, niin suosittelen tätä suuresti! Kiva pikku lisä sisustukseen harmaan syksyn keskelle :) Suosittelen myös Buzzadorina toimimista, koska tää on hauskaa! Parasta tosiaan tässä on täysi vapaaehtoisuus ja mahdollisuus päästä kokeilemaan erilaisia tuotteita. Buzzadorilta löytyy täysin ilmaisten kampanjoiden lisäksi myös osittain maksullisia kampanjoita, joissa pääsee testaamaan esim. kalliimpia laitteita todella halvalla. Samalla voi kerätä kampanjoista sekä toiminnastasi pisteitä, joilla pääset kiilaamaan jonon ohi mielenkiintoisiin kampanjoihin. Jos hakijoita on paljon, pääsee mukaan eniten pisteitä keränneet, koska se on indikaattorina aktiivisuudelle. Jos kiinnostuit Buzzadorina toimimisesta, niin laitappa vaikka linkkiä, niin voin värvätä sut mukaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti