maanantai 24. marraskuuta 2014

Christmas craft & bestie time!

En oo juurikaan jouluihminen. Ruoka on hyvää ja vapaa on aina kivaa, mutta melkolailla siinä onkin ne mun perinteet. Välillä aina tulee järjettömiä askartelu vimmoja ja tällä kertaa sellainen rantautui just joulun alla ;) Mun rakas Emmi oli vielä tulossa viikonlopuks ja tykätään kumpikin tehdä itse asioita, joten mikä oliskaan parempi tapa viettää viikonloppua, kun askarrella yhessä! :)

Lähdin siis perjantaina hieman aikasemmin töistä ja hain Emmin asemalta kyytiin. Käytiin Sinooperista hakemassa vähän lisätarvikkeita askarteluun ja sitten kaupan kautta kotiin. Käytiin vähän lenkkeilemässä Nemon kanssa, juoruiltiin ja kokkailin meille kinkkupiirakkaa. Sitten alkoikin jouluinen meno :D Tehtiin glögiä, askarreltiin joulukortteja ja kuunneltiin joululauluja, haha :P Ihan parasta <3
Jälkkäriks meillä oli (ei ihan niin jouluisissa fiiliksissä :D) macaronseja. En oo koskaan ollu moisten fani. Oon aina syönyt niin pahoja etten oo halunnut ees testata enää. Pekka toi Pariisista tuliaisiks työreissulta ja ne oli pahoja. Ei mitään hajua minkä merkkisiä oli, mutta pahoja! :D Sitten kokeilin itse tehdä….niistä tuli syömäkelvottomia :D eli siis ei mitään kunnon kokemuksia oikeastaan ole. Tuli vaan yhtäkkiä sellainen olo, että piruvie, jos kaikki niitä hehkuttaa niin pakko mun on vielä kokeilla! Kysäisin asiasta sitten työkaverilta Hannalta ja bingo! Pääsin maistamaan macaronin, joka ei oikeestaan ollutkaan pahaa. Mun makuun liian makeeta, joka ei sinällään oo ylläri, mutta muuten oikein maukkaita. Hain siis meille muutamat maut testiin Pyymäen Oma-kahvilasta. Meillä oli testissä mauista caramel, vadelma ja mustikka. Caramellin söin itekin kokonaisen ja se oli hyvä, liian makee tosin. Muista mauista maistoin vaan, mutta Emmin mielipide oli, että järjestys oli nimenomaan toi: caramel, vadelma ja sitten vasta mustikka. 
Ostin samalla reissulla, kun nuo hain kahvilasta, niin Stockmannin versioita. Näitä pääsi sitten ennen viikonloppua Tuomaskin maistamaan. Yllättävän syötäviä nämäkin. Nyt on siis testattu tämä leivonnainen useampana versiona ja onneksi näin! Lähti se ällöttävä mielikuva pois ja ehkä uskaltaa vielä uudestaankin kokeilla ;)
Lauantaina heräiltiin rauhaksiin ja olin jo valmiiks sanonu Emmille, että saa ottaa muutamia kuvia :D No illan asusta ne kuvat piti ottaa, mutta halusin ehdottomasti kuvat ulkona. Onneksi tajuttiin siis ennen liikkelle lähtöä ottaa päivän asusta kuvia, koska aavistuksen nopeesti tuli taas se pimeä ja illan asun kuvaaminen ulkona oli ihan mahdoton ajatus. No siis päivällä olin liikkeellä taas mukavuudenhaluisena mun leppari vaatteissa, vain hattu puuttui ;) 
Kuvien jälkeen päätettiin lähteä Ideaparkiin shoppailemaan. Lähinnä etsittiin Hemtexin verhoa. Tosiaan, kun ostin silloin ennen muuttoa ne kaksi vaaleata, hopean kiiltoista verhoa, niin tietysti toi ikkuna on sen verran levee, että niitä pitäis olla kolme. No huonosti kävi ja ne oli kaikki loppuunmyyty. Löytyi onneks vaihtoehtoinen versio, joka sopi noihin kahteen jo ostamaani hyvin :) Tän huikeen shoppailun jälkeen mentiin Napoliin pizzalle! Oon aina katellut ravintolan ulkopuolella jonoa ja naureskellut, että mä ne kyllä koskaan jonota…no pääsin pizzan lisäksi syömään sanani, koska mehän jonotettiin :D oltiin siis päätetty, että mennään pizzalle ja tästä kaupungista ei vaan parempaa löydy, joten olihan se pakko ;) Onneks jono meni suht nopeesti!
Ruuan jälkeen tultiin kotiin ja ei olis millään jaksanut alkaa valmistautumaan iltaan. Pikkuhiljaa siitä sitten ryhdistäydyttiin kyllä :P Oltiin päätetty käydä muutamalla drinksulla keskustassa, koska kumpaakaan ei kunnon baareilut kiinnostanu. Outoa, mutta totta :D Päädyttiin sitten Masuun drinksuille. Masussa on kiva tunnelma ja hyvin drinksuja! Ruokaa en ole vieläkään päässyt testaamaan, mutta ehkä vielä joskus :) 
Pakko oli päästä esittelemään uutta huulipunaa, vaikka muuten ei kuvia otettukkaan :P
Masusta käppältiin sitten Torniin. Oltiin kuitenkin pettyneitä tilanteeseen. Ensinnäkin se kiva ihminen, joka sieltä perjantaina hyppäsi, oli aiheuttanut sen, että kattoterassi oli suljettu. No siitä tiedosta huolimatta jonoteltiin hetken aikaa sisälle. No hissistä kun päästiin, niin todettiin, että paikka oli todella pieni sekä aivan liian täynnä. Oltiin siellä siis muutama minuutti, nappasin todella huonon ja epätarkan kuvan ikkunasta ja poistuttiin seuraavalla hissillä :D Ehkä joskus vois testata uudestaan, kun ei ole niin kauheesti porukkaa liikkeellä ja jos jossain vaiheessa ulkoterassi aukeaa taas, jotta sais kuvia. Aivan mielettömät näkymät meinaan on tuolta joka tapauksessa :)

Tornista suunnattiin bussille ja käytiin matkalla Henry’s Pubissa vielä muutamalla. Ihana viikonloppu ihanassa seurassa siis takana! Kiitos rakas Emmi taas seurasta <3 Joulukuussa sitten Lahden suunnalla viikonlopun viettoa yhdessä ;) Nyt on arkikin keretty jo avaamaan aina niin ihanan maanantain merkeissä. Onneks mulla oli muutama hömppäohjelma piilossa ja ruuanlaiton sekä pyykkien jälkeen oon vaan istunut aivot narikassa niiden äärellä ja samalla kirjottanut tätä. Kohta voiskin jo mennä nukkumaan, ettei huomenna väsyttäis ihan niin paljon kun tänään :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti