keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Double pearl

Jackpot! Oon himoillu näitä kaksipuolisia helmikorviksia jo jonkin aikaa! Kuolannut erinäisistä blogeista ja Pinterestistä. Alunperin siis malli on Diorin ja hintakin sen mukainen. Noi Diorin perusversiot kustantaa n. 300€ ja noi aivan ihanat harmaat suunnilleen 450€. Not for me! Onhan noi aivan mielettömät noi harmaat ja aivan täydellisesti sopisi mun tyyliin ;)

kuva: Dior.com

kuva: Dior.com

kuva: Dior.com

Korvikset on siitäkin upeen malliset, koska on perus tyylikkäät, mutta samalla näyttävät. Pinterestistä oon jo tosiaan inspiraatiokuvia löytänyt moisista jokin aika sitten. Kauhee kiukku ollut, kun ei mistään löydy (tai sit en oo osannu kattoa?) yhtään halvempia versioita. Tosin etsiminenkin jäi tossa remonttihuumassa aivan täysin :D

kuva: Pinterest

kuva: Pinterest


kuva: Pinterest


Sitten siihen jackpottiin! Eli siis olen onnistuneesti poistanut kaupasta parin näitä ihanuuksia! <3 Kävelin ruokkiksella Sokoksen läpi ajatuksissani, kun matkasin takaisin töihinpäin. Kun oli aika mennä koruosaston ohi, niin nämä osui silmään! Pysähdyin, kun seinään (sori sille kuka melkein törmäs muhun :D) ja juoksin korvisten luokse. Uskomatonta! Kaikkia ihmeellisiä väriyhdistelmiä ja yhdet ainoat helmenharmaat. Tää oli niin tarkotettu ;) ja sitten se paras kohta; hinta 19€. Eli siis sain itelleni nää täydelliset, haaveissa olleet korvikset ja vielä huokeaan hintaa. 


Shoppailua tosin ei pitänyt harrastaa ihan vielä, mutta ei lasketa tätä :P

2 kommenttia:

  1. Kauniit ovat ❤️ Eikä tuota voi laskea shoppailuksi, koska säästit selvää rahaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 ja joo oon aivan samaa mieltä :P pelkkää säästöä ;)

      Poista