sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Juhlan aihetta

Pitkä ja jotenkin väsyttävä viikko takana. Onneksi oltiin päätetty perjantaina lähteä maalle rauhottumaan. Lähdettiin siis suoraan töiden jälkeen Pälkäneen patojen ääreen ;) Ensimmäinen ilta meni syödessä ja pelatessa! Lautapelit vaan on ihan parasta viihdettä porukalla! Ekan illan turnauksissa siis peleinä ne klassikot; Afrikan tähti ja Kimble. Saatiin myös nää vanhukset kattomaan Possea :D Onneks on omakotitalo ettei naapurit kuullu sitä naurun määrää… mun äiti kun omistaa maailman hiljaisimman äänen…NOT :D <3 haha! No hauskaa oli ja se on pääasia ;)
Lauantaina lähdettiin sitten aamutoimien jälkeen pikkukoirien kanssa harjulle lenkkeilemään. Ihana ja raikas ilma ja tuolla mettässä, poissa kaikesta hälystä. Ai että! Teki mieli alkaa keräilemään kaikkia sammalia ja oksia ja kaikkee mitä näki ja askartelemaan :D Eipä ollu mitään mihin kerätä, mutta ideoita tuli kauheesti. Pitää siis useemminkin käydä mettäilemässä, niin alkaa luovuus kukkia ;) Vielä on uuden kodin nurkista noi parhaat maastot käymättä, eli siis ei muuta kun mettään ja lenkille mars ens viikolla!
Lauantaille saatiin myös Antti ja Jenni remmiin mukaan. Koko perhe oli koossa <3 Olin päättänyt leipoa joulutorttuja, mutta se homma jäikin Mamalle, koska me alettiin lakkailemaan Jennin kanssa kynsiä :D Tänä viikonloppuna meillä oli myös juhlinnan aihetta. Mama sai viime viikolla tietää, että tauti on selätetty ja terveen paperit kädessä! Aivan mieletöntä! Viis vuotta mennyt niin, että tasaisin väliajoin on joutunut jännittämään tuloksia. Nyt sitten mieletön helpotus. Tokikin loppuikä kahden vuoden välein seurantaa, mutta se on vaan hyvä, ettei tuu sitten ylläreitä :) Maman hyviä uutisia juhlittiin skumpan ja kukkien merkeissä.

Illalla meillä jatkui turnaukset pelien merkeissä. Noiden perjantain pelien lisäksi mukaan tuli Uno. Uskomatonta miten hauskaa voi olla pelata lautapelejä :D Iltaruuaksi oli vielä pikkupurilaisia. Mama oli leiponut ihania sämpylöitä ja tehnyt minipihvejä. Sitten vaan majoneesia ja kasviksia väliin ja nam! Mun purilaiset oli tosin tollaisia avomallisia :P Mama hoiti kaikki leipomiset ja ruuanlaitot nyt viikonloppuna. Yleensä mä oon se leipuri, mutta jotenkin innostus oli ihan nollassa. Järjetön väsymys vaan. Jos sitä tästä reipastuis jossain vaiheessa.
Tänään sitten ruuan jälkeen lähdettiin kotiin. Pyykki- ja tiskikoneet päällä, ruoka uunissa ja siivousta, blaa.. Sitten taas uus viikko käyntiin. Vois oikein mielellään vielä muutaman päivän levätä, yllättäen :P Ihanaa sunnuntaita kaikille :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti