keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Remppaaaaaaa vol 2

Jes, eli takas siihen ajankohtaiseen eli remontin edistymiseen :) Alkaa valmistua onneks aikataulussa! Antti on tehnyt kaikkien laatotusten kanssa ihan huipputyötä! Ilman mun rakasta veikkaa olis kämpän lattia pelkkää laminaattia :P Kuitenkin toi kivilattia on aina ihan eri asia ja tuo hieman erilaista tunnelmaa. Päädyttiin laittamaan myös osa eteisestä laatalla, koska se on niin helppo pitää puhtaana. Varsinkin kurakeleillä Nemon kanssa on paljon helpompi siivota kurat eteisestä laatalta, kuin vaaleelta laminaatilta. 

Tässä siis vielä vaiheessa olevasta keittiöstä kuvia! Lattiasta tuli mielettömän hieno <3 ja sitten toi eniten päänvaivaa aiheuttanut välitilan laatta…. Kyllä siihen alkaa pikkuhiljaa silmä tottua :P Mun vaihtoehto olisi siis ollut samaisen laatan valkoinen kiiltävä versio. Tuomas ei tähän syttynyt ja pohdittiin pitkään mikä olis se kompromissi. Mallailtiin tuon laminaatin kanssa ja päädyttiin tähän. On ihan super nätti ja tuo pikkusen blingiä keittiöön. Ainoo mikä mua siis hieman mietityttää, että tuo työtaso on aavistuksen harmaampi, kuin olin ajatellut ja mallattiin siis tuon vähän vaaleemman laminaatin kanssa tätä. No siis sopiihan se tuohonkin hyvin, sitten kun täysin valmis ja putsattu niin varmasti tykkään kyllä! Jotain valintojahan on aina pakko kyseenalaistaa ja kaikki muut on mennyt vähän liiankin nappiin ;)Keittiöön tehtiin lisäksi liitutauluseinä. Oon niin haaveillu tälläsestä jo pitkään! Kuinka ihana kirjotella toiselle kivoja pikku viestejä ;) ja sitten jotain ruokaohjeita jne. Alunperin liitutaulumaalin piti tulla yhteen seinään, mutta viime hetken muutoksella päätinkin maalata jääkaapin vieressä olevan levyn. Se on sitten helpompi vaihtaa, jos tuohon kyllästyy. Se on myös kivemmin kulkureitillä, joten seinää tulee sitten oikeesti käytettyäkin helpommin! Siitä kuvia, kun on asennettu paikoilleen :)

Keittiö siis kokee/on kokenut täydellisen muodonmuutoksen ovia lukuunottamatta. Tässä kohtaa päätettiin hieman säästää ja vaihdetaan vaan vetimet. Niilläkin pitäisi saada jo uudenlaista tunnelmaa. En oo mikään tuollaisten ns.peiliovien fani ja haluisin siihen ihan tasaset ja valkoiset korkeekiilto ovet. Jostain on kuitenkin luovuttava ettei remppabudjetti karkaa ihan täysin lapasesta :P Vetimet siis saa riittää… ainakin tässä vaiheessa ;)Saatiin tosiaan viime viikonloppuna seinät valmiiksi ja niihin väreihin oon enemmän, kun tyytyväinen! Myös toi laminaatti oli aivan nappivalinta! Mätsää kaikkeen hyvin! :) Päätettiin, että mun vaatehuone jätetään maalaamatta. Aikataulusyistä+sinne tulee kuitenkin niin paljon tavaraa ettei sieltä nää onko se maalattu vai ei :P Sinne kuitenkin tuli tietysti toi ihana laminaatti, jotta sopii muuhun asuntoon.Olkkari sekä makkari selviää seinien sekä lattian muutoksella. Listat toki uusitaan myös, mutta ne tulee tosiaan hieman myöhemmin, kun muutto on aikataulussa hoidettu altapois. Tänään saatiin hyvin kirittyä alkuviikon ”vapaapäiviä”. Tehtiin siis olkkarin lattia loppuun ja päätettiin aloittaa makkaria…siinä se sitten vahingossa meni samaan vauhtiin :D hyvä näin!Eteinen on vielä ihan täysin auki. Lattia toki tehtiin nyt ja se on upea! Puoliksi laattaa ja loput sitten laminaatilla. Seinät oli siistit ja perus valkoiset niin jätettiin ne rauhaan. Pikkusen haaveilen vielä niiden maalaamisesta, mutta ensin olis kiva tietää miten sen sisustaa ja tuleeko kaappia jne. ja jos tulee niin millaista ja mitä värejä voi käyttää. Tällä hetkellä eteisessä on vaan tuollainen perus naulakko, joka ei oo kauheen nätti. Oon vaan jotenkin keskittynyt muuhun asuntoon niin paljon, että tää on jäänyt ilman huomiota. Ennen rempan alkua seikkailin Pinterestistä vähän inspiraatiota eteisen sisustamiseen, mutta sitten se jäikin muun jalkoihin. No onneks sen voi sitten tehdä jälkikäteen, kun nää tärkeimmät on saatu hoidettua ja pääsee asettumaan. Siinähän sen sitten näkee käytössä, että mitä siihen kaipaa ja mikä sopisi. Ehkä jopa oma mielenkiinto eteisen muutokseen herää enemmän, kun muut on hoidettu ja ne saa mielestä pois :)
Tälläistä meininkiä siis rempan keskeltä! Onneksi tallensin nuo asunnon myyntikuvat, niin saan tehtyä sitten kunnon ennen ja jälkeen postauksen, kun kaikki valmista :) Nyt unta kupoliin, jotta jaksaa taas aamulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti