sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Update

Elossa ollaan! Nää viimeset rutistukset rempasta ja muutto on vienyt viimesetkin mehut tästä tytöstä! Siihen päälle vielä netti katkes vanhasta kämpästä jo tiistaina, joten en oo jaksanut edes ajatella kirjoittamista. Tosin tajusin vikana päivänä, että mähän saan mun puhelimesta jaettua netin läppäriin… :D noh, mitä pienistä!

Torstai oli ihan huippupäivä tän kaiken keskellä! Pääsin lähtemään töistä aikasemmin ja menin pakkaamaan auton täyteen. Samalla keikalla vein matot pesulaan. Sain mielettömän hyvää palvelua Pesukaksikosta ja ens viikolla on ihanat puhtaat matot uusilla lattioilla :) Tän lisäks ajelen uudelle kodille ja avaan oven. Ihana Pekka on siellä paiskinut hommia koko päivän kaverinsa kanssa ja meillä on jalkalistat paikoillaan sekä keittiössä tiskikone sekä lavuaari asennettu! Ai että! Tollasia päiviä lisää :P Ne aiheutti eniten päänvaivaa ja tuntu, että puolet stressistä katos sillä sekunnilla. Olin pelkkää hymyä koko illan! Ihanaa! Siis mitä hittoa? sehän on melkein valmis! :DPerjantaina sitten tulikin se takaisku… Oltiin siinä oletuksessa, että Tuomas saa töistä pakettiauton varmasti, eikä meillä ollu tietenkään mitään varasuunnitelmaa. No siinähän kohtaa sitten se hyvä fiilis loppui, kun töistä tuun kotiin ja alan valmistautumaan kantamiseen ja saan puhelun, että kuuleppa ei sitten viedäkään juuri mitään tänään. No siinä tietty pänni aika huolella, mutta Mama ja Pekka oli tulossa uudelle kodille, kun Pekalta jäi muutama listanpätkä laittamatta. Lastattiin siis auto täyteen kamaa ja ja ajeltiin Kaukajärvelle. Täällä olikin jo Pekka vauhdissa ja sahaili viimesiä listoja :D Tuomas lähti hakemaan pikkuautokuormia Ratinasta ja mä jäin Maman kanssa purkamaan kamoja. Kyllähän se silläkin tavoin meni uupumukseen asti perjantai ilta.Lauantaille Tuomas sai kaveriltaan sitten aavistuksen isomman muuttoauton :D Lähti siis Iittalasta aamulla hakemaan kuorma-autoa. No, toisaalta saipa kaikki yhellä keikalla :P Mä pakkailin loput kamat Ratinasta ja ajelin uudelle kodille purkamaan ja laittamaan välipalaa pojille. Antti siis tuli tietysti auttamaan meitä. En kyllä tiiä mitä tekisin ilman mun veikkaa! En varmaan ainakaan muuttais koskaan tai remontois kaunista kotia :D Kiitos <3Lauantai meni sitten kamoja kantaessa ja ajeltiin vielä illalla palauttamaan jättiauto Iittalaan. Oli ehkä maailman parasta, että Nemo tuli kotiin <3 Ei olis malttanu jättää ees auton poisviennin ajaks likkaa yksin! Aivan mieletön ikävä ollu! Kaks viikkoa oli toinen mummin lellittävänä. Onneks on ollu sen verran väsyny ja ihmeissään uudesta paikasta ettei oo ihan kauheesti kerenny osottaa mieltään :D Yleensä ei maistu oma tylsä ruoka kotona ja alkaa kauhee kiukuttelu ku ollu lellittävänä! Tää päivä onkin mennyt sitten erittäin tehokkaasti vanhan kämpän siivoomisessa, Ikeassa ja tavaroiden paikoilleen laittamisessa. Vielä olis silti hommaa, huh! Onneks on huomenna vapaata töistä, että kerkee ees pikkusen saamaan sitä kunnon kodin tuntua ennen normiarkea :)

Sekasorto vielä, mutta eiköhän se siitä ;)

Kerettiin aamusta Nemon kanssa käydä jo tyttöjen kesken kurkkimassa uusia lenkkimaastoja. Ja tilattiin just Aamulehti niin, että ensimmäinen numero tulee tänään. Oli ihana ensin reippailla aamusta ja sitten lueskella lehteä kahvin kera rauhassa. Tuomas siis tietysti nukku puolille päiville :D ja aivan varmasti olis nukkunut vieläkin pidempään, jos olisin antanu.Nyt siis taas aivan poikki päivän juoksemisesta. Kaikki ohjelmat on nauhalla, niin jos sitä laittais jotain pyörimään, aivot narikkaan ja sit unta :) Huomenna jos on aikaa, niin voisin kirjoitella tarkemmin remontista ja alkaa työstää sitä ennen/jälkeen postausta meidän kodista! Mukavaa sunnuntai illan jatkoa kaikille :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti