keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Yhteenveto rempasta!

Aloitetaan nyt vaikka siitä, että kuinka hiton kauan tätä remonttipölyä tulee?! :D Mä oon perjantai-maanantai akselilla imuroinut viis kertaa, pessyt lattiat viis kertaa ja tohon päälle kontannu kivilattiaosuudet rätin kanssa kolmesti. Aivan jäätävää. Joka kerta, kun saat imurit ja siivousvehkeet kaappiin, niin vartin päästä jossain on harmaa kerros tai sukkien pohjat mustat. Ehkä vuoden päästä tää loppuu? :D
No tässä siis pikaselvitykset mitä tehtiin. Kaikesta ei oo hyvin kuvia, koska samaan aikaan kun rempan viimeisiä tehtiin, niin kannettiin jo tavaroita sisälle, mutta eiköhän näistä saa sen ajatuksen ;) Ja tässä matkanvarrella on tullut laitettua näitä kuvia jo useempi, niin ei tule asunnon tyyli varmaan kellekkään yllätyksenä :P Asunto oli siis pohjaltaan toimiva ja tilava. Olihan tää tietysti jo lähtökohtaisesti hyvässä kunnossa, mutta ei ehkä ihan mun silmää miellyttänyt, jännä :D Eli melkein kolmen viikon hulluus ja muutama toimintatonni, maailman paras rempparyhmä ja tarpeeksi janojuomaa työmiehille, niin tässä ollaan! Ihanassa ja kauniissa uudessa kodissa <3Taisinkin jo mainita keittiön työt, mutta kerrataan! Eli siis lähestulkoon kaikki revittiin auki. Lattiaan tuli musta luonnonkiveä muistuttava 30x60 laatta. Välitilaan se kompromissi laatta, joka aiheutti päänvaivaa hetken, mutta nou hätä, oon jo tottunut ;) Sitten vaihdettiin työtaso, allas ja saatiin Pälkäneen poppoolta aikainen joululahja; tiskikone. Tuli erittäin tarpeeseen! Jääkaappi on lähes uusi, joten ei lähdetä sitä vaihtamaan. Liesi on tarkoitus vaihtaa, mutta sen ostaminen taitaa jäädä jo budjettisyistä ens vuodelle. Jätettiin sen verran isompi väli hellalle, että nykyisen 50cm sijaan voidaan ostaa tiskikoneeseen mätsäävä rosterinen ja 60cm koossa. Mahtuu sitten isommatkin paistokset :P Oliskohan siinä kaikki? Eli siis kaappeja lukuunottamatta kaikki uusiksi! Niihin pitäis vielä metsästää uudet vetimet näin alkuun, kun löytyis mieleiset :)


Eteinen on siis myös vielä vaiheessa. Antti teki siihen kivilattian samalla laatalla, kun keittiöön. On sitten helpompi pitää puhtaana, eikä haittaa kurakelit. Muuten tosiaan ihan perusnaulakka ja perus eteinen. Tää on tosiaan aivan auki, että mitä tälle tehdään. Liukuovikaappi? Avokaappi? Vai jotain ihan muuta? Niin… no sillä ei oo onneks kiirettä, koska menee oikein hyvin noinkin nyt alkuun :)

Kaikki muut lattiapinnat laitettiin ihanalla vaalealla laminaatilla! Tää on niiiiin ihana <3 Rakastuin ihan heti, kun tän Starkilla näin! Eli siis pikkusen eteistä, makuuhuone ja olohuone on tällä. Seiniin tulikin sitten maalia, perusvaaleaksi valikoitui Tikkurilan värikartasta ihana Jääruusu. Olkkarin yksi pikkuseinä on maalattu uudella kausivärillä, joka on ihanan beigen/harmaan/vaaleanlilan sekoitus päivänvalossa…olisko greige? :D Jotain sinnepäin! Kaunis väri joka tapauksessa! Ihan ei pääse kuvissa oikeuksiinsa pimeyden takia. Makkarin yksi seinä sai hieman tummempaa maalia eli Tikkurilan Punajuuri väri valikoitui sinne. Sitten olkkarissa se aivan ihana Vallilan Sarastus tapetti, joka onkin näkynyt jo useasti täälläkin :)
Osittain tavarat on vielä sekaisin, eikä löytäneet paikkaa, mutta tärkeimmät on jo paikoillaan. Meillä on nyt sen verran iso olohuone, että riittää tilaa myös pienelle ”toimisto” pisteelle, joka on hyvä, koska olin jo kyllästynyt, että toi iso kone on aina keittiönpöydällä, koska ei oo tilaa muualla. Vessan oveen sain jo mun aikasemmin löytämät kyltit, haha :D musta ne on hauskat! Jääkaapin viereinen levy maalattiin siis liitutaulumaalilla ja laitoin sinne Stockalta löytämäni puiset kirjaimet meidän perheestä :) <3 Vielä, kun löytäis liituja jostain, että pääsis kirjottelemaan viestejä ja reseptejä!


 Mullahan on siis myös vaatehuone täällä. Viimeksi oon moisen omistanut ehkä Lahdessa asuessani? Kauan sitten joka tapauksessa :) Se on vielä melkoinen sekasorto yllättäen :D Jos ensin sais nää yleiset tilat kuntoon ja sit joku viikonloppu paneutuis kunnolla vaatehuoneeseen uudestaan! No sen verran oon jo huomannut ettei siellä oleva tankotila riitä millään…. Tuomas ei meinannut ihan ymmärtää, että miks ja kapinoi hetken vastaan, kun laitoin tuollaisen vaaterekin makkariin lisäks :D Valkkasin siihen vaan kivoja vaatteita, joten ehkä tuo mieskin tottuu ;) 
Eli siis mummokodista ja muovimatoista siistiksi ja nykyaikaiseksi on ollut tää homman pointti! Ite oon ainakin enemmän, kun tyytyväinen ja oon ikuisesti kiitollinen meijän rempparyhmälle avusta sekä Pälkäneen porukalle Nemon hoidosta ja Pekalle asunnon viimeistelystä <3 Ootte kaikki ihan parhaita! Kiitos :)
2 kommenttia:

  1. Hienoa jälkeä olette tehneet , hyvältä näyttää :) kyllä nyt kelpaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) <3 vielä pitäis uudet verhot saada joka huoneeseen ja kaikkea pientä, mutta pääasiassa alkaa olla valmiina! :)

      Poista