perjantai 5. joulukuuta 2014

Finally weekend!

Jaahas, minne sekin viikko katos? Muutama vähän pidempi päivä ja tuntu, että ei kerenny töiden lisäks mitään muuta ees ajatella :D Positiivista kuitenkin se, että aurinko on paistanut muutamana päivänä. Tosin siitä on päässy nauttimaan ehkä 5min/päivä mutta aurinko se on silti :P Oon myös ryhdistäytynyt lukemaan kirjaa taas. Tossa remppa ja muuttohässäkässä jäi sekin ihan unholaan. Nyt ei malttais nukkumaan mennä kirjan äärestä, kun pääsi taas vauhtiin.
Tällä viikolla ehkä eniten mieltä on lämmittänyt Movemberin loppuminen :D Viiksien lisäksi lähti mieheltä tukka, koska olin varannu parturiin ajan, jotta saa tuosta miehestä taas miehen näköisen. Sori muru, mutta sun peikkotukka/viiksi-lookki oli karu :D Muuten onkin mennyt viikko arkisten askareiden ja töiden merkeissä. Eilen sain tosin ne itse pitämilläni Tupperware kutsuilla tilatut tuotteet. Se on oikeinkin kannattavaa pitää kutsut ja ajatella, että joo saa siitä vähän lisätienestiä ja joululahjarahaa, kun ne käyttää ite saman tien ja tulos on nolla. Sainpahan uusia juttuja ja pääsen kokkailemaan viikonloppuna ;)Kokkailut on siis jäänyt vähemmälle tän kaiken hässäkän keskellä. Ensin oli toi remppa ja muutto, joiden aikana se normaali into kokkailuun ja leipomiseen oli nolla. Tuo aika mentiin aivan liiallisella määrällä take away sapuskaa…hyi! Nyt on taas tuntunut ettei ole päässyt vielä palautumaan tosta rumbasta. Väsymys ja joka puolella juokseminen koko ajan, on vienyt ne kokkailufiilikset ja viikolla tekee vaan niitä tylsiä, nopeita ja helppoja peruspöperöitä. Oon niiiiiiin ilonen, että tää viikonloppu saadaan olla vaan kotona! Kävin jo eilen valmiiksi kaupassa, että pääsee kokkailemaan ja leipomaan heti ;)


Tänään käytiin vielä vaihtamassa autoja päikseen Pälkäneellä ja loppuilta meneekin löhötessä telkkarin äärellä :) Mama loihti meille iltapalaksi ihanat lämpimät kanaleivät salaatin kera, nam! Huomiselle on suunniteltuna kunnon aamupala, perhelenkki (mikä? :D) eli siis lähetään Nemon kanssa vihdoin pyörimään kunnolla uusia kotikulmia, ja sen jälkeen testailen uusia ruokaideoita ja kai sitä vois jotain herkkuakin leipasta. Illasta sitten se perus Linnanjuhlien tuijottelu ja pukujen arvostelu, jesh! :P
Meillä oli Nemon kanssa tänään myös kaverikuva aamu :D Ne ekat yritykset oli todella onnistuneita, ollaan kuvauksellisia ;) Onnistui se onneksi lopulta! Näihin tunnelmiin, mukavaa ja rentoa perjantaita kaikille <3 Sunnuntaina sitten reseptejä tässä osoitteessa, jos kokkailut onnistuu ;)


Yhtä hyviä poseeraajia ollaan :D


4 kommenttia:

 1. Mäkin haluaisin uppoutua kirjan pariin, ehkä joululomalla.... tai sitten, kun olen saanut Boy-rahat kokoon ;D Odotan innolla, mitä herkkuja tulet kokkailemaan. Meillä on myös tiedossa rento päivä kotona huomenna, mitä nyt vähän siivousta ja sitä kirppistä >:D Aivan ihania kuvia susta ja Nemosta <3 Hauska, kun Nemokin näyttää olevan niin mukana touhussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha :D munkin tekis mieli ottaa enemmän aikaa lukemiselle, mutta tosiaan keskittyy siihen sitten joululomalla vielä enemmän, nyt aina muutama luku illassa ollu aikaa. Juu osa on jo onnistuneesti testattu ja illaksi vielä herkkuruokaa tiedossa ;) Nemo on oikein poseeraaja :D nauroin eilen ihan kippurassa tolle ekalle kuvalle, miten ollaankin niin urpoja kumpikin :D <3

   Poista
 2. Ihanaa viikonloppua, herkuista sitten varmaan reseptiä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin :) ja juu tulee ehdottomasti huomenna reseptejä!

   Poista