sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Rempparyhmä goes Helsinki

Hengissä ollaan! Olokin alkaa olla jo parempi ja univelkoja on tullut kuitattua huolella :) En yleensä pysty olemaan paikallani hetkeäkään ja koitan aina häsätä jotain, vaikka olo olisi huono. Nyt on pakko sanoa, että en oo kyennyt tekemään yhtään mitään. Nukkunut ja käynyt Nemon kanssa ulkoilemassa ja sitten taas nukkunut tai maannyt sohvalla jokin aivoton ohjelma taustalla :D Hyvä näin, vaikka nyt on sitten hoidettavat asiat pakkaantuneet ensi viikolle ja pelottaa avata töissä kalenteria.

Oli kyllä aikamoinen tahtojen taisto, että saan itteni liikkeelle lauantaina. Oltiin siis sovittu, että viedään meidän rempparyhmä syömään juuri tänä lauantaina. Meinasin perua oman olon vuoksi, mutta hyvä että lähdin :) Rempparyhmä sai siis valita kaupungin ja ravintolan, jonne mennään. Paikaksi valikoitui Helsinki. Lähdettiin siis lauantaina puolen päivän aikoihin ajelemaan ensin Pälkäneelle, johon Nemo jäi ”päivähoitoon”. Sieltä sitten hurautettiin Lammille, josta napattiin Tero ja sen jälkeen Antti ja Jenni mukaan. Siitä sitten alkoikin hurja matka kohti Helsinkiä :DPääpointti kaupungin valinnassa oli vierailu Louis Vuittonilla. Antti oli luvannut Jennille joululahjaksi vapaavalintaisen laukun. Muutamia malleja, kun Jenni testaili, niin voittajaksi valikoitui ihana Neverfull. Ite tykkään omastani kovasti, varsinkin sen monikäyttöisyyden vuoksi. Jennin malli on eri kuosia ja pienempi koko, mutta oikein nätti ja varmasti yhtä monikäyttöinen. Hyvä valinta ;) Munhan ei pitänyt ostaa mitään (ei tietenkään!! :D), mutta oon haaveillut siitä huivista itselleni joululahjaksi. Soitin sitten perjantaina Vuittonille ja tiedustelin huivin saatavuutta. Helsingin liikkeessä tasan yksi ja puhelimessa ollut asiakaspalvelija ei osannut sanoa, onko se todella vielä myymättä. Hitsit! Lähdin siis sillä asenteella, että en osta mitään. Liikkeeseen, kun päästiin sisälle, niin kysyin heti huivia ja kappas! Siellä oli juuri se yksi ainoa Cassis värissä. Myyjä, kun laittoi sen mun kaulaan, niin rakastuin ihan heti <3 Mun suusta vaan vahingossa tuli sanat: ”Mä otan tän!” :D Eli siis tässä olis ensikuvia mun uudesta rakkaasta ihanan värisestä huivista :)


Pakko vielä mainita erikseen, miten ylpee oon mun veljestä! Kaikki siis nää meijän rempparyhmän miehet on sellasia perus suomalaisia miehiä, jotka ei tykkään mistään luksuksesta tai varsinkaan mistään naisten hömpästä. Sori vaan pojat, mutta tottahan se on :P Tuomaksen ja Teron kestävyys loppu ehkä ensimmäisen viiden minuutin sisällä ja pojat meni ulos odottelemaan. Antti taas yllätti! Kaveri oli ihan mukana kaikessa ja jutteli myyjän kanssa ja katteli jopa itelleen ostoksia shampanja lasillinen kädessä :D haha! En olis uskonut, mutta oot ihan huippu veikka! Ja Jenni, you lucky girl ;) Meillä tuli vielä erikseen kotona palautetta, että edellinen kerta piti jo olla viimeinen, mutta nyt se kuulemma sitten todella oli :D Mä uskon onneksi vahvasti käännyttämisen voimaan :PTärkeimmän eli shoppailun jälkeen suunnattiin syömään. Ensimmäinen vaihtoehto oli Hard Rock Cafe, mutta eihän me oltu tajuttu tehdä mitään varauksia ja siellä oli noin 40minuutin jono pöytiin ja siitä sitten ties kuinka kauan olisi mennyt, että itse ruokaa saataisiin. Tilanne tosin oli lähes jokaisessa ravintolassa sama. Mitä tästä opimme; ei enää koskaan Helsinkiin lauantaina alkuillasta syömään ilman pöytävarausta :D Saatiin sitten lopulta pöytä Amarillosta. Pojat vetäs jotkut megaburgerit ja me Jennin kanssa piffit. Vähän kapinoin Amarillon ruokaa vastaan, koska Helsingissä olisi ollut erilaisia ja varmasti parempiakin paikkoja vaikka kuinka paljon. Tosin kyllä en pysty valittamaan mistään. Ruoka tuli odotettua nopeammin, palvelu oli todella hyvää ja ruoka maistui! Eli siis sikäli täys kymppi :)
Takasmeno matkalla päätettiin, että pysähdytään jossain pikkukylässä yhdillä, jep :D Me käytiin…ööö… missäköhän me käytiin? En muista enää paikannimeä ja somessakin oli paikkana, jokin perämettä.. :D Hyviä ideoita aina! Kokemuksia, kokemuksia. Siitä sitten Lammille viemään muu porukka ja meillä nokka kohti Pälkänettä. Tarkoituksena oli ajaa suoraan kotiin, mutta Tuomas halusi koko illan ajaneena saunoa, joten jäätiin sitten yöksi siihen. Kello oli jo tässä vaiheessa melko paljon ja sikäli ehkä ihan hyvä, että pääsi nukkumaan :)
Uusi viikko, uudet kujeet. Eli siis asioiden hoitamista ja juoksemistä päivittäin tiedossa. Toivottavasti pääkipu on nyt selätetty hyvin pitkäksi aikaa ja untakin saisi taas ihan normaalisti. Ei oo vieläkään yhtään jouluinen olo ja siihenkään ei oo kun reilu viikko. Mihin tää aika kuluu? Nyt sitten hömppää taas taustalle pyörimään ja nukkumaan ajoissa. Ryhdistäydyn viimeistään tiistaina :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti