keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Viimeistä viedään!


Se alkais olee tämä vuosi paketissa. Toivon todella, että tammikuu tuo mukanaan piristystä ja valoa. Ja noi lumetkin vois vaikka sulaa ihan kokonaan pois. Vihaan lunta, kylmyyttä ja talvea. Oon ihan selkeesti syntyny aivan väärän maahan :D Intoilin jo, että näyttää lupaavalta, kun on näitä plussa asteita, että jos tää talvi olis tässä… Tuomas sitten laski mut pilvistä ja muistutti, että talvea olis jäljellä vielä useempi kuukaus ja pakkaset vasta tulossa… aivan…kiitos tästä :/Muutama päivä tuli paiskittua töitä nyt joulun jälkeen ja taas olis vapaata :P Ärsyttävästi menee kyllä nää pyhät nyt! Kolme päivää töitä, yks vapaa, yks töitä, kaks vapaata, yks töitä, yks vapaa jne. Olis ehkä kannattanu ajatella tätäkin jo ajoissa ja ihan vaikka säästää muutama lomapäivä tälle jaksolle :D Noh, eipähän pääse ”rasittumaan” liikaa! Tänään vielä oli normaalia lyhyempi aika, joten pääsin ajoissa valmistelemaan illan ruokia ja naposteltavia. Meillä menee siis uuden vuoden vietto samalla kaavalla, kuin aina ennenkin: kotona Nemon kanssa :) Toinen, kun pelkää raketteja niin vaihtoehtoja ei oikein ole. Tosin itse, kun on siihen nyt tottunut niin sitä jopa odottaa iltaa! Saa vaan hyvällä ”tekosyyllä” olla kotona rauhassa ja syöpötellä ja katella leffoja :D

Tälle illalle meillä ei ole kovin juhlavaa ruokaa. Mun yhtä lemppariherkuista tosin! Eli siis täytettyjä paprikoita, nam <3 Näistä vaan tulee niiiiiin ihania ja täyttäviä! Ostan tähän aina punaisia paprikoita (en edes tiedä miksi?), mutta kaikki tietysti käy. Leikkaan paprikoita ”hatun” pois ja pilkon sen ylimääräisen osan melko pieniksi. Pestyn paprikan sisälle laitan pikkuisen mozzarella juustoraastetta.

Sitten jauheliha pannuun (neljään paprikaan riittää 400g pakkaus ja aina jää hieman ylikin…) ja sekaan ne ylimääräiset paprikanpalat, sipulia, valkosipulia ja tuoretta chiliä maun mukaan. Mausteeksi käytän vielä jauhettua chiliä pikkaisen, paprikaa, suolaa ja vaihdellen erilaisia yrttejä.


Sitten jauheliha paprikan sisälle ja päälle taas kerros mozzarella juustoraastetta. 200asteiseen uuniin noin 15minuutiksi ja nam!


Nää on maailman yksinkertaisimpia ja parhaita! Tosiaan vie nälän vielä mennessään hyvin. Mulle riittää yksi paprika ja Tuomas vetelee noi kolme :DPaprikoiden lisäksi meillä on uuden vuoden ”juhlintaan” varattuna sipsiä, kurkku- sekä porkkanatikkuja ja pekoninakkeja (nakkeja, joiden ympärille kääritty pekonia ja käytetty uunissa) dippien kera. Juomaksi ajattelin testata tuon Jenniltä joululahjaksi tulleen skumpan ;)


Oikein ihanaa Uutta vuotta kaikille ja muistakaa juhlia nätisti! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti