tiistai 20. tammikuuta 2015

Epäonnen sunnuntaiEikö yleensä maanantait oo pahimpia päiviä? Luulis…tai ainakin yleisesti, jos on sellanen päivä, että kaikki menee päin sitä, niin se osuu aina maanantaille. No nyt ei! Sunnuntai onnistui olemaan vaan jotenkin tosi kurja. Mikään ei ottanut onnistuakseen ja koko ajan tuli vaan lisää ja lisää harmia.


No ennen avautumistani huonoista asioista voisin kertoa viikonlopun toiminnasta. Perjantaina mulla oli siis se kampaaja ja loppuilta meni pizzan ja tallennusten parissa. Lauantaina lähdettiin sitten Lammille päiväksi hengailemaan. Käväsin mä siinä heti alkuun moikkaamassa Emmiä pikaisten juoruilujen merkeissä <3 Onneks päästään kunnolla, ilman kiirettä höpöttämään parin viikon päästä, kun pääsen koko viikonlopuks Lahteen. Tämä siis toimikoon samalla varoituksena teille Lahdessa asuville ystävilleni, olen tulossa kohta riekkumaan sinne :PIllalla sitten alkoi tekemään mieli käydä jossain yksillä. Kaikilla vaan tuntui olevan jonkinlainen terveyskuuri tai tipaton menossa. Siis niinhän sitä itselläkin pitäisi olla, mutta… :D No onneksi löytyi sitten varma kaveri tällaiseen toimintaan. Viesti Terolle riitti ja lupasi, ilman mitään vinkumisia lähteä mun mukaan :P Tuomas sitten tipattomana (vielä sillä hetkellä..) lähti meille kuskiksi ja päädyttiin takaisin Lahteen. Käytiin siis verestelemässä muistoja Iloisessa Kulkijassa piiiiiiiiitkästä aikaa, juotiin ne yhdet ja nokka kohti Lammia. Fiksua? Ei. Hauskaa? Kyllä ;)


No sitten mikä teki sunnuntaista niin kauhean. No muutaman muun vastoinkäymisen lisäksi, mun uusi tukka irtisanoutui jo sunnuntaina :/ Olin ajatellut alunperin pestä tukan vasta maanantaina, mutta tajusin, että siinä kun on taas normaalia enemmän hommaa, niin parempi sunnuntaina. Menin sitten suihkuun ja sen, että kerkesin saada tukan märäksi, niin alkoi se tippua. En edes kerinnyt shampoota tai hoitoainetta laittamaan. Se valui vaan selkää pitkin kylppärin lattialle. Oli meinaan sitten itku herkässä siinä kohtaa :( Otettiin tän kanssa pienoinen riski perjantaina ja ei kyllä kannattanut. Vika ei siis missään tapauksessa ollut laittajassa! Tilasin itse nuo hiukset, jotka laitettiin ja niissä oli teippi valmiiksi kiinni. Olen aikaisemminkin tilannut kyseisestä verkkokaupasta pidennykset ja ongelma on ollut sama. Hiukset itsessään ovat todella hyviä ja laadukkaita. Mutta nuo teipit…. Viimeksi jo jouduin 2012 reklamoimaan teipistä kyseiseen paikkaan. Toisen merkkisellä teipillä tukka pysyi ihan täydellisesti. No nyt muisteltiin tota ja pohdittiin vielä, että pitäsikö ne valmiiksi kiinni olevat teipit napata irti ja laittaa varmasti hyvällä teipillä tukka…Nooo minä olin sitä mieltä, että laitetaan vaan tolla mikä on valmiiks! Kuitenkin tosta edellisestä teippi katastrofista on useempi vuos niin luulis, että asialle on tehty jotain.. Luulis joo, mutta ei :/ Aivan käsittämätöntä! Luulis myös, että kulkis itse tukan ja teipin laatu käsi kädessä, mutta ei. Kiukuttaa niin pirusti. Onneks mut pelastettiin heti eilen ja mun kampaaja kerkes laittamaan ne mulle takaisin kunnon teipillä vapaapäivänään, kiitos <3 Nyt sitten odotellaan vastausta aavistuksen liian kiukkuisessa mielentilassa laitettuun sähköpostiin hiusten/teipin maahantuojalle.


Ettäpä näin. Ainakin sai siirrettyä ton normaalin tilanteen eli kauhean maanantain aikasemmaksi, niin eilen sujukin asiat sitten paremmin :P Mukavata viikkoa kaikille <3 Mää jatkan tukkani hypistelyä, nyt kun se on oikeesti kunnolla kiinni :D

P.S. Huomasin kampaajakäynnin yhteydessä, Stockmannilla vieraillessani, että ollaan saatu myös Tampereelle MAC:n meikkejä! Ne on aivan maailman parhaita, joten vinkkinä, jos itse tykkäät/haluut kokeilla hyviä huulipunia/muita meikkejä! Tosin varmaan kaikki muut tän tiesikin jo, paitsi minä :D Huomaa ettei tuu käytyä enää yhtään niin usein, kun ei asu samassa talossa :D


Ihania koristeita Stockan ulkopuolella :)

2 kommenttia:

  1. Onneksi hiuskriisi on nyt ohi, ja sulla on upeat hiukset <3 En ole koskaan ennen nänyt noin hienoja jatkeita! Huomasin myös, että MACin meikit oli rantautuneet Tampereen Stokkalle. En ole koskaan merkkiä testannut, vaikka paljon olen merkistä hehkutuksia lukenut. Pitää pitää mielessä ja ehdottomasti testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeij, kiitos <3 Nää on kyllä ihanat! Ja nyt pysyy :P Suosittelen todella testaamaan noita MACin meikkejä! Itellä käytössä aurinkopuuteri ja poskipuna tällä hetkellä, mutta ehdottomasti parasta antia on huulipunat! Pysyy aivan pirun hyvin ja tulee kunnolla väriä. Mun MAC hulluus alkoi huulikiilloista, joita aina roudasin Tukholman reissuilta, mutta nyt on punat valloittaneet ja onneks saa lähempääkin :)

      Poista