sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Viimeinen lyhyt viikko lusittu...

Jaahas se alkais sitten huomenna normaalit viikot. Nää lyhyetkin tuntunut vapaiden jälkeen kauheilta…odotan siis enemmän kun innolla, että miten ens viikosta selvii :D Sen jälkeen varmaan sitten helpottaa, kun pääsee normaaliin rytmiin… ehkä :P

Loppiaisena lähdettiin pikareissulle Lammille. Tuomaksella oli jotain rengashommia siellä ja käytiin samalla kaffella Antin ja Jennin luona. Kirpparikamoja, kun laittelin siitä aamusta niin löysin taas mun luottokengät talveksi ja sain ne jalkaani reissulle. Just olin aamulla valittanut miten on kylmä ja jalat jäätyy maahan kiinni lenkillä, ei jäädy enää :P On kyllä ollut noi Caterpillarin kengät aivan mielettömän hyvä ostos! Ne on ostettu 2004 ja edelleen on hyvässä kunnossa ja siistit! Uskomatonta, koska ne on vielä noin vaaleet. Ne on hyvä esimerkki laadusta ja siitä, miten joissain asioissa kannattaa vaan panostaa kerralla kunnolla, niin ei tarvii vuosiin ajatella uuden tuotteen ostamista ;) 


Loppuviikko menin sitten töiden merkeissä. Oon tässä jo monena päivänä miettinyt että pitäsikö sitä taas pitkästä aikaa kuvailla itteensäkin ettei tuu ihan ruoka/koti/nemo blogi tästä, mutta se on vaan jäänyt. Aamulla ei oo mahista, päivällä ei oo mahista ja töitten jälkeen on jo niin pimeetä eikä vois vähempää kiinnostaa, koska töiden jälkeen se ensimmäinen asia on äkkiä ruokaa ja kotihommat altapois ettei mee koko iltaa. No otin mä loppuviikosta tollasen melkein asukuvaselfien tai mikä ikinä onkaan :P Oon taas innostunut hameita käyttämään pitkästä aikaa. Hope so ei tuu kauheita pakkasia, jotta voi jatkossakin laittaa hameita töihin.


Torstaina bongasin Suomalaisen kirjakaupan alesta muutaman hömppäkirjan. Pohdiskelin pitkään, että pitäiskö ostaa, mutta kolme ihan kovakantista kirjaa n.21e ei oo paha! Mulla on muutamaa sivua vaille luettuna edellinen kirja, joten sopivaan väliin löysin nää. Ei tosiaan mitään kauheen vakavaa luettavaa, mutta se onkin se idea! Aivot narikkaan iltasin näiden kanssa :) Tosin heti tää torstai ilta meni yhtiökokouksessa… oi voi :D aivan uskomatonta toimintaa.. miten ihmiset jaksaa taistella turhista asioista? ei pysty käsittää…huumorin kannalta otin kyllä sen kokouksen :DPerjantaina näin ihanaa ystävääni pitkästä aikaa! <3 Mennyt aikataulut sen verran ristiin, että tuntuu ihan ikuisuudelta, kun ollaan viimeksi juoruttu :D Siinähän vierähti sitten useempi tunti ja kokkailin samalla. Olin luvannut lauantaina viedä kakun Pälkäneelle ja leivoin valmiiksi kaappiin maustumaan sen juustokakun. Lupasin, että kuvaan ja laitan tarkemman reseptin kakusta seuraavan kerran kun teen, mutta sehän unohtui ihan täysin siinä juoruillessa…ens kerralla siis :P

Lauantaina tultiin sitten Pälkäneelle kakun kanssa ja istuskeltiin iltaa. Täällä oli taas ihanaa ruokaa vastassa! Mä vaan rakastan kaikkea valkosta kalaa <3 Toi kuha on ehkä maailman parasta! nam! Leffojen, hyvän ruuan ja höpöttämisen merkeissä meni siis tämä viikonloppu. Ei voi valittaa! 


Lauantaina ennen lähtöä sanoin Tuomakselle, että miks sä et oo piirtäny mitään meijän liitutauluun…siinä itse jo melkeimpä takki päällä lähtöä odottaessa se oli virhe :D Kaveri alko sitten oikein tunteella piirustamaan ja piirsi yksityiskohdatkin autoon, haha! no nyt en pääse ainakaan sanomaan, että miks et piirrä siihen mitään :PKarvakamut nauttii tosta lumesta ja hengais ulkona varmaan koko päivän jos vaan vois…itse odotan lumen sulamista ja lämpöä enemmän, kun mitään. Kai se kevät kohta jo sieltä tulee? :D Vois alkaa tuota miestä herättelemään pikkuhiljaa tuolta alakerrasta, että päästään vielä valosan aikaa kotimatkalle ja henkisesti valmistautumaan piiiiitkään arkiviikkoon, buu! Onneks perjantaina on tiedossa kampaaja ja uusia ideoita kauheesti! Nyt pitäsi tulla taas ihana ja erilainen tukka!


2 kommenttia:

  1. Kinsellan kirjat ovat sopivan hauskaa aivojen nollausta :) syksyllä ilmestyi joku uusikin , en olekaan muistanut sitä metsästää. Rentoa sunnuntaita, huomenna taas raadetaan ;)

    VastaaPoista
  2. Niin on! Ihan parhaita :) Viime vuonna ainakin tuli se Wedding Night, Hääyöaie, jonka luin enkuks...oli erittäin hyvä! Mukavaa sunnuntaita myös sinne, huomenna joo sitten taas oikein pirteenä :D

    VastaaPoista