perjantai 27. helmikuuta 2015

Kuulumisia sohvan pohjalta

Jaahas. Mut on nyt kyllä nujerrettu ihan täysin näiden tautien kanssa. Melkein koko viikko siis mennyt sängyn pohjalla :( Alan tulla hulluks täällä himassa! Pää ei kestä! Onneks alkaa aavistuksen parempi olo olla jo. Huomenna pitäis kokeilla reissua Lammille, joten hope so olo antaa sen verran periksi. Pakkohan sen jo on, että ens viikolla pääsis vihdoin töihin!

Tältä viikolta ei oo siis juurikaan mitään kerrottavaa… yhen yhtä valokuvaa en oo edes saanut otettua :D Se on jo paljon se. On ollu sen verran veto pois ja pää lyöny tyhjää etten oo jaksanut ees jatkaa häiden suunnittelua. Jotain on tullut surffattua, mutta hyvin vähän. Telkkarista on koluttu kaiken maailman hömppäsarjat ja sitten, kun sieltäkään ei mitään tuu niin katsomo ja ruutu käyty läpi. Pelkään sekoomista aivan just :D Tähän vielä heti ensimmäisenä aamusta jokaisen someväylän uutisvirrassa oleva mekko, jonka väriä oon ahdistellut ja pohtinut koko päivän :D Näkeekö joku muukin sen eri värisenä? Ensin se oli valko-kultainen ja sitten muutti värinsä musta-siniseksi. Hieman tätä ”ahdistusta” helpotti tieto, että mekko on todellisuudessa musta-sininen…jep jep mitkä ongelmat täällä :D

Kuva: iltasanomat.fi


Tämä siis vain pikapäivitys, että elossa ollaan vaikkakin hieman heikosti.. Jos sitä ens viikolla sais kunnon postauksen aikasiks! Kivaa perjantaita kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti