maanantai 2. helmikuuta 2015

Viikonloppuloma in Lahti city

Mä en kestä, että se on ohi! Haluun takas :P Uskomatonta, että mä haluun vapaaehtoisesti Lahteen :D Oli vaan niin mielettömän kiva viikonloppu ja tuli enemmän, kun tarpeeseen juoruumiset ja hengailut, shoppailut sekä skumpat ja punkkulasilliset <3 Viikonloppu meillä meni aikalailla samalla kaavalla, kuin aina. Perjantaina oltiin vaan ja juoruiltiin. Emmillä oli skumpat odottamassa ja ihanaa ruokaa uunissa, kun pääsin Lahteen illalla. Harmi, kun en tajunnut kokkailuja kuvata! Oli vaan niin nälkä, että samantien piti aloittaa syöpöttely.


Lauantaille meillä oli suunnitelmissa käydä Finnmarin tehtaanmyymälässä. Aivan mieletön paikka! En käsitä, miten onnistuin asumaan niin monta vuotta Lahdessa, enkä koskaan käyny tuolla aikasemmin :D Mä menin aivan sekasin tosta paikasta. Niin hulluna kaikkee, että sitten, kun siihen kassalle pääsi, niin piti jännittää loppusummaa ja autolla oli jo sellanen olo, että vaikka mitä ihanaa jäi ostamatta :D Nooooo pitää lähtee uudestaan vierailulle ;)


Tän shoppailun jälkeen mentiin kaffelle ja juoruilemaan ihanan Mervin kanssa! Niin harvoin tulee nähtyä, että on ihana aina käydä höpöttelemässä. Siinä vierähtää sitten yleensä useempi tunti :P Mikäs siinä! Hyvää seuraa ja paljon asiaa kaikilla. Tää on myös aina mun Lahti reissujen vakiojuttu ja siitä aion pitää kiinni :)

Merviltä lähdettiin sitten Trioon kauppaan ja sieltäkin tuli vahingossa tehtyä löytö :P Taidankin kirjoitella noista ostoksista erikseen. Kauppareissun jälkeen mentiin takasin Emmille syömään ja hengailemaan. Alettiin siinä sitten illan mittaa kuvailemaan ja kuvia tuli otettua satoja :D haha! miljoona kuvaa aina samasta asiasta, niin äkkiä niitä kertyy :P Päivällä, kun lähettiin reissuun, niin saatiin muutama räpsäsy otettua ulkona, mutta se jäätävä lumisade ei oikein houkuttanut enää illalla kuvailemaan ulos. Tyydyttiin siis ottamaan kuvia sisällä. Mun pitäis selkeesti nähdä Emmiä useemmin, koska vaan sillon saan kuvia itestänikin :D Tosin, kuten tuolla myöhemmin huomaatte, niin en osaa joko kattoa kameraan, olla normaalisti tai minkäänlaisella perusilmeellä...huoh! Ehkä mä vielä joskus opin!Innostuin niistä sortseista ja olinkin jo lähdössä illalla ne jalassa liikenteeseen. Ajatuksena oli laittaa ne tekonahkaiset, mutta ne ei vaan istunu noiden sukkahousujen kanssa millään. Sisäpuoli on sellaista materiaalia, että ne jäi koko ajan jotenkin huonosti ja se asuvaihtoehto oli pakko hylätä. Onneks otin noi punaiset myös mukaan, koska ne taas toimi vähän paremmin sukkahousujen kanssa. Pakko oli ottaa myös tuo uusi hapsulaukku heti käyttöön. Se on vaan jotenkin kauheen sulonen.

Viimeiseen asti olin lähdössä tuolla asulla liikenteeseen, kunnes tajusin muutaman asian. Tosta valkosesta aivan ihanasta villatakista lähtee tota ”nöyhtää” koko ajan ja mun sukkikset oli hetken heilumisen jälkeen täynnä valkosia lankoja. Tän lisäks lumisade vaan ylty ja ylty, joten päätin, että ehkä nyt ei ollutkaan sortsikauden avajaisten aika. Muuten siis pidin saman asun, mutta vaihdoin ne mun mustat farkut sortsien tilalle. Kiva asu siitäkin sitten lopulta tuli, vaikka melko perus onkin :) Mä en vaan pääse yli noista kuvista ja mun ilmeistä....voi apua :D vaatteet on se pointti, ei meikäläisen naama! 


Mikä tää asento on? :D
Kuvailin myös Emmiä, vastaväitteistä huolimatta, koska mun mielestä toi toppi on vaan niin upee! Se on ihanan mallinen ja värinen <3 Oon samaa itekin ollut joskus ostamassa, mutta se ei sopinut meikäläisen kropalle yhtään noin hyvin :P Myös Esko halus tulla kuviin mukaan :DEsko ressukka :DOnnistuttiin me myös tossa perus ”sekoillaan ja ilmeillään kameran edessä”-kuvailusta :D Sitä ei voi koskaan unohtaa ;) Ollaan niin kauheen edustavia!


Kameran kanssa sekoilun jälkeen lähdettiinkin sitten Lahden hurjaan yöelämään. Nähtiin myös onneksi ihana Miika, jonka kanssa päästiinkin hengailemaan koko loppuilta :) Harmillisesti oikein muita tuttuja ei tullut vastaan, ens kerralla sitten ;) Jos ei taas pitäis näin pitkää taukoa, kun tän ja edellisen Lahti reissun välillä oli :D 


Eilinen meni aika pitkälti matkustaessa kotiin. Millään ei olis halunnut lähteä ja vetkuttelinkin lähdön kanssa melko kauan. Siitä sitten seuraava pysähdys Lammilla, josta mies mukaan ja sitten vielä Pälkäne, josta koira mukaan. Illalla, kun oltiin vihdoin kotona, niin ei oikein jaksanut tehdä mitään :D Tuli katottua tallennuksesta hömppäsarjoja ja samalla askarreltua Ystävänpäivä kortteja jo valmiiks. Meillä oli ehkä maailman parasta iltapalaa! Saatiin taas Pälkäneeltä mukaan kuhaa, ja paistelin meille muutamat kalapalat iltapalaksi, nam! Tää päivä on mennytkin sitten vaan ollessa. Onneks oli vapaa :) Ihan veto pois ja väsyttäiskin vaan. Sain mä onneksi lakanat vaihdettua ja toka koneellinen pyykkiä pyörimässä. Siinä ne sitten onkin :D No eikai sitä aina vapaapäivänä tarvii saada kauheesti aikasiks. Huomenna sitten paluu arkeen, joten jätän reipastumisen suosiolla huomiselle. Kivaa maanantaita kaikille :)

Esko muru <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti