maanantai 16. helmikuuta 2015

Ystävänpäivän meiningit

Sellanen viikonloppu takanapäin sitte. Hirmusen nopeesti meni taas ohi! Nyt kun oli kivaa tekemistä ja ihanaa seuraa niin tietysti tuntu, että meni vielä nopeemmin, kun normaalisti. Perjantaina tosiaan en tehnyt juurikaan mitään…löhösin ja olin vaan ja ajoissa nukkumaan! Teki kyllä hyvää kunnon yöunet. Toisin, kun sitten kaks seuraavaa yötä on tullu nukuttua aivan äärimmäisen huonosti ja nyt väsyttää järjettömästi. Noh, ehkä tänään sitten tulee uni ajoissa ja tilanne tasaantuu :) Perjantaina Mama oli myös järkännyt yllärin ja käynyt tuomassa Ystävänpäivä juttuja sekä lenkkeilemässä Nemon kanssa ennen kun ite päästiin töistä. Nemo oli aika rehvakkaan olonen, kun kotiin päästiin, että on päässy mummin kanssa likkojen lenkille ;)


Lauantaina heräilin ajoissa ja laitoin kaiken valmiiksi odotellessa, että mies saa ittensä ylös sängystä. Aina se sama vastaus ”pää on jo hereillä, mutta kroppa ei ota käskyjä vastaan, niin ei voi nousta vielä” jep jep… :D Vein kaffet sänkyyn niin kyllähän se sieltä lopulta nousi ;) Antti ja Jenni tuli myös melko ajoissa ja me jäätiin Jennin kanssa kaupungille pyörimään, kun pojat suuntas sinne AVK:lle. Pyörittiin kauppoja jonkin aikaa ja sitten poikettiin Pyymäen Oma-kahvilaan Ystävänpäivä skumpalle ja maistettiin yhet macaronsit. Hirmusen täynnä oli taas kahvila, mutta onneks löydettiin pöytä :)

Skumppien jälkeen lähdettiin kävelemään Tammelaan, jossa oltiin sovittu, että nähdään pojat ja mennään syömään. Meillä oli siis pöytävaraus Roastiin. Ei oltu kukaan aikasemmin käyty siellä syömässä ja ite oon ainakin suunnitellu sitä jo pidemmän aikaan. Oli kyllä kaiken kaikkiaan todella hyvä kokemus! Kaikki ruoka oli hyvää ja palvelu pelas myös mielettömän hyvin. Täyden kympin mesta siis! En ees muista millon olisin syönyt niin hyvää ja täydellisesti paistettua pihviä. Yleensä aina saa pettyä joko täysin tai sitten että se pihvi on ihan ok…tää oli kyllä niin täydellinen pihvi, että morjens! Syötiin oikein pitkän kaavan kautta ja pihvin lisäksi mun tilaus sisälsi Chili listan alkupalan sekä jälkkärin. Jep, minä tilasin jälkiruuan… Tosin söin siitä ehkä 1/3 ite ja Tuomas loput :DRuuan jälkeen mentiin kotiin ja kun ruoka oli lasettunut niin alettiin Jennin kanssa laittautua iltaa varten. Siitä sitten bussilla lähettiin leffaa odottelemaan keskustaan. Luvattiin pojille yhet rohkasevat ennen leffaa ja ne tietysti valitsi ne suurimmat :D Kävästiin siis ennen leffaa Panimoravintola Plevnassa…enpäs ole sielläkään käynyt aikasemmin!

Sitten siihen itse elokuvaan…. Noh, miten sen nyt sanois nätisti :D En tykänny. Osasin jo odottaa, että se on mulle pettymys, koska oon lukenut ne kirjat ja yleensä koskaan tälläsissä tilanteissa leffa ei nouse kirjan tasolle. Tosin mietin tossa, että jos lukis sen ekan osan nyt uudestaan ja vertailis sitten vielä kerran. Olin myös pettynyt näyttelijöihin. En tykänny kummastakaan pääosan esittäjästä. Oonpas mä nyt kriittinen :D No makuasioita! Annan silti toki mahdollisuuden muille leffoille ja pakkohan ne kaikki on nähdä, mutta ei ollut ihan mun juttu. Luin jostain jonkun arvostelun elokuvasta, jossa mielipide oli, että elokuvan olisi pitänyt alkaa siitä mihin se loppui ja oon aivan samaa mieltä!


Leffan jälkeen kävästiin pitkästä aikaa Jack the Roosterissa muutamalla ja kuuntelemassa hyvää musaa. Illan bändi ja Louie veti hyvän setin ja kruunas meijän kivan päivän :) Loppuun asti ei katottu, mutta ainakin siinä vaiheessa, kun itse poistuttiin niin meininki oli hyvä!

Sellainen Ystävänpäivä ihanassa seurassa takana <3 Nyt sitten tän väsymyksen selättäminen olis seuraava vaihe eli ajoissa nukkumaan tänään ja toivottavasti huomenna on vähän pirteempi olo :)


2 kommenttia:

  1. Oi, pyymäen macaronsit on niiiiin hyviä! Aina kun tulen Tampereelle, pakko päästä sinne :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä! Kirosin joskus töissä, että en oo koskaan syöny hyviä macaronseja ja Hanna vinkkas mulle noi! Tosi hyviä, vaikka en ite makeesta välitäkään :D välillä voi silti maistella!

      Poista