torstai 26. maaliskuuta 2015

Almost weekend

Tää viikko on menny jotenkin tuskallisen hitaasti. Oon joka päivä luullu, että on jo vähintäänkin se seuraava päivä ja tästäkin johtuen viikko tuntunut loputtomalta. Samaan syssyyn aivan järjetön väsymys päällä. Loppuis edes toi kylmä ilma, niin piristäis aurinkokin kummasti enemmän :)


Hullareista selvisin niin hyvin, että oon oikein ylpee itestäni :D Tarkoituksena oli keskiviikko aamuna hakea tuollaisia lomakelaatikoita, läpinäkyvä kynäpurkki meikkisiveltimille sekä Vilan trenssi. Juoksin ensin trenssin luokse ja jo kaukaa näin ettei se ollut mun takki. Lähempää, kun tarkastelin, niin kangas ei ollut kivaa yhtään ja tekonahkatehosteet ei mätsänny. Jätin sen siis hyvillä mielin rekkiin roikkumaan ja jatkoin matkaani toiselle osastolle. Löysin noi himoilemani lomakelaatikot ja ne oli onneks juuri sellaisia, kun luulinkin niiden olevan. Mulla on kotona erinäisiä kasoja lappuja ja lippuja eri ”projekteista” kuten häät jne. :D Näihin saa sopivasti piilotettua noi kasat ja pysyy paikat vähän siistimpänä! Näiden ostamisen jälkeen pyörin vielä hetken, mutta uskokaa tai älkää en ostanut yhtään mitään muuta! Ei yhden yhtä heräteostosta, jackpot! :P
Nyt kun on ollut kylmä, niin oon päässy heti käyttämään mun sunnuntain outlet löytöä eli sitä ihanaa Ferrerin villatakkia :) Pikkunen sneak a peak siitä kuvassa, kunnes saan viikonloppuna paremmin kuvattua.


Viikonloppua odotan ihan hurjasti! Emmille Lahteen ja juoruilua sekä hengailua tiedossa <3 Lauantaina olis tarkotus kävästä taas siellä Finnmarin tehtaanmyymälässä, koska mulla jäi muutama juttu vaivaamaan mieltä viimeks :P Sen jälkeen ihanan Mervin luokse kaffelle ja juoruumaan ja illasta leffan kautta drinksuttelemaan. Nää on kyllä ehdottomasti parhaita tälläset viikonloput :)

Tänään olis kirppari taas vaihteeks purettu ja illan puuhana olis vielä pakkailu, jotta pääsee huomenna heti töiden jälkeen lähteä ajelemaan kohti Lahti citya! 

4 kommenttia:

 1. Hih, ihana kuva toi, missä Nemo haluaa myös kuvaan <3 Mukavaa Lahden reissua ja vihdoin sitten huomenna sitä kauan odotettua viikonloppua =D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D siitä on tullu oikein linssilude, kun yrittää jokaiseen kuvaan änkee mukaan ;) Joo kiitos! Eiköhän sitä vielä huomisen vaikka päällään seiso :D Kivaa viikonloppua sinnekin ja nähään tiistaina :)

   Poista
 2. Mää otin ja haastoin sut , The Liebster Award- haaste ;) vastaa jos jaksat ja kunhan kerkiät

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! Minäpäs kurkin sen tässä viikon mittaan :) Kiitos!

   Poista