tiistai 31. maaliskuuta 2015

Finnmarin löydöt

Finnmarin tehtaanmyymälästä tuli nyt osa Lahden reissuja eli toki nytkin siellä oli pakko käydä :) Tällä kertaa pysyin melko hyvin aisoissa, mutta jotain sieltä toki tarttui mukaan! Nyt kynttilöitä vaan tasan kaksi, koska säästä huolimatta koitan päästä kevät moodiin ja vaihtaa kynttilämeren kukkamereksi :)


Viime käynniltä jäi harmittamaan muutama tuote, joita en silloin tammikuussa ostanut. Toinen oli tuo höyhen kranssi ja toinen valkoinen pitsinen kaitaliina. Nyt ne on onneks mun <3 Pikkusen jännitti ton kranssin kanssa, kun en meinannu ensin kaveria löytää, mutta onneks löysin! Ei mulla sille vielä paikkaa oo, mutta se on kummitellut mielessä, joten eiköhän se jostain kohta löydy ;) Tuo taustalla näkyvä kaitaliina on vaan jotenkin niin suloinen ja keväinen. Vaikka on pitsiliina, niin ei mun mielestä yhtään liian mummomainen, vaan tuo kivan romanttisen ripauksen keittiöön.


Taas onnistuin ostamaan niitä hemmetin servettejä, joita harvoin tulee käytettyä. Onkohan mulla joku servettien keräily meininki nyt tajuumattani menossa? :D Nyt olis sitten söpön vaaleanpunaisia, jos tulee kesällä sellanen pinkki kattaus fiilis! Sitähän ei koskaan ei tiedä ;)


Näiden lisäks pohdin pitkään tuota lasipurkki/boolikippo hässäkkää. Olin himoillut samanlaista tuplahinnalla jostain mainoksesta just edellisellä viikolla. Tuomas sano, että ehdottomasti ei, koska ei meillä oo ylimäärästä tilaa tollaselle turhuudelle. Turhuudelle? pyh! Tuolta, kun bongasin sen heti sisäänkäynnin kohilta ja hinta oli tosi edullinen eli tilaa tai ei, niin ehdottomastihan se oli saatava ;) Kuinka kiva tehä tohon ”pikkunen” satsi sangriaa kesällä ja nautiskella parvekkeella! Aivan täydellistä :PTälläsiä löytöjä Finnmarilta tällä kertaa, melko vähällä pääsin :) Suosittelen siis paikkaa ehdottomasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti