sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Rauhallinen viikonloppu

Tää viikonloppu meni rauhallisissa merkeissä ja melkein kokonaan ihan kotona. Leffaan meidän piti vielä lauantaina keretä, mutta ei ihan niin tehokkaita oltukkaan :D

Perjantaina oltiin sen verran loppu kumpikin, että ruokakaupassa käynnin lisäks jaksettiin lösähtää sohvalle. Onneks oli melkein koko viikon tallennukset boxilla, niin näppärästi meni aivot narikassa-meiningillä ilta. Tuubikin onneks jatkui, niin päästiin nauramaan melkein itkuun asti :D Telkkari evääksi tein meille nyhtöleipää pitkästä aikaa, nam! Se on vaan niiiiiiiin hyvää!


Muistin myös vihdoin kuvata sen uuden MACin huulipunan! Se on super ihanan värinen <3 Edelleen oon tyytyväinen mun ja Jennin valintaan!


Lauantaina, kun oltiin heräilty, niin lähdettiin suuntaamaan Lammille. Kävästiin siellä kahvittelemassa kihlauksen johdosta ja muutenkin moikkaamassa, kun nyt oli koko porukka kasassa :) Pikainen muutaman tunnin kahvittelu oli ajatuksena, mutta kyllähän siinä aina tietysti koko päivä vierähtää… se takia se leffakin jäi käymättä. Onneks vietiin Nemo päivähoitoon Pälkäneelle reissun ajaks. Siinä me Nemoa hakiessa tajuttiin, että kello on sen verran paljon, että leffa alkaa 20minuutin päästä ja ollaan vielä Pälkäneellä :D No jos sitten ens viikonloppuna kerkeis! :)

Ja tänään! Tänään on maailman paras päivä eli Naistenpäivä <3 Naiset vaan on parhaita ;) Ihanaa Naistenpäivää siis kaikille vielä täälläkin! Mamalta sain viikolla jo mun lempparivärisiä tulppaaneita eli ihanan liiloja ja ne on nyt parhaimmillaan. Antilta ja Jenniltä sain vielä lauantaina pinkin ruukkuruusun, kiitos murut :) Hope so en tapa sitä heti :D Kaffet tuo mies heräs mulle keittämään aamulla ja paineli sitten takas petiin jatkamaan unia… Melkein kerkesin ihmetellä, että se heräis sunnuntaina ennen yheksää, mutta olishan se pitänyt arvata, että takasin kömpi heti, kun kahvinkeitin napsahti päälle :P Sain myös todella ”mukavan” ajelun meijän kakkosautolla…joka on aivan kaamee :D 


Ite hemmottelin itteäni home spa day meiningillä. Linnottauduin siis kylppäriin ja pesukoneen päälle läppäriltä hyvä sarja pyörimään, jalkakylpy, kasvonaamio ja vähän kynsihommeleita, täydellinen kotoilupäivä! 


Nyt sitten Tähdet, tähdet ja sen jälkeen henkisesti valmistautumaan arkiseen aherrukseen :)

(Onpas muuten ollu telkkariohjelmien täyteinen viikonloppu, huh :D)

2 kommenttia:

 1. Onpas kivan oloin blogi, aivan sattumalta tänne eksyin :) Bongasin myös blogistasi, että olet töissä Nordeassa ja tällä hetkellä pähkäilen itsekseni, että hakisinko sinne töihin.. Kuitenkin, kun Nordea on rajoittanut kassapalveluitaan roimasti, eikä se varmasti ole ollut kaikkien mieleen, niin mietin, että tuleeko tuolla tällä hetkellä paljon ns "paskaa niskaan" ja kovaa kritiikkiä asiakkailta? Pankkikokemusta löytyy, mutta palkkaa saisin varmasti hinattua ylöspäin jos vaihtaisin nyt taloa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ja tervetuloa lukemaan :)

   Juu siellähän minä työskentelen! Tottahan se on ettei koskaan kaikki ole tyytyväisiä muutoksiin ja tietysti aina tulee sanomista asioista ja alkuun varsinkin niitä kriitikoita on toki ollut liikkeellä. Omassa työnkuvassa olen melko vähän tuosta aiheesta kuullut asiakkailta, mutta kollegat sitten eri tehtävissä hieman enemmän. Se aina vaihtelee ja eihän ne kriittisimmätkään jaksa ikuisuutta valittaa ;) Aina niitä aiheita kuitenkin löytyy ja tietysti asiakkaat valittavat asioista, mutta kun ei ota itteensä niin itseäni ei ainakaan haittaa.

   Kuten kaikissa firmoissa, niin myös täällä on ne omat hyvät ja huonot puolensa työskennellä ja toki nekin on aina itsestä kiinni, että mitkä on mitäkin.Itse olen aina viihtynyt isossa talossa töissä ja tyytyväinen työpaikkaani :)

   Poista