maanantai 30. maaliskuuta 2015

Rentouttava viikonloppu Lahdessa

Ai että! Olipas niin ihana viikonloppu etten olis halunnut, että se koskaan loppuu. Miks me ei olla aikasemmin tajuttu toimia näin? :D haha! Tässä on ollu kummallakin sen verran paljon kaikkea hässäkkää, että jätettiin (melkein kokonaan…) baareilu välistä ja puuhasteltiin kaikkea muuta kivaa.


Perjantai meillä meni ihan täysin juorutessa ja syödessä. Tuntuu, että oli ikuisuus, kun ollaan viimeks nähty ja Emmi oli just kuukauden reissussa, niin yhteydenpito on ollu vähän heikompaa, kun normaalisti, joten kirittävää kuulumisissa riitti :P 


Lauantai aamu meillä alko kunnon aamupalalla, nam! Ja sitten lähettiinkin liikenteeseen. Meillä oli muutamia paikkoja, joissa piti käydä ja samalla pyörähdettiin Starkilla, jossa olikin muutama tuttu naama :) Sieltä sitten sinne Finnmarille! Taas kävi pieni sekoominen, koska mun piti ostaa vaan tasan kaks juttua ja ulos ovesta, mutta no…niin siinä kävi vähän hassusti :P Niistä lisää myöhemmin. Shoppailun jälkeen mentiin taas ihanalle Merville kaffelle ja höpöttelemään <3 Muutaman tunnin juoruilun jälkeen siirryttiin kaupan kautta kotiin valmistautumaan iltaan.


Kun oltiin laittauduttu, niin mentiin sitten ulos napsimaan muutamia kuvia. Oli pikkusen rasittava keli! Ja on edelleen, buu! Onneks löydettiin tollanen katos, koska halusin välttämättä kuvia siitä mun uudesta villatakista enkä missään nimessä halunnut ottaa niitä sisällä. Toi villatakki on musta ihana ja siinä on ihan täydelliset värit mun makuun! Toi viininpunanen raita mätsää mun isompaan laukkuun sekä kaikkeen tummanlilaan ja viininpunaseen syksy härpäkkeeseen. Oon niin ilonen, että ostin ton :) Se on vielä monipuolinen, kun siitä saa eri näkösen auki ja kiinni ja menee tossa hetken päästä (hope so!) takin sijasta työmatkoilla. Hyvä ostos siis ;)Suurin osa kuvista on taas tätä luokkaa... :DMeillä oli suunnitelmissa mennä syömään Mamma Mariaan vihdoin! Viime reissulla se jäi, mutta nyt jonotettiin sitten maailman parasta pastaa <3 Ja toi salaatti…miten toi leipä ja kastike on vaan niin hyvää? Apua! Pyysin Emmiä kuvaamaan oman pastansa ennen, kun alottaa syömisen ja luulin kuvanneeni myös omani, mutta en oo vissiin painanu ihan oikeeta nappia. Eli siis mun pastasta näkyy vaan pikkunen vilaus Emmin kuvassa…hyvä minä :DRuokaähkyn jälkeen nähtiin ihanaa Duraa Amarillossa yksien verran ennen leffan alkua. Oltiin siis menossa kattomaan Luokkakokousta. Oli kyllä hauska leffa! Ei nyt ehkä mikään parhaimmasta päästä ja ite olin pettyny ettei Hedbergillä ollu suurempaa roolia, tai että oli ehkä jotenki vaisu…en tiiä? Osa vitseistä oli vähän vedetty yli ja tietysti seksi näytteli suurta osaa, kuten suomalaisissa leffoissa yleensä. Kaikesta huolimatta kattomisen arvonen ehdottomasti oli kyllä! :) Meillä vielä tuli sopivaan väliin, koska kumpikin alko väsyä täyden mahan kanssa ja luultiin jo, että meidän ilta loppuu ihan liian lyhyeen, kun nukahdetaan :D Leffan  jälkeen jaksettiin vielä käydä Jackalopessa sekä Ylämummossa yhet nappaamassa ja sitten kotiin Eskon kanssa leikkimään :PKaiken kaikkiaan siis ihanan rento viikonloppu ja kauheesti kerettiin tekee kaikkea kivaa :) Ihan kaikkia en kerenny näkemään, ketä olisin halunnu, mutta jos sitten ens kerralla! Kiitos rakas Emmi taas ihanasta viikonlopusta <3 Ens kerralla sit Tampereella ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti