sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Spring time finally!

Tulihan se kevät sieltä! Aivan mieletön keli ollu koko viikonlopun, ihanaa <3 Joo joo tiedän kyllä, että tätä herkkua kestää enää muutama päivä ja sit on taas kylmä ja lunta. Nautitaan siis nyt vielä jokaisesta hetkestä, kun tätä tällä erää kestää :)

Perjantai meillä meni herkuttelun merkeissä…taas :D Meil on selkeesti tullu tavaks nää ”herkutellaan ja katotaan telkkaria”-perjantait. No mikäs siinä, en valita! Kasasin meille siis perjantaille Voice of Finland ja Tuubi herkuksi ruis-kana-pekoni hampparit. Siis se on vaan jotain taivaallista. Muistelen, että joskus jo blogiin laitoin samanmoiset Ratinan aikana? Toi on vaan niin näppärä ja maukas! Sämpylänä käytän reissumiestä ja pikkupaketista tulee sopivasti kaks hampparia kummallekin. Tällä kertaa jaksoin ite kummatkin, koska laiskotti sen verran etten jaksanu tehä mitään lisukkeita. Yleensä teen ite ”ranskalaisia” tai salaattia. Tällä kerta siis vaan hampparit. Tolta mun mieheltä ei yllättäen lähteny ihan kokonaan nälkä ja syöpötteli vielä kahen tollasen megahampparin jälkeenkin… :D 


Olin ihan super väsynyt perjantaina ja noiden ohjelmien jälkeen painelin nukkumaan. Heräsin sitten lauantaina jo seiskalta, kun uhosin, että nukun ainakin puolille päivin :D Lähettiin sitten Nemon kanssa ulos pyörimään. Aivan ihana keli <3 Aurinko just nousi pikkuhiljaa ja missään ei ollu ketään. Ihana rauhallinen lenkki tuli tehtyä :) 


Kun sain Tuomaksen hereille niin lähdettiin kauppaan ja päätettiin, että samalla reissulla käydään vähän ajelemassa jossain. Päädyttiin sitten ajelemaan potentiaalisia hääpaikkoja läpi. Ei tietysti päästy sisälle kattomaan tai mitään, koska ei oltu sovittu moisesta, mutta oli hyvä, että käytiin! Ainakin noiden katselmusten perusteella meidän yksmielinen päätös oli jatkaa etsintää :D Mikään ei oikein napannut ja päällisin puolin ei napannu. Onneks meillä on aikaa ettiä vielä ;) Ajelun alkupuolella piti pysähtyä ottamaan vähän kuvia, koska roudasin kameran mukaan ja kiukuttelin, että haluun itestäni pitkästä aikaa kuvia. Noooooo siinä ajelussa menikin sitten melko kauan ja ihan loppuvaiheessa pysähdyttiin vasta Särkänniemen kupeeseen ottamaan niitä kuvia. Arvatkaa paljon kiinnosti enää siinä vaiheessa, kun aurinko jo laski ja paistoi suoraan silmiin ja poseerausinto oli jo tiessään. Saatiin onneks muutamia kuvia napsittua vaikkei ne kauheen edustavia ookkaan :P Olin ihan fiiliksissä, kun sai laittaa nahkatakin päälle ja conssit jalkaan <3
Mitäköhän tässä tapahtuu? :D

<3Illalla meillä oli tarkotus mennä leffaan, mutta näytös olikin sitten tietysti täynnä. Mietin jo perjantaina, että varais liput, mutta ei osattu päättää kellonaikaa, niin sovittiin, että katotaan sitten fiiliksen mukaan…se oli virhe se :D Jäi siis taas se leffa käymättä! Hittovie! Ens viikolla uus yritys. Päädyttiin sitten Tuomaksen työkaverin seurueeseen Rumaan. Oli ihana nähdä vielä hänen tyttöystäväänsä, kuka lähtee keskiviikkona takaisin toiselle puolelle maapalloa :) <3 Kauan ei jaksettu olla, mutta tulihan käytyä! 


Tää päivä onkin mennyt ja menee perus arkeen palaamis merkeissä; kauppareissu, pyykinpesua, lakanoiden vaihto jne. Pitäis saada myös hinnoteltua kirppari kamoja, koska varailin taas eilen Bonus kirpparilta pöydän. Melkein itku kurkussa tyhjensin Ikean kasseihin puolet vaatehuoneesta :D Mulla on aina siellä sellasia ”aarteita”, jotka on ollu jo useemman vuoden esim. liian pieniä, mutta haaveilen, että niihin vielä mahtuisin. Vaihtoehtosesti alennuksesta ostettuja vaatteita, joissa on vielä laput kiinni ja oon vaan ihastunu kaupassa, mutta koskaan ei oo päässy päälle asti… jos sitä sais ton vihdoin sellaseen kuosiin ettei siellä oo ainakaan ihan kauheesti turhaa tavaraa. Aina sinne tietty jää sellasia mistä ei raaski luopua. Uskomatonta miten joihinkin juttuihin muodostaa sellasen tunnesiteen ettei niitä vaan koskaan pysty hävittämään. Naisen elämän vaikeuksia :D Nyt sinne kauppaan, jotta hommat etenee! Ihanan aurinkoista sunnuntaita kaikille :)

3 kommenttia:

 1. Hei ihanat tossut ja huivin väri, onko tuo nyt se Cassis ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mun lemppariväri, vielä hohtaa kummatkin kauniitsi tossa auringonpaisteessa! Ja kyllä, huivin väri on Cassis :)

   Poista
  2. Se siis muuttaa väriä valossa, ihana !

   Poista