maanantai 18. toukokuuta 2015

Hei me rentoillaan!

Kuten jo viimeksi taisin mainita, niin ihana Emmi oli täällä viikonlopun piristämässä mua <3 Nyt oli kyllä hyvin hyvin erilainen viikonloppu meidän mittapuulla :D Nimittäin me vaan löllittiin! Tosiaan, kun mun pitää nyt ottaa vieläkin iisimmin, niin oli ihanaa, että sain seuraa ja teki hyvää meille kummallekkin vaan olla.

Perjantai meillä meni vaan syödessä ja juorutessa, kuten aina eli siinä ei sikäli poikkeusta :P Lauantaina, kun herältiin, niin lähdettiin ainoon kerran viikonlopun aikana ihmisten ilmoille. Käytiin siis kauppareissulla ja hakemassa matonkuteita lisää. Oltiin suunniteltu että matkalla ajetaan keskustan läpi ja jos helposti päästään parkkiin, niin pysähdytään maistelemaan jotain ravintolapäivän kojuista. Harmillisesti oltiin liikkeellä sen verran myöhään, että monet kojut oli jo loppuunmyyny tarjottavansa. Käveltiin Koskipuisto päästä päähän ja saatiin onneks muutamat kevätrullat, jotka on ihan parasta kesä/festariruokaa! Pikavisiitti siis vain, mutta hyvä, että mentiin! :)


Lepäiltiin hetki kotona tuon kauppareissun jälkeen ja sen jälkeen lähdettiin viemään Nemoa lenkkeilemään. Vähän jännitti, että miten mun käy, kun tuli liikuttua jo päivällä hieman, mutta onneks selvisin muutamalla vatsan nipistelyllä ja teki hyvää saadaa raitista ilmaa :)


Illaks meillä oli hurjat suunnitelmat :D Pöytä täyteen herkkuja ja vanhoja leffoja pyörimään koko illaks, haha! Oli ihanaa vaan olla ja heittää aivot narikkaan ja mässäillä. Tälläsiä iltoja pitäis pitää useemmin ;) 


Eli siis noinkin hurja viikonloppu meillä takana :D Emmi oli myös saanut valmiiks pikkukaverin maton ja lisäks tehnyt tuollaisen korin! Ai että! Kateltiin vielä illalla Tuomaksen kanssa, kun se kotiutu, että miten tollasen muka voi tehä ite :D Ehkä munkin pitäis alkaa opettelemaan… Mielettömän ihana ja mätsää tuohon nurkkaukseen täydellisesti! Kiitos vielä muru <3


Pälkäneeltäkin tuli viestiä kuvan kera, että pinnasängyssä on eka kerros maalia ja sekin siis valmistumassa! Kohta on aika väsätä tuo nurkkaus ja taas ottaa yksi askel kohti vauvan tuloa :) 


Tuomas oli tän mun ja Emmin rentoiluviikonlopun Lammilla ja eilen, kun kotiutui, niin toi ihania kukkia, joita olivat keränneet <3 Olipas ihana ylläri :)Nyt vielä muutama päivä lepoa ja Nemon kanssa löllimistä edessä ja sitten paluu arkeen. Tulevana lauantaina olisi Likkojen Lenkki, jonne jo ilmottauduin, mutta pitää kattoa ihan kunnon mukaan lähteekö tuonne vai ei. Toivottavasti olis sellainen olo, että pääsis mukaan edes hetkeksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti