perjantai 29. toukokuuta 2015

Kesäloma vol.1 ja rakenneultra

Ensinnä hieman pävitystä tilanteesta. Eli siis mullahan jatkui sairasloma vielä tän loppuviikon ja tulehdus ei meinaa millään mennä pois :/ On se mukavaa, kun ei saa lääkitä! Pikkusen alkaa olla parempi olo onneks, mutta kyllä päässä humisee vielä (siis enemmän, kun normaalisti :D) ja välillä tulee kuumeinen ja heikko olo. Toivotaan, että tässä viikonlopun aikana tulis sitten kunnolla terveeksi, jotta pääsee nauttimaan kesälomasta! Ekaa kertaa elämässäni pidän loman näin aikasin. Oon aina tykänny ottaa sen mahollisimman loppukesään, mutta tällä kertaa päädyttiin tällaiseen ratkasuun. Kaks viikkoa siis olis yhtä aikaa lomailua tuon miehen kanssa tiedossa :)

Ultrapäivä RV 20+5
Sitten se tiistainen rakenneultra. Ai että! Pääsi kyllä se reissu ihan kärkikahinoihin elämän hienoimpien kokemusten listalla! Meikäläinen aavistuksen kuumeisena Panadol huuruissa+hormonit niin voin kertoo, että kyyneleet valu ihan koko ajan :D Oltiin kumpikin pelkkää hymyä ja aivan sekaisin, kun päästiin kotiin. Kaverilla siis kaikki hyvin ja on kehittynyt ihan täysin normaalisti. Pitkät jalat oli ja hieman luikku….selkeesti siis ruumiinrakenteeltaan isänsä <3 Luojan kiitos! :D Yhdestä ultakuvasta koitettiin tihrustaa, että kumman nenä kaverilla on, mutta tosta on kauheen vaikee vielä sanoa. Menetin siis aivan turhaan edellisen yön yöunet, kun päässä pyöri tottakai ajatukset, että mitä jos kaikki ei oo hyvin. Pyh! Tottakai kaikki oli enemmän, kun hyvin :P Pikkukaverin sukupuoli nähtiin myös, mutta paljastetaan se aavistuksen myöhemmin ;) Muutama henkilö tosin sai jo aiheesta puhelun tai viestin, mutta näin yleisesti kehittelen tässä loman mittaan jonkinlaisen oman postauksensa aiheesta :)

Rakkauspakkaus <3

Mites sitten se meijän loma…no tänä vuonna meillä ei oo selkeitä suunnitelmia eikä aikatauluja minkään suhteen. Ihanaa! Ja ihan tarkotuksella tähän päädyttiin. Ollaan nyt joka vuosi käyty se perus Kreikan reissu, mutta tänä vuonna oli tiedossa, että remontti vei matkabudjetin, joten sitä ei tarvinnut edes haaveilla. Ajatuksena meillä olis yks roadtrip tyyppinen reissu ihan Suomen sisällä, mutta katotaan paljon toi pikkukaveri syö varallisuudesta :D Huomenna ollaan siis menossa Ikeaan ja tuleva Pälkäneen mummi on tulossa mukaan. Olis siis tarkotus saada laitettua pikkukaverin nurkkausta valmiiksi yhteistuumin loman aikana. Näkee sitten, että kuinka ahtaaks ja sullotuks meidän makkari muuttuu :D

Tuomas on lomaillu jo viikon ja lähetelly tälläsiä kuvia, kun oon ite sairastanu sohvalla peiton alla...reilu peli :D


Sunnuntaina olis tarkoitus suunnata Lammille, josta maanantaina lähdetään ihanan Monan kanssa kohti Korkeasaarta! Mä oon niin odottanu Korkeasaaren reissua! Joka kerta, kun oon käyny,niin oon yrittäny nähdä lumileopardin, mutta ei! Jos nyt tärppäis :P Toivottavasti olis myös lämmin päivä, että tarkenis kesäloma vaatteissa hyvin, niin sais vähän loma fiilistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti