tiistai 26. toukokuuta 2015

Likat lenkkeili jälleen

Huonosta olosta huolimatta änkesin tietysti mukaan lenkille. Selvisin vielä melko pitkään mukana menossa! Lenkki ilma ei ollu ihan samaa luokkaa, kun viime vuonna, mutta hyvä keli silti :) Tällä kertaa myös Mama oli mukana lenkillä. Ratinassa esiintyi ennen lenkkiä ah niin ihana Jonne Aaron! <3 Keikkaa kuunneltiin perinteiseen tapaan anniskelualueella, mutta meikäläinen edusti limpparipuolta tänä vuonna ;)


Tapahtuma on kyllä kaikenkaikkiaan hauska ja on mielettömän kivaa olla siellä aina mukana! Totesin jo, että ensi vuonnakin on pakko mammalomalta roudata ittensä paikalle! Likkoja oli taas hurjasti liikkeellä. Muistelen, että Aamulehdesä oli sunnuntaina 8600 tai jotain sitä luokkaa. Aikamoista! 


Pyynikin näkötornin luona meitä odotti taas ihana Huom!:n porukka ja tarjoilut viime vuoden tyyliin sekä hieman aktiviteettia. Tässä jaksoin hetken vielä hengata mukana, mutta pakko oli luovuttaa melko nopeasti ja napata Mama mukaan sekä suunnata takaisin stadionille.Tarkoitus oli katsoa vielä Jari Sillanpään keikka lenkin jälkeen, mutta huono olo vei voiton ja Tuomas tulikin nappaamaan meidät juuri ennen keikkaa kyytiin. Siitä sitten lähdettiin Pälkäneelle viemään toinen lenkkeilijä kotiin ja grillaamaan. Tällä reissulla myös Nemo pääsi kesälomalle…. ei kyllä millään ymmärretä Tuomaksen kanssa, että miks Nemo tarvii kesälomaa, kun nukkuu vaan kaikki päivät ympäri vuoden :D No toinen on innoissaan, kun saa taas juosta aamusta iltaan ulkona. Tällä mammalla vaan olis ihan kamala ikävä vauvaa jo nyt, nyyh!

Lenkillä mulla oli jo iloisesti flunssa päällä ja rauhaksiin kävelleen kaikki meni ok. Sunnuntaina makoiltiin melkein koko päivä, joten lepoakin onneksi sai, mutta huonompaan suuntaan silti kunto meni. Saatiin ihana motoristi Antti meille sunnuntaina ja sen verran tuli liikuttua ihmisten ilmoilla, että kävästiin syömässä ja kesän ekalla Minetti jätskillä Ratinassa!Maanantaina sitten alkoi korvakipu, mutta sissinä töihin….kestin mä siellä ehkä kaks tuntia, kunnes piti luovuttaa ja mennä lääkäriin. Flunssa ja korvatulehdus… Antibiottikuuri pitäis syödä, mutta ne joita sais raskaana ollessa syödä sisältää lääkeaineita, joille oon allerginen. Lääkäri vaan tokas, että tsemppiä kuule ja koitahan jaksella :D How great! Mitä tästä opin: koita jatkossa tehdä kaikkesi, jotta et enää sairastu raskauden aikana :D No eipä sitä kukaan koskaan tahallaan mitään flunssia halua eikä saa, mutta otti kyllä päähän, kun normaalisti parissa päivässä auttava Duact on myös poissuljettu vaihtoehto, kuten myös kaikki nenäsumutteet…blaaa. Tänään sitten pää humisten rakenneultraa kohti! Ollaan odotettu tätä, kun kuuta nousevaa ja eilen illalla alkoi kauhea jännitys. Hope so kaikki on hyvin ja jos saatais pientä veikkausta edes, että kumpi sieltä on tulossa :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti