torstai 14. toukokuuta 2015

Shopping, shopping, shopping

Hieman venähtänyt tää risteilyn tuliaisista kirjotteleminen. Tais olla liian rankka se risteily tai sitten muuten vaan alkoi supistelut enemmän ja enemmän. Maanantai oli tuskaa töissä ja itku kurkussa pääsin nippa nappa kotiin. Nyt sitten ollaankin tyylikkäästi saikulla ja lepoa määrättynä ja kunnon mukaan kevyttä liikuntaa. Onneks pääsin heti tarkistamaan lääkärin luokse tilanteen ja ainakaan vielä ei luojan kiitos vauva oo tulossa vaikka vähän säikäyttikin. Huh! Nyt se on vaan sitten uskottava ja loppuraskaus oltava iisimmin kaikin puolin. Onneks meillä ei ollu suunnitelmissa Emmin kanssa tulevalle viikonlopulle kauheesti mitään erikoista. Menee meinaan juorutessa ja lölliessä kotona. Lauantai illallekin suunniteltu leffailta toteutetaan täällä kotosalla varmuudeks :)

No mutta asiaan! Ne risteilyn tuliaiset :) Taas vaihteeks mitään ei pitänyt ostaa, mutta hullaannuin aivan täysin laivalla :D Tuolla Gracella, kun on tosiaan vielä se Victoria’s Secretin myymälä, josta saa muutakin, kun noita vartalotuoksuja, niin kyllä sieltä useempi juttu mukaan tarttui ;)


Alunperin tarkoitus oli katsoa vain uutta meikkipussia. Sellaista hieman isompaa, johon mahtuu meikit jne. tuolla kylppärissäkin. No lopulta, kun isojakin meikkipusseja kurkin, niin tajusin, että eihän mulla käyttömeikkejä oo juurikaan :D Toki laatikoissa jotain ”ylimääräisiä”, mutta niitä tulee käytettyä sen verran harvoin, että en ees halua niitä kylppäriin viemään tilaa. Päädyin siis lopulta yhden ison sijasta kahteen pienempään. Ihana vaalenpunainen kukka versio sekä erillinen pussukka siveltimille ja oon kyllä tyytyväinen valintoihin :)Näiden lisäks mukaan edellisellä reissulla ostetun vartalosuihkeen pienempi käsilaukkuversio sekä ihana vaaleanpunainen uusi tuoksu. Nyt ei tartte hetkeen miettiä tuoksujen hommausta :P  Sitten kuvassa on vilaus muutamista alushousuista eli siis toki niitäkin piti muutamat erilaiset hankkia. Ihanan pehmeää kangasta on kyllä ja onneks menee vielä mullekkin päälle :D En voinut jättää myöskään tuota ihanaa leopardi huivia, joka on pehmee ja iso ja monikäyttönen. Se vilahtikin jo edellisessä postauksessa ja unohtui tosta ostosten yhteiskuvasta. Kaunis huivi ja ollut käytössä nyt joka päivä risteilyn jälkeen :)


Nemon piti tietysti päästä tarkistamaan ostokset :D

Victoria’s Secretin lisäksi tuolta tuli hommattua muutama meikki, jotka oli loppunu ennen reissua ja tarkoituksella jätin hankinnan tuonne. Ja tietysti tuo tuleva mummi halus taas pikkukaverille hommata juttuja :D Tällä kertaa katottiin valinnat sulassa sovussa ja tehtiin mun mielestä ihan fiksuja ja neutraaleita valintoja, koska edelleen ei värimaailmaa tiedetä sen tarkemmin. Eli siis pikkukaveri sai tuon Sophie the Giraffen tai mikä viralliseta nimeltä onkaan sekä muutamat Lundmyr of Swedenin jutut. Kivoja valintoja ja menee hyvin kummallekkin :)Sellaisia shoppailuja ja kuulumisia tänne. Eli siis lepoa ja onneks saa nyt hyvän syyn pitää löllimisviikonlopun parhaassa seurassa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti