sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Unelmista totta

No nyt olis myös Maman synttäri/äitienpäivä risteily risteilty :) Oltiin siis Viking Gracella risteilemässä torstai sekä perjantai hyvinvoinnin merkeissä. Oli kyllä kaikin puolin kiva ja erilainen risteily! Hyvä fiilis jäi hieman huonosta olosta huolimatta. Keskiviikkona en siis kyennyt töihin päänsäryn ja oksentelun vuoksi. Pelotti ja otti päähän, että miten tän risteilyn käy. Torstai aamuna oli vielä heikko olo huonojen yöunien jäljiltä, mutta reissusta selvittiin! Seuraava ongelma eli selkäkivut sekä vatsan oudot ja inhottavat kipuilut (neuvolantäti tiistaina sanoi, kun näitä kuvailin, että kyseessä saattaa olla jo ennakko supistelut…) nostivat päätään sitten perjantaina. Ei oikein tehnyt hyvää olla liikkeessä ensin koko päivä ja sitten edestakaisin autossa. Noh, näistä huolimatta kiva reissu ja oon ilonen, että päästiin Maman kanssa tuonne. Oli myös synttärisankarille mieluinen juttu, joten se on pääasia :)


Torstaina siis Mamalla oli kampaaja, jonka jälkeen lähdettiin ajelemaan kohti Turkua. Kerettiin syömään ja kiertelemään muutamia kauppoja ennen satamaan siirtymistä. Sitten vaan auto parkkiin ja odottamaan laivaanpääsyä. Ekalle illalle meillä oli heti laivan lähdettyä varattu pöytä Oscar A la Carteen, jossa syöpöteltiin rauhaksiin. Puitteethan tuolla on aivan mahtavat! Saatiin ikkunapöytä, josta oli ihana katsella saaristoa auringonlaskussa. Taustalla kaunista pianomusiikkia ja muutenkin rauhallinen tunnelma. Ai että! Saatiin vielä kiva tarjoilija, joka teki mullekkin alkoholittoman ”skumppa” drinkin :)Ruuaksi Mama otti valmiiksi kootun menun viineineen ja mä valkkailin listalta sitten niitä vaihtoehtoja, joita sain syödä. Olipas vaikee tehtävä taas… :D Niiiiiin epäreilua, kun pitää kaikki erikseen kytätä. No kohta se on onneks ohi ja eipä tässä varmaan kauheen useesti ennen syksyä ravintolaan syömään varmaan pääse. Kala oli siis meidän ruokien pääosassa ja jälkkäriksi valikoitui juustokakkua. Ruoka oli hyvää, mutta sellainen wow efekti jäi silti kokematta. Puitteet sekä tunnelma oli täydellistä, mutta ruoka ei ihan yltänyt parhaaksi. Mitään valittamista ei silti ole.

Ruuan jälkeen käytiin ekalla kierroksella tax freessä ja sen jälkeen yhillä laivan baarissa. Siinä illan mittaa mulle tuli kylmä ja kauhee himo baanaaneihin :D Käytiin siis vielä kahvilassa kaakaolla ja banaanilla ennen nukkumaan menoa.


Parasta oli perjantain aamupala! En oo ennen koskaan syönyt aamupalaa ja sainkin asiasta neuvolassa heti ekalla käynnillä moitteita…no nyt on asiat muuttuneet ja mullekkin maistuu aamupala ;) tai no se on pakko syödä ettei huono olo yllätä heti :P Aamupalankin sai syödä kivoissa maisemissa! Kaikenkaikkiaan kelit suosi kyllä meidän reissua ja vaikka laivassa oltiin, niin oli ihanaa, että aurinko paistoi ja oli kesäinen fiilis.


Aamupalan jälkeen alkoikin sitten erinäiset hyvinvointi luennot sekä minimessut. Kaikkia luentoja ei jaksettu istua ja katsoa, mutta hauskin ehdottomasti oli Bull Mentulan ja Jutan pitämä ”myytinmurtajat” :D Erinäisiä väitteitä hyvästä ruokavaliosta ja liikunnasta, joita sitten käytiin läpi ja Bullin vastaukset oli hyvin hyvin suoria :D
Tax Freessa käytiin useampi keikka shoppailemassa :P Olin haaveillut uudesta meikkipussista ja siellä, kun oli tuo Victoria’s Secret myymälä, niin sieltähän se sitten löytyi! Niinkuin vähän muutakin ;)


Perjantaina vielä ennen laivan satamaan tuloa oli Fitness muotinäytös sekä loppushow, jonka jälkeen päästiin ottamaan kuvia ja saatiin kummatkin nimmarit Jutalta. Mä sain vielä bonuksena vinkkiä, että milloin voin alottaa synnytyksen jäljiltä treenaamisen. Jos sitä sais ittensä sitten kuntoon…. kahtotaan miten käy :PLoppushown jälkeen oli viel Jukka Pojan esitys, josta kuunneltiin vähän yhtä biisiä. Ei oikein napannut kummankaan musiikkimakuun sen suuremmin vaikka hyvin vetikin. Siitä sitten ryysiksessä laivasta ulos ja kamojen pakkaaminen autoon sekä nokka kohti Tamperetta Pälkäneen kautta :)Oli kyllä kaikin puolin kiva reissu! Kiitos rakas Mama <3 Meidän ensimmäinen yhteinen äitienpäiväreissu! Melkein ainakin :D Mulla ennakko ja Mamalla oikee. Melkein pitäis tehdä tästä perinne ;) Oikein ihanaa äitienpäivää mun ihanalle äidille sekä kaikille muille äideille <3 Toivottavasti teitä on hemoteltu tänään! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti