sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Baby boy

Nyt kun lomalla olisi ollut aikaa, niin en oo saanu kirjotettua juuri mitään :D Aina, kun on yhen päivän ”reissussa” eli siis tekee jotain muuta, kun on vaan kotona, niin oon kaks päivää ihan poikki :/ No päätin kuitenkin kuvailla hieman vauvan nurkkausta, vaikkei se vielä ihan valmis ookkaan. Onhan tässä onneks aikaa vielä saada se loppuun, mutta nyt siis suurimmat jo paikoillaan, niin ei tarvii sitä enää miettiä suuremmin :) Nurkkaukseen halusin mahdollisimman neutraaleja värejä. Sopii myös muun makuuhuoneen väreihin ja on sitten monikäyttöiset jatkoakin ajatellen. Pinnasänky on siis Tuomaksen siskolta saatu ja Pekka on sen maalannut. Patjat ja petivaatteet hommattiin Maman kanssa Ikeasta ja Herra Hakkarainen sekä Finlaysonin Elefantti pussilakanat on Stockan löytöjä, kuten myös tuo Elefantti peite. Hoitopöytää ja sen tarpeellisuutta mietin kauan. Päädyin sen sitten lopulta jo ihan säilytystila mielessä hommaamaan. Halusin ehdottomasti tuon Ikean Stuva pöydän, josta saa räätälöityä sitten taapero iässä piirustus-/leikkipöydän kaverille. Tätä kaivelin tori.fistä, mutta siellä ei ollut, kun ostetaan ilmoituksia. Tämäkin siis kotiutui meille uutena ja menee hoitopöytänä näin alkuun ja jatkossa sitten kaverin omana pöytänä tai uusiokäytössä hoitopöytänä, jos niikseen tulee :) 

Baby Stylestä bongasin tuon ihanan Färg&Form Swedenin hoitoalustan! Ihana! Samaa sarjaa pikkuinen sai myös huppupyyhkeen :) Sitten nurkkausta kaunistaa tulevan kummitädin kädenjälki eli tuo ihana matto ja kori <3 Enää ei paljon puutu! Tarkoituksena olisi jonkinlaiset ohuet verhot jne. hässäkkä saada sängyn ympärille. Kunhan saan sen ahaa elämyksen, että miten se toteutetaan :D Ja jonkinlainen seinäkoriste, jota vielä pohdin, että hommaisin vasta, kun nimi ollaan päätetty. Näiden lisäksi tuo ihana seinäkoukku pitäisi saada paikoilleen kaverin pyyhkeille jne. Sillekkin, kun ensin keksisi sen paikan, joka ei muutu vartin välein :DNurkkauksen lisäksi meidän ison makkarin lipaston viereen mahtui juuri sopivasti ison lipaston tyyliin sopiva pikku lipasto. Kaverin vaatteille hieman säilytystilaa lisää ja tuo myös menee hyvin kaverin omaan huoneeseen, kun sellainen joskus on :)Nurkkauksen/makkarin kamojen lisäksi ollaan kotiutettu jo turvakaukalo, niin ei tarvii enää panikoida, että saadaanko pikku Palonen laitokselta kotiin :D Tääkin oli aikamoinen härdelli, mutta nyt on näppärä ja isofix kiinnitteinen sekä 5-pistevyöt, jotta on mahdollisimman turvallinen.


Ja tittidiiiiiiii! Meillä on myös ne vaikeimmat hoidettuna eli siis vaunut tilattu ja odotellaan saapuvaksi Saksasta! :) Ei morjens mikä urakka se olikaan. Kaks tunnin reissua eri liikkeisiin, että saatiin edes vähän tietoa vaunuista. Sitten keskinäinen taistelu (monta tuntia, useana iltana…), kun kummankin ajatus niin vaunujen mallin, renkaiden, värin ja kaiken mahdollisen suhteen oli aivan ääripäässä toisen ajatuksista :D Mä olin niin ajatellut, että tuolla miehellä ei oo niin kauheesti mielipidettä vaunuihin, mutta piruvie ihan hirveesti! :D Mutta siis hyvä niin, ainakin on alusta lähtien kaikessa mukana omalla mielipiteellään :) Meille siis tulee yhdistelmävaunut Hartan Xperiat. Hartan valikoitui merkkien seasta monestakin syystä. Itselle ainakin tärkeää oli vaunujen valmistusmaa. Hartanit on niitä harvoja, jotka todella enää valmistetaan Kiinan sijasta Euroopassa eli siis täysin saksalaiset vaunut  on tulossa meille. Itsehän olisin tosiaan halunnut valkoista tekonahkaa olevat vaunut, koska ne oli niin kauniit ja joka paikassa hehkutettiin, että olisi helppo pitää puhtaana…tiedä sitten mikä on totuus :D Meille siis ei tule valkoisia vaunuja, vaan kompromissi oli, että otettiin mun haluama vaunumalli ja Tuomaksen valitsema väri. Kuvailen vaunuja sitten tarkemmin, kun saapuvat, mutta alla Googlesta kuva vaunuista istuinosan kanssa :) Säästettiin tässä useampi satanen, kun tilattiin suoraan Saksasta ilman liikettä välikätenä. Vaunuissa tärkeää oli myös kestävyys ja jatkokäyttö ettei sitten oo tarvetta vaunukaupoille enää mennä, jos kaveri saa sisaruksen jossain vaiheessa.

kuva: Google haku
Ja sitten se suuri paljastus :P Ei vaan. Eihän tätä nyt oo mitään syytä pitää salassa ja moni sen jo kuvista varmaan arvannut :) Me siis saadaan perheeseen ihana pikkuinen poika <3 Rakenneultrassa, kun loppuvaiheessa ultraaja kysyi, että onko mitään kysyttävää tai mitään mitä haluaisitte tietää, niin kysyin sitten varovasti, että uskaltaako mitään veikkausta heittää vielä sukupuolesta. Ultraaja naurahti ja sanoi, että ei tätä kyllä tarvii veikata, kun niin on koko ajan esitellyt värkkejään niin hyvin :D Saatiin myös tuosta ultrasta kasvokuvan lisäksi kuva pikkuisesta pippelistä :D Ihan mieletöntä, pikku jäbänen <3 Tokihan tuo nyt ei mikään 100 varma asia ole, ennen kuin kaveri on putkahtanut maailmaan, mutta sen verran varmasti se tuli ultraajalta+koko lähipiiri oli varma asiasta heti, kun maha alkoi näkyä, että en usko, että saadaan prinsessa ylläriä synnärillä :)


RV 24Sellaista ollaan siis väsätty lomalla pikkuhiljaa :) Meillä oli myös neuvola ja virallinen raskaustodistus olisi nyt kourassa! Kelan sivuilla on surffattu ja tuskasteltu niiden hakemusten kanssa...ei morjens! Sain kuitenkin ne (toivottavasti) kaikki tehtyä ja äitiyspakkaus olisi tulossa, en malta oottaa! Nyt pitääkin alkaa asennoitumaan arkeen taas töiden merkeissä. Meni nopeesti kyllä tää aika ja hieman harmittaa ettei kelit suosineet enempää, mutta ilman niitäkin ollut hieman tuskaista olla, joten ehkä ihan hyvä! Vielä olisi heinäkuussa viikko lomaa, joten ehkä sitten silloin on helteitäkin hieman ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti