tiistai 2. kesäkuuta 2015

Kesäloman alku

Viime vuonna kesäloma alkoi Jurassic Rockilla eli festareilla ja HIMillä, josta jatkui maakuntamatkailulla ja drinksuttelulla. No mites tänä vuonna? Ikean reissu ja vauvan kamojen hankkiminen sekä Korkeasaari. Melkein sama :P Eli siis lauantaina, joka nyt ei vielä toki virallisesti ollut kesälomaa, niin käytiin maman kanssa ostoksilla pikkukaverille. Ensin Ikean reissu ja sitten Baby Styleen sekä Stockmannille. Nyt on kaikki perustarpeet, jos ei enemmänkin! Kiitos rakas mama <3 Lauantai ilta menikin sitten kasaillessa (kannustaessa kasaajaa) ostoksia.


Kerettiin me "kaffella" onneks käymään shoppailujen välillä :)

Sunnuntaina oltiin päätetty siirtyä jo valmiiksi Lammille, josta sitten maanantai aamuna lähtö Korkeasaareen. Ei sovittu aikatauluja ja herältiin rauhaksiin ja lähdettiin pikkuhiljaa liikkeelle. Perille, kun päästiin niin Tuomas alkoi puuhastella autojen parissa ja mä lähdin Antin kanssa ajelulle veikan uudella mersulla ;) Muutama kuva kerettiin napata ennen, kun ilma muuttui niin kylmäksi, että mun piti vaihtaa mun ”kesäloma alkaa, on pakko olla jo lämmin”-asu villapaitaan ja nahkatakkiin :D Kiukuttelin jo, kun lähdettiin kotoa, että muutama kuva on pakko jossain matkan varrella keretä nappaamaan!


Vähän jänskätti, että mitä koko loman alusta tulee, kun takaraivossa kummittelee muutaman viikon takaiset supistukset ja kivut kävellessä. Ne siis onneksi helpotti, kun oli vaan ja lepäsi. Noin 30min-2h päivässä, riippuen hieman päivästä pystyi olemaan liikkeessä ilman kipuja. Eli siis oliko fiksu aloittaa loma ensin shoppailu maratonilla ja sitten päivä taukoa ja Korkeasaareen päiväksi käppäilemään? Ei tainnut olla. Selvisin kuitenkin ja päästiin toteuttamaan Monan kanssa tuo kauan suunniteltu reissu, joten se oli pääasia :) Onneks tuo mun mies huolehti reissussa meidän kantamukset ja talutti mut  takaisin autolle päivän päätteeksi. Ja onneks ei oltu muuta sovittu, jotta pystyi vaan lepäämään reissun jälkeen. Autosta penkki vaan makuuasentoon, niin kyllä siinä uni tuli samantien. Olin huikaisevaa ajoseuraa siis :D Mutta siis huomasihan taas tässä, että nyt ei enää onnistu paljon kävelyä vaativat reissut ja aina pitää olla mahdollisuus lepoon tarpeen tullen.

Pakkohan se urpo ilme oli ees yhteen kuvaan saada :D

Muutama vuosi on vierähtänyt, että on Korkeasaaressa tullut käytyä ja onhan se aina hauskaa! Minä varsinkin, kun rakastan kaikkia mahdollisia eläimiä, niin onhan niitä kiva käydä kurkkimassa välillä. Joka ikinen kerta oon onnistunut paikalle niin, etten nää mun lemppareita eli lumileopardeja edes vilaukselta. No nyt nappas! Oltiin paikalla noin kello 12 ja heti portilta bongasin, että lumileopardien ruokinta kello 12.30! Miten voikin käydä näin hyvä tuuri. Eli siis vihdoin ja viimein ne on nähty :) Tuota ruokintaa oli seuraamassa niin paljon porukkaa ettei kunnon kuvaa saanut, mutta kävästiin vielä myöhemmin uudestaan kurkkimassa ja jonkinlaisen otoksen sain otettua. Muutenkin tuntui, että tuo kuvaaminen on hieman heikkoa eikä saanut kunnon kuvia. Joko on kalterit edessä tai sitten likainen lasi. No onneksi muutamia hyviä sai napsittua. 

Heti alko lapsettaa, kun perille päästiin :DReissun ehkä pelottavin eläin oli pullasorsa :D Ei vaan, en tiedä mikä sorsa oli kyseessä, mutta heillä oli pesintä menossa ja ai jumankekka miten äkäsiä olivat :D Siis toki ymmärrettävästä syystä, mutta vaikka kuinka kaukaa koitit kiertää, niin aina vaan sähistiin. Mun ihanat seuralaiset <3
Eli siis sellainen loman alku meillä :) Nyt olisi tarkoitus rauhottua kotona muutama päivä ja saatiin jopa Nemokin vierailemaan kotona hetkeks <3 Loppuviikosta haaveillaan vielä yhdestä reissusta, jos kunto antaa periksi. Onneksi tuo ei vaadi kävely maratonia, joten hope so voidaan toteuttaa! Oon aina ollu sitä mieltä, että kesäloma kannattaa pitää elokuussa, koska on varmasti lämmintä ja, että eikai kukaan hullu pidä kesäkuussa, kun on vielä pakkasta… No eipä tässä oo kelit suosinut, kun viime lauantaina ja mulle ikuiselle palelijalle ulkona on melkein pakkasta, joten hittovie olis pitänyt pysyä vaan linjassa :P haha! Kelistä huolimatta mukavaa kesäkuuta kaikille :)


P.S. Tein äsken aivan ihanaa raparperi-rahkapiirakkaan Valion ohjeella, suosittelen testaamaan! nam!


2 kommenttia:

 1. Ihana tuo sun vauvamasu ❤️ Hyvää
  Lomaa , pidähän huoli itsestäsi ! Korkeasaareen mekin ehkä tänä kesänä, ei olla käyty vuosiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) <3

   Juu kyllä tässä taas rauhallisemmin pitää ottaa!
   Suosittelen todella, oli hauskaa pitkästä aikaa :)

   Poista