perjantai 26. kesäkuuta 2015

Kuulumisia ja pohdintaa

Noniin ni täällähän ei oo mennyt niinku strömsössä! Hyvin optimistisena olin menossa maanantaina töihin ja eihän siitä mitään tullut…takaisin Taysiin :/ Sieltä, kun kotiuduin, niin illasta tulikin halailtua vain pönttöä. Edes vesi ei pysynyt sisällä. Tätä rataa nyt mennyt koko viikko… mä oon niin loppu jo! Ja vielä olis ”hetki” ennen, kun varmasti helpottaa…tai mistäs sitäkään tietää :D Nyt jo hieman enemmän elävien kirjoissa, mutta mikään priima olo ei todella ole. Enpäs muista koska olis mennyt noin monta päivää putkeen 90% päivästä sängyssä. Edes sohvalla en ole kyennyt olemaan ja telkkarin kattominen on ollut ihan nou nou, silmissä vilisevät ihmiset ja maisemat on saaneet aikaan juoksu askeleet (lyllerryksen.. :D) wc tiloihin. Huh, mikä viikko! Toivon todella, että nyt helpottaa, mutta ainakaan vielä ei tosiaan mikään maailman paras olo oo.

Pää tyynyn alle piiloon, kun ei jaksa kuunnella hourimisia :D

Tässä on siis mennyt suurin osa viikosta nukkuessa ja tuskissaan, mutta samalla oon kerennyt myös miettimään hirveesti (liikaa!) kaikkea vauvaan liittyvää. Ekat päivät tosin panikoin, että eikai jätkällä oo hätää, kun mamalla ei pysy mikään ruoka eikä juoma sisällä. Potkuilla hän on kuitenkin ilmaissut, että kaikki hyvin ja pitihän se vielä tälläsenä esikoispanikoijana tarkistaa neuvolasta :) Nyt on pohdittu jo sairaalakassin sisältöä ja puuttukohan multa vielä kauheesti jotain mitä en oo tajunnu hommata ja voikun pääsisin kiertelemään kirppareita ja huoh! 

Noiden lisäksi oon miettinyt tätä omaa raskausaikaa. Ei oo ollu ruusuilla tanssimista! Mikäköhän sen tekee, että kaikilla raskaus on aina niin erilainen ja keho reagoi niin eri tavalla? Ja siis, että samalla ihmisellä kaikki raskaudet voi olla ihan erilaisia. No toisaalta noita tarinoita, kun oon kuullut ja lukenut niin helpottaa vähän! Kerkesin jo kiroomaan tossa keskiviikkona, kun luulin kuolevani, että ihan varmasti muuten ei tehä enää yhen yhtä lasta tän jälkeen :D Kuitenkin toki haaveilen, että niitä useampi tulisi, jos on tullakseen. Jos tää eka on kauhee; alkuun monta viikkoa pahoinvointia, sitten kuukausi normaalia oloa, sitten järjettömät alavatsa- ja selkäkivut ja nyt pahoinvointi takaisin rajumpana ja kivut päälle, niin onkohan se seuraava raskaus sitten helppo ja kaikinpuolin kivuton? No toivoa ainakin saa :P Kauhulla tässä jo odottelen, että mitähän tuo loppuaika tuo tullessaan… Tänään pyörähti käyntiin rv 26 eli muutama hetki vielä edessä.

Nimivaihtoehtoja oon myös pyöritellyt monin eri päin mielessäni ;) Se tuleekin olemaan hankala päätös! Se, että kuinka kauan meillä meni Tuomaksen kanssa päästä yhteisymmärrykseen vaunuista, niin tässä menee ikuisuus :D Sanotaanko vaikka näin, että onneks ei ollut tää ensimmäinen ihanuus tyttö, koska mulla on päähänpinttymä tytön nimestä, josta en ihan hevillä luovu! Siitä, jos pitäis vielä taistella ni se olis ikuisuus projekti :D Nyt tosiaan on tuolla Taysissa katottu jo kaks ylimäärästä kertaa ja kaks lääkäriä lisää ovat pojan tuolla masussa nähneet eli alkaa viimeisetkin epäilykset tuon ennustuksen paikkaansa pitävyydestä karista <3 Nimissä on vaikeeta tietysti se, että onko nimi sopiva pienen söpön vauvanyytin lisäksi aikuiselle miehelle? Onko se meille sopiva ja kumpaakin miellyttävä? Halutaanko ihan perinteinen suomalainen nimi vai jotain mahdollisesti kansainvälisempää? Toki sen pitäisi jollain tavoin vielä sointua sukunimeen. Näiden lisäksi ongelmia tuottaa nimet mitkä on tavalla tai toisella ”pilattu”. Joku ihana nimi ja jompi kumpi tuntee jonkun samannimisen, varsinkin jos tää ei oo mikään kiva ihminen, niin nimi saa heti uudenlaisen fiiliksen. Sitten ne tutut, kaverit ja ”vaan facetutut”, jotka on antaneet just ennen sua saman nimen omalle pienokaiselleen. Onko tyhmää nimetä oma lapsi samalla nimellä, kun esim. joku vanha tuttu, jonka kanssa ollut samalla luokalla joskus vuonna miekka ja kirves, mutta ootte edelleen facebook kavereita ja hän on juuri nimennyt oman lapsen sillä sun ihanalla nimellä? Niin…ihan loputon suo tää on :D Ja toki nyt, kun tätä aikaa on valitettavasti ollut, niin huomaa ottavansa vähän liian monta näkökulmaa mukaan tähän pohdintaan ja kohta kaikki nimet on poissuljettuja :D Onneks on vielä aikaa!Elikkäs tällaisiä pohdintoja ollaan käyty Nemon kanssa tuolla meidän sänkyvaltakunnassa tällä viikolla. Nemppari on makoillut mamman ja jäbän kanssa päivät pitkät tyytyväisenä iskän tyynyllä ja vahtinut, että kaikki hyvin <3 Tänään saatiin onneksi piristys näin illasta, kun postista tuli äitiyspakkaus! Ihan huippua! Ja siis apua, että tää on jo näin pitkällä, että ollaan tässä vaiheessa :D Voisin kuvailla ja esitellä pakkausta hieman tarkemmin, kun oon vähän enemmän voimissani. Näihin tunnelmiin mukavaa viikonloppua kaikille :)


2 kommenttia:

 1. Kurja juttu , että oot ollut huonovointinen ja kipuileva :( toivon mukaan alkaisi jo helpottaa . Äitiyspakkaus täällä Suomessa on kyllä huippu juttu , tavarat on nättejä ja käyttökelpoisia , sillä rahakorvauksella ei noita saisi . Tsemppiä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 ja juu toivotaan, että tää tästä pikkuhiljaa helpottais!

   Äitiyspakkaus on kyllä aivan huippu! :)

   Poista