maanantai 6. heinäkuuta 2015

Biancaneve

Nyt kun olisi aikaa kirjoitella niin pää lyö tyhjää tai päivät menee tsempatessa huonosta olosta pois, ettei kykene silti yhtään sen enempää kirjoittelemaan. Noh, jos jotain aina silloin tällöin :) Jututkin tietysti pyörii nyt vaan vauvan ympärillä, koska oon jumissa himassa ja mun elämässä ei kerkee tapahtumaan muuta, kun vauvan kasvamista ja masun ihmettelyä. Viime viikon ”kohokohta” oli tietysti se kamala sokerirasitus. Enpäs oo pitkään aikaan kokenut mitään niin kamalaa :D Ei morjens! Se järjetön olo mikä oli jo illalla ja kauheempana päällä aamusta, kun ruokaa ei saanut. Päässäkään ei leikannut edes sitä vähää ja tuntui, että ajomatka labraan meni ihan sumussa. Tatuointien määrästä huolimatta vihaan piikkejä ja verikokeita ehkä eniten maailmassa (hämähäkkien jälkeen!) ja aina tulee huono olo ja päässä pyörii. Siinä sitten jo valmiiksi nälkäisenä ja huonovointisena ensimmäinen piikki+oksettavimman makuista ällösiirappi juomaa ihan kauheesti. Tän jälkeen nieleskellään oksennusta tunti ja uus piikki ja sitten vielä tunti ja uus piikki…olin aivan varma, että kuolen ennen, kun se on ohi :D No olin päättänyt, että haen Minetti jätskin palkkioksi, kun pääsen pois ja luen kirjaa tuon ajan, jotta sais ajatuksia muualle. No kirja loppui kesken kaiken ja Minetti oli kiinni vielä, kun pääsin…ei menny sekään ihan nappiin :D Kaikesta tästä huolimatta sain neuvolasta jo seuraavana päivänä tulokset ja arvot ovat kuulemma erinomaiset eli siis turha reissu, mutta ihanaa ettei mitään huolta oo. Kerkesin jo edellisenä iltana ajattelemaan, että ihan varmasti mun tuurilla vielä nuokin arvot on mitä sattuu, mutta tällä kertaa menikin hyvin :)


Masentuneena jätskin puutteesta käppäilin Biancaneven ohi ja päätin käydä kurkkaamassa paikan päällä netistä kuolaamiani vaatekappaleita.  Tarkoitus oli vain katsoa, koska tällä hetkellä muistutan lähinna maitovalasta enkä oo valmis maksamaan kauheesti tähän ruhooni menevistä uusista vaatteista. Oon haaveillut, että alkuvuodesta, kun treenaaminen ehkä alkaa olla mahdollista, niin hommaisin itelleni päästä varpaisiin täysin uudet treenivaatteet pitkästä aikaa. Tietysti nää Biancaneven on ihan mielettömiä ja olisi ihanaa, jos rahat riittää uusimaan setin pelkillä näillä ja pääsisi suosimaan kotimaista käsityötä :)


Liikkeessä sain heti oikein ihanaa palvelua ja lopulta löysin itseni sovituskopista vaikka ei pitänyt. Minä the maitovalas fitness vaateliikkeen sovituskopissa? No kaikki on koettu :P Myyjä oli kyllä ihana ja sai mulle ainakin hetkellisen hyvänmielen boostin sanoillaan, joiden huumassa kävi taas vahinko ja vastasin kysymykseen ”laitetaanko pakettiin?” -”ehdottomasti kyllä” :D No palvelu oli tosiaan sen verran hyvää ja kaikki mitattiin vielä erikseen, että menee mulle. Nää myös menee oikein hyvin ilman mahaa ja näitä ”muutamaa” ylimääräistä kiloa, joten ei kyllä mun mielestä turha ostos. Oon siis himoillut netistä noita kirsikkakuosisia sekä sitten leo kuosisia vaatteita ja tällä kertaa mukaan lähti tuo kirsikkatoppi, joka saa luvan toimittaa bikinien yläosan virkaa (arvatkaa kuinka koominen näky olin kolmiobikineissä :D) ja nuo sortsit löytyi alekorista ja on supermukavat päällä! Säästelin siis leot alkuvuoteen ja pitkiin treenivaatteisiin. Näiden hehkutuksesta huolimatta taitaa olla parempi meikäläisen pysytellä varjossa. Eilen turposin, kun pullataikina, kun hetken yritti istua auringossa :( Sormus alkoi oikein sattua kädessä ja varpaat turpos niin ettei varpaanvälejä edes näkynyt. Tietysti jomotti vielä joka paikkaa ihan kamalasti. Tuun siis olemaan The Maitovalas myös synnärillä syksyllä vaikka loppukesä olis kuinka  aurinkoinen :D 


Tänään olis tuon mieheni synttäripäivä ja joka paikan kolotuksista huolimatta tarkoituksena olis hieman leipasta jotain kivaa. Onneks lahja on hankittu ja kasattu jo hetki sitten ettei tarvii kyetä minnekkään kaupoille enää tässä vaiheessa :P Neuvolaan olisi kohta aika ja sen jälkeen tosiaan voisin kokeilla tuota leipomista ja sitten tää perus sohvanpohja…huoh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti