tiistai 7. heinäkuuta 2015

Isyyspakkaus

Tittidiiiii! Siinä oli siis mun lahja tuolle rakkaalle miehelle :) Aluksi idea lähti lähinnä vitsistä ja pakkauksen piti olla ihan pieni. Lopulta halusin pakettiin lisää ja lisää juttuja ja tajusin, että nuo synttärit ovat jo lähellä, joten miksi ei sitten synttärilahjaksi? Synttärilahja ideoita mulla ei oikein ollut tuon oloasun lisäksi, joten tää oli täydellinen idea. Kaikki mustat ja tummat oloasut päätyy aina ”vahingossa” autoremonttiin tai töihin päälle ja on joko jostain rikki tai kestoliassa viikon sisällä ostosta. Olin siis päättänyt, että nyt saa mies tuollaisen vaaleamman setin, että jos se pysyisi vaan kotikäytössä eikä olisi heti törkyisen näköinen. Tän näkee nyt ajan kanssa, mutta joko tää pysyy vaan kotona tai sitten tää on kahta kauheemman näköinen kohta :D Sen ajatuksen kanssa metsästin pikkujätkälle mahdollisimman mätsäävää asua.
Vaikein tehtävä taisi olla tuohon oloasuun hommata noita paitoja. Kissojen ja koirien kanssa etsin pojille mätsääviä t-paitoja/bodyjä. Pikkujäbälle löysin Lindexiltä tuollaisen ihanan vaaleanharmaan vaarinpaita bodyn ja kivan valkoisen autobodyn. Ajattelin tässä vaiheessa, että joo ainakin hennesillä on aina miesten vaarinpaitoja ja sitten keksin jonkun mustavalkoisen t-paidan sille kaveriksi. Arvatkaa oliko hennesin miesten osastolla yhtään vaarinpaitaa? Juu ei ollu ei. Ja mistä mä löydän tohon autobodyyn mätsäävän paidan? Viikon kerkesin ahdistelemaan tätä asiaa kunnes bongasin Only&Sonsin nettikaupan ja siellä oli kuin olikin sekä harmaa vaarinpaita, että lähes täydellinen vastine tuolle mustavalkoiselle autobodylle :) Pikkukaveri sai lisäksi extrapaidan, koska tuota (alkuun tosin liian isoa) kitarapaitaa ei vaan voinut jättää kauppaan!

Poikien yhteisiin löhöhetkiin kuului siis uudet vaatteet kummallekkin. Näiden lisäksi pakkauksesta löytyi herkkuhetkiin lempiherkkuja. Tuomakselle siis panttereita sekä fazerin keltaista ja pikkujätkälle korviketta :PIskää oli ajateltu seuraavassa nyssäkässä, koska tuo mies voisi elää pelkällä kahvilla :D Eli siis hieman erilaista kaffetta ja automuki, jolle varmasti tulee käyttöä. Tätä oon kanssa haaveillut hankkivani jo pitkään, koska tuolla miehellä on mun avonilta tilaama ja jo hieman rikkinäinen ”termosmuki” joka ei pidä lämpimänä ja vuotaa. Sopi tähän pakkaukseen aivan täydellisesti siis ;)Sitten tulevalle iskälle oli paketissa ohjekirja sekä korvatulppia, jotta voi keskittyä lukemiseen :PViimeisestä nipusta löytyi sitten hieman viihdytyskeinoja, jos omat ja Nemon ilmeet ei enää riitä naurattamaan pikkujäbää :D 
Sen jälkeen, kun olin saanut pakkauksen valmiiksi ja pakattua, niin tietysti tuli sata uutta ideaa mitä tänne olisi voinut laittaa. Mutta silti koen, että tää oli hyvä ja kaikki mieluisia ja käyttöön tulevia juttuja :) Seuraavaan pakkaukseen voikin sitten käyttää noita muita ideoita, jos sellaiselle tulee tarvetta ;) 
Tälläsen synttärilahjan mä siis annoin miehelleni ja oli kyllä yllättynyt kaveri :) Onneksi oli mieluinen, koska musta on ihana saada yllättää rakkaimpia ihmisiä ja askarrella kaikenlaista. Nemo toki oli suurena apuna niin pakkaamisessa, kuin ajatustyössä, kuten kuvistakin näkyy :DTän lisäksi sain kuin sainkin leivottua tuollaisen perus mansikkakakun, jota toivottiin viime vuoden synttäreillä ja harvemmin tulee tehtyä, joten jos sitä kerran vuoteen tekisi synttärikakuksi :) Pohja on tehty tämän ohjeen mukaan ja tein kermavaahdosta ja vaniljarahkasta sekä mansikoista ja mustikoista täytteen ja päälle perus kermakuorrute mansikoilla. Pohjasta tuli kyllä niin hyvä, että pakko tehdä tuon ohjeen mukaan jatkossakin, kun tarvetta tulee.


4 kommenttia:

 1. Kiva idea tuo lahjasi , varmasti myös mieluinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juu oli mies aika ihmeissään, eikä osannut arvata!

   Poista
 2. Liityin lukijoihisi. En ole löytänyt montaakaan kivaa mammailublogia, tosin en kauheasti ole etsinytkään. Tänne olen palannut jo parina päivänä. Itselläni alkamassa viikko 31. Blogissani en ole päässyt mammailujuttuihin, ylimääräisen ajan tuntuu vievän kaikki muu. Ihana lahja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olet löytänyt blogini :) Alkuun ajatus oli ettei tästäkään tule mammablogia, mutta kyllähän tää näyttäisi sellaiseksi muuttuneen vahingossa :D Mulla alkaa huomenna viikko 28, että aika samoissa mennään. Käynpäs kurkkimassa myös sinun blogiasi. Tervetuloa vielä lukijoiden joukkoon ja toivottavasti viihdyt :)

   Poista