keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Mammalaatikko

Ensin hieman tilannepäivitystä ja sitten vihdoin siihen äitiyspakkaukseen :) Viime lauantaina tuo mieheni pääsi vihdoin käyttämään viime vuoden synttärilahjansa! Hommasin siis elämyslahjakortin ralliajeluun Ford Sierroilla, kun ne tuppaa olemaan tuon miehen mieleen :P Alunperin siis mun idea lahjasta oli, että menisivät poikien kesken rallailemaan jonain sopivana viikonloppuna. No lahjakortin käytön kanssa tuli hieman kiirusta ja päätin, että lähden mukaan, jotta pääsee hieman testaamaan kuntoa ja näkee, että selviikö tuollaisesta reissusta eli onko mitään haavetta töihin. Ajomatkaa meiltä oli Saukkolan ek:lle noin 1,5h suuntaansa ja itse tapahtumassa meni noin tunti….ja se oli mulle liikaa :/ Tässä vaiheessa siis töihin pääsy näytti taas heikolta. No maanantaina taas sitten kokeilemaan ja aamusta lähdin vielä aikasemmalla bussilla, jotta saa hieman sähköpostia purettua….puolessa välissä matkaa ulos bussista, kun aamupalat halus ulos. Jatkoin matkaa vielä töihin ja järjetön vatsakipu….. neuvolaan… blaah :( Nyt olis sitten tällä kertaa kolme viikkoa aikaa lepuutella ja taas testataan. Että näin hyvin täällä! Aikalailla vajaan kolmen viikon päästä olisi serkun häät, joita oon odottanut, jotta pääsee sukulaisia näkemään piiiiiiitkästä aikaa ja toivon todella, että olo antaa myöden lähteä edes käväsemään pippaloissa :)Pakko vielä palata tuohon Saukkolan EK asiaan hetkellisesti. Eli siis paikka oli todella upee! Hyvät puitteet hauskanpitoon ja kaunis pihapiiri. Tuolla varmasti sais kaveriporukalla päivän kulumaan nopeesti! Pikkusen rallia ja sitten saunaan ja paljuun ;) Näytti olevan myös polttariporukoiden suosiossa, mutta ihan jo kaveriporukan illanviettoon suosittelen tutkimaan tarjontaa tarkemmin :) 


Sitten siihen varsinaiseen aiheeseen! Eli äitiyspakkaus. Oon nyt jo ehkä miljoona kertaa hehkuttanut, että miten huikee keksintö toi on ja edelleen jatkan samalla linjalla! Tosiaan pakkauksessa tulevista tuotteista ei sais edes murto-osaa tuolla vaihtoehtoisella 140euron raha-avustuksella. Varsinkin esikoisen odottajalle aivan must juttu! Tosin nuo kaikki tuotteet oli sen verran laadukkaan oloisia ja kivoja, että päätin jo tässä vaiheessa ottavani sen joka kerta, jos näitä pikkuisia siunaantuu lisää.

kuva: kela.fi

Tän vuoden pakkausta odotin jo keväästä asti, kun sen sisältö julkaistiin aikalailla samaan aikaan, kun saatiin tietää pikkuisen maailmaan tulosta. Ihastuin heti tuohon mintunvihreään haalariin! Se on jotenkin niin söpön värinen vaikka yleensä en tykkää mistään vihreestä tai sinisestä sen kummemmin. Muutenkin värimaailma vaikutti kivalta ja raikkaalta. No todellisuudessakin se on sitä! Ainoa, että melkosen sinivoittosta tosiaan on. Veikkaan, että se pinnallinen puoli musta nostais päätään ja olis hieman pettynyt, jos tuolla masussa köllöttelis pikkunen likka. No jäbälle nää kaikki menee aivan vallan mainiosti :)

Apuri tutkimassa laatikon sisältöä :D


Mun lempparituotteet pakkauksesta on noiden kummankin haalarin lisäksi aivan ehdottomasti tuo pussilakana! Ihanat ja raikkaat värit ja tuo eläinkuosi on suloinen :) Nää siis bongasin jo kuvista pakkausta odotellessa. Suureksi ihmetykseksi nyt, kun kaikki on livenä kotona, niin yks suosikeista on myös toi makuupussi…minä tykkään vihreestä kikertävän kukertavasta makuupussista? Onkohan mulla päässä vikaa :D Ei vaan! Sitä katoin alkuun, että onpa tyhmän värinen, mutta ei se ookkaan :) Näiden lisäks vaatteista tuo valko-harmaa pöllöasu sekä pilvinen yöpuku tulee varmasti useasti käyttöön.Yleisesti nuo eläinkuosit kaikissa tuotteissa on kivoja! Huomaa, että nyt taitaa olla jonkinlainen pöllöbuumi menossa, kun kaupoissa on kauheesti pöllö aiheisia juttuja ja tää pakkaus on täynnä pöllöjä. Ei pöllömpää, kun hauskoja ovat ;)


Sitten se mielipiteitä jakava kestovaippa. No siis…. yritän olla päivä päivältä ekologisempi ja pyrin päivittäisessä toiminnassa ajattelemaan asiaa ja tekemään päätöksiä sen mukaan. Joo en todella syynää tuoteselosteita ja valmistajia jne. vaan yksinkertaisesti kierrättäminen, kestokassin käyttö ja vastaavat ns. helpot tavat ajatella luontoa. Täähän olis nyt yks aivan loistava mahdollisuus! Mutta ei… ei vaan pysty edes ajatuksen tasolla. Kyllä mä haluun ne sinappiliejut paketoida mahdollisimman nopeesti pois näkyvistä ja unohtaa niiden olemassa olon. Mä kompensoin sen sitten jollain muulla ekoteolla ;P


Eli siis tiivistettynä; huippu pakkaus, kivoja tuotteita ja varmasti tulee käytettyä kaikkea (poisluettuna se kestovaippa)!

Tän pakkauksen lisäks mama on hullaantunut kielloista huolimatta hommaamaan aina vaivihkaa asun jos toisenkin jätkälle… Kiitos siitä, mutta mä hukun tähän tavaraan jo :D Nimittäin myös Tuomaksen sisko tyhjensi kaappejaan meille ja tavaraa kerty ”pikkusen”. Hyvä, että autoon mahtu kaikki :D Meidän pikkunen kaksio on ihan täysin tukossa ja vauvan tavaroiden valtaama! No eipähän tarvii yrittää heikossa olossa kierrellä kirppareita jne. ja toki oon kiitollinen avusta, koska olishan tossa vielä maksettavaa rattaista ja noista muista kalliimmista ostoksista :)Sellainen mammalaatikko ja kuulumiset. Nyt jos sitä laittais yhen koneellisen vauvanpyykkiä pyörimään ja jatkais sohvalla makoilua…menee hittovie nää vihdoin saapuneet aurinkoiset päivätkin ohi, buu :/ Huomenna olis tiedossa aamulla sokerirasituskoe, jota odotan kauhulla. Nytkin aamulla ensimmäisenä on pakko saada ruokaa etten oksenna tai pyörry… nyt sitten ilta seiskasta alkaen tänään syömättä ja siihen päälle piikitystä aamulla ja kahden tunnin piina….miten mä veikkaan et tulee tuskasta :D Kaikesta huolimatta ihanaa heinäkuuta kaikille ja nauttikaa auringosta munkin puolesta :) <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti